stimpak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Benim de çok vaktim olacağından değil, ama yıllardır mediumun bi tık altında oyun oynamaktan gına geldi. İlerde sli yapabilirim ekran kartını, ama kafadan 1 senesi var. Corsair dışında PSU önerisi var mı peki, fiyatlar yakın zira 650W olanlarla da. yazarken inventus'ta 600W Bronze EVGA buldum, kasayı ful EVGA yapacak gibiyim. http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6473 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ben hala o güce 600w dan tırsıyorum. bu arada ekran kartını vatandan gtx970 alıp bir de 24" asus vg248qe ekran çakayım die düşündüm yine vatandan. ama h.sonu indirimi konusunu bir bilene sormak lazım. telefonla ulaşıp soramıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 gücünü oturup hesapla tırsmazsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 2 calculator kullandım internette, extreme ve cooler master ınkileri, tabii fan sayısı fln girmedim de, 370w fln çıktı. iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 GTX 970 ile 780 performans olarak hemen hemen aynılar ama 970'in artılarına bakınca almak daha mantıklı. Şu an stoklarda yok gibi de bu ay içinde gelir çok beklemezsiniz. PSU olarak Corsair ve Seasonic tepeye oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Dworgian said: ben hala o güce 600w dan tırsıyorum. bu arada ekran kartını vatandan gtx970 alıp bir de 24" asus vg248qe ekran çakayım die düşündüm yine vatandan. ama h.sonu indirimi konusunu bir bilene sormak lazım. telefonla ulaşıp soramıyorum =/ i5 işlemci, gtx 970 var. 550w 12v den 500w alıyorum sanırım sorunsuz çalışıyor. OC yapıcaksan bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 tamamdır 600w da karar kıldım ok :) teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Merhaba arkadaşlar.Sistem ile ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var. Bilgisayarın kullanım amacı: Render/Oyun Video/Çizim/ İşlemci : Intel Core i7 4790 Anakart : MSI H97M-G43 Intel H97 Ekran Kartı : [Sizin fikirlerinize açığım en çok zorlandığım parça ekran kartı ] MSI GTX770 PSU : COOLER MASTER RS-600 Ram : GSKILL 8GB (2x4GB) İşlemci Soğutucu : COOLER MASTER HYPER T4 Kasa Olarak Elidem Cooler Master Enforcer Kasa var. Maximum bütçem 2800/2850'dir Normal harddisk almayı şimdilik düşünmüyorum.(Taşınabilir hdd ile birazcık idare edeceğim.) SSD önerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 300 daha katip 970 al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 900 çıkmışken artık 700 serisi alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 kzpmaza said: Merhaba arkadaşlar.Sistem ile ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var. Bilgisayarın kullanım amacı: Render/Oyun Video/Çizim/ İşlemci : Intel Core i7 4790 Anakart : MSI H97M-G43 Intel H97 Ekran Kartı : [Sizin fikirlerinize açığım en çok zorlandığım parça ekran kartı ] MSI GTX770 PSU : COOLER MASTER RS-600 Ram : GSKILL 8GB (2x4GB) İşlemci Soğutucu : COOLER MASTER HYPER T4 Kasa Olarak Elidem Cooler Master Enforcer Kasa var. Maximum bütçem 2800/2850'dir Normal harddisk almayı şimdilik düşünmüyorum.(Taşınabilir hdd ile birazcık idare edeceğim.) SSD önerinizi bekliyorum. Sadece oyun olsa i7 yi alma derdim. OC yapmayacaksan işlemci soğutucu almana da gerek yok. OC yapacaksan anakartın h97 değil z97 modeli olmalı. işlemcin de "k" olanlarından olmalı. ekran kartına 300 lira daha koy gtx970 al. hem daha iyi performans hem daha az güç sarfiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dworgian said: kzpmaza said: Merhaba arkadaşlar.Sistem ile ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var. Bilgisayarın kullanım amacı: Render/Oyun Video/Çizim/ İşlemci : Intel Core i7 4790 Anakart : MSI H97M-G43 Intel H97 Ekran Kartı : [Sizin fikirlerinize açığım en çok zorlandığım parça ekran kartı ] MSI GTX770 PSU : COOLER MASTER RS-600 Ram : GSKILL 8GB (2x4GB) İşlemci Soğutucu : COOLER MASTER HYPER T4 Kasa Olarak Elidem Cooler Master Enforcer Kasa var. Maximum bütçem 2800/2850'dir Normal harddisk almayı şimdilik düşünmüyorum.(Taşınabilir hdd ile birazcık idare edeceğim.) SSD önerinizi bekliyorum. Sadece oyun olsa i7 yi alma derdim. OC yapmayacaksan işlemci soğutucu almana da gerek yok. OC yapacaksan anakartın h97 değil z97 modeli olmalı. işlemcin de "k" olanlarından olmalı. ekran kartına 300 lira daha koy gtx970 al. hem daha iyi performans hem daha az güç sarfiyatı. Fikirleriniz için teşekkür ederim. Kharon burdaysan duy beni : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 benim tüm bilgilerim kharon, nessaftw, jonq ve esh 4 lüsünden aldığım infoların karışımı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Senin dedigin gibi yapicam buyuk ihtimal zaten de, maksat farkli yorum olsun.dgddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 eveeet, şu an itibariyle gtx970 siparişimi geçmiş bulunuyorum. hadi bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 @kzpmaza Intel işlemcilerde soğutucuya ihtiyaç yok her türlü OC de yapsan işini görür. O sisteme o PSU olmamış. Soğutucunun parasını aktarıp CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI alabilirsin. Hem 80+ hem daha kaliteli. SSD olarak genelde Samsung 250GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD tercih ediliyor. Ekran kartı olarak gönül isterdi ki hem düşük enerji tüketimi hem de yanında gelen yeni teknolojilerden dolayı GTX970 alman ama bütçeyi şu haliyle baya zorlar. Performans olarak az daha yüksek ve de daha ucuz olan R9 280X de alınabilir ama NVIDIA isteniyorsa GTX770 iyi bir tercih görünüyor bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 200 liraya 80plus 750 lik high power almak varken neden corsair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 O da olabilir tabi ama Vatan'ın sitesinde High Power yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Bütçeyi en fazla 3000 tl kadar zorlayabilirim sizin fikirlerinize göre yarın akşam almaya gideceğim.. GTX 970 MSI Stoklarında yok onun yerine Asus mu veya Evga olanı mı alayım ? Son olarak ssd 120/128 gb olanı önerir misiniz ? Biraz kısıp ekran kartına yüklenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ben asus aldım bugün. ssd konusunda bir guru yorum yapsın. evga olanı şu an alma derim çünkü acx1.0 lar burada şu an ve sorun var deniyordu fan speed / ses vs ile ilgili. heatsink in dizaynı mı ne tuhafmış gibi birşeyler. gigabyte ın performansı iyi ama onda da vınlama sesi sorunu çok yaşayan olmuş tırstım. aslında en iyi soğutma gigabyte da diyorlar da işte. asus iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Son olarak Asus GTX 970 alıyorum. 120 GBLIK SSD Önerisi ve PSU Önerisi yapar mısınız ? Az önceki psu Trabzon'da stoklarda yok.. Bunları da kesinleştirirsek yarın akşam almaya gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 trabzondayım desene abi, baştan yardım etmezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 970i bottlenecklemiycek en ucuz işlemci nedir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 I5 3570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Evet arkadaşlar. Hepinizi ÖM lerden dürte dürte sonunda sistemi topladım. Ekran kartını vatandan aldım asus gtx970 gelmesini bekliyorum. Kalanı inventus dan topluyorum. Şöyle bişey oldu; MB: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6522 CPU: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6490 RAM: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5998 HDD: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6139 SSD: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6041 KASA VE PSU: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4986 KASA FANI: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5910 Bir noktayı yazayım da önceden; İleride OC yapmak isterim diye imkan varken 300 lira fazla verip OC uygun CPU ve MB aldım. Ama RAM OC yapmayı düşünmüyorum (niye bilmiyorum) o yüzden RAM OC a uygun mu değil mi bilmiyorum açıkçası. O ram yerine şunu al, şöyle şöyle yararlı olur derseniz değiştiririm Ha bu arada, sizce siparişi şimdi geçeyim mi, yoksa önce gpu elime gelsin de öyle mi geçeyim sipariş. Zira gpu yu da götürüp hazırlanmış kasaya inventusun tükkanda taktırıp öyle almayı düşünüyorum sistemi. Kargolatmicam yani. Son görüş ve fikirleri alayım :) Not: ekran olarak da asus vg248qe almayı planlıyorum vatandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar