Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo III Wrath Animasyonu Türkçeleştirildi!

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Çeviriler çok yanlış olmuş ama? :/ Türkçe'nin yanlış kullanımına hiç girmiyorum bile...

"So much for unity..."

"Birliğinizin kaldıramayacağı bir hareket bu" değil mesela. Biraz kafanıza göre çevirmişsiniz gibi olmuş, yapmaya çalıştığınız iş iyi hoş da, daha çok özen göstermeniz lazım bu tarz detaylara...
Sosyal ağlarda paylaş

Niye çeviri herkesin yapabileceği bir iş olarak algılanıyor acaba? Ben iki üç ane tuğlayı üst üste koyabiliyorum diye "mimarım" diyerek ev yapıyor muyum? "So much for your unity" cümlesini anlamayan, İngilizceyi geçtim Türkçesi bile "mi" ekini ayırmayacak kadar kötü olan birinin yaptığı çevirinin kimseye yararı olmuyor. Sadece İngilizce bilmeyen insanlar bunu izleyip "Anaa ne kadar dandik animasyon yapmış Blizzard, repliklere bak" derler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu animasyonun türkçe altyazılı bir versiyonu olsaydı eğer, ben sanmıyorum ki oyunhabercisi.com bu işe soyunacaktı.

Burada uber ingilizceli arkadaşlar keşke bi zahmet şu işi oyunhabercisi'den önce yapsalardı.

Ve ben sanmıyorum ki yine bu uber ingilizceli arkadaşlar oyunhabercisi.com 'a bu tarz konularda(çevirilerde) yardımcı olabileceklerini söylerlerse, rededilsinler.

Iyi eğitim almış, kendini yetiştirmiş patiler, size yakışanı yapmanızı dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...