Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revolution (2012) - NBC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Şu son bölümde daha net anladım ki ses miksajını yapan eleman 14 yaşında stajyer falan olsa gerek.Arka plan sesi bir açılıp bir kısılıyor konuşmalarda.Geçişler falan desen rezalet.VFX desen borulardan akan su bildiğin stock footage ile particular yedirmeye çalışmışlar.Kadın başkanın binalara baktığı sahnede keying saçlarda efsane sırıtmış.Amerikan başkanının camdan bakarken ki compositing öööfff...

Buna rağmen halen izletiyor olması sağlam prodüksiyonda neler yapabileceğini gösterir.

Sosyal ağlarda paylaş

inyormaynd said:

Şu son bölümde daha net anladım ki ses miksajını yapan eleman 14 yaşında stajyer falan olsa gerek.Arka plan sesi bir açılıp bir kısılıyor konuşmalarda.Geçişler falan desen rezalet.VFX desen borulardan akan su bildiğin stock footage ile particular yedirmeye çalışmışlar.Kadın başkanın binalara baktığı sahnede keying saçlarda efsane sırıtmış.Amerikan başkanının camdan bakarken ki compositing öööfff...

Buna rağmen halen izletiyor olması sağlam prodüksiyonda neler yapabileceğini gösterir.

helal olsun tekniğe hakimsin sanırım
ben aradan "boru" "cam" "su" kelimeleri anladım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

inyormaynd said:

helal olsun tekniğe hakimsin sanırım
ben aradan "boru" "cam" "su" kelimeleri anladım sdf

Benim mesleğim bu ondan. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...