inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Norak said: bunda birde sezon ortasında çıkan 2 farklı webisode var kısa kısa 5er bölüm sanırım Nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 kısa bişi zaten 10 dk falan hepi topu, youtubeda var hepsi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Şu son bölümde daha net anladım ki ses miksajını yapan eleman 14 yaşında stajyer falan olsa gerek.Arka plan sesi bir açılıp bir kısılıyor konuşmalarda.Geçişler falan desen rezalet.VFX desen borulardan akan su bildiğin stock footage ile particular yedirmeye çalışmışlar.Kadın başkanın binalara baktığı sahnede keying saçlarda efsane sırıtmış.Amerikan başkanının camdan bakarken ki compositing öööfff... Buna rağmen halen izletiyor olması sağlam prodüksiyonda neler yapabileceğini gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Biraz toparlandi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 inyormaynd said: Şu son bölümde daha net anladım ki ses miksajını yapan eleman 14 yaşında stajyer falan olsa gerek.Arka plan sesi bir açılıp bir kısılıyor konuşmalarda.Geçişler falan desen rezalet.VFX desen borulardan akan su bildiğin stock footage ile particular yedirmeye çalışmışlar.Kadın başkanın binalara baktığı sahnede keying saçlarda efsane sırıtmış.Amerikan başkanının camdan bakarken ki compositing öööfff... Buna rağmen halen izletiyor olması sağlam prodüksiyonda neler yapabileceğini gösterir. helal olsun tekniğe hakimsin sanırım ben aradan "boru" "cam" "su" kelimeleri anladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Dynun said: inyormaynd said: Şu son bölümde daha net anladım ki ses miksajını yapan eleman 14 yaşında stajyer falan olsa gerek.Arka plan sesi bir açılıp bir kısılıyor konuşmalarda.Geçişler falan desen rezalet.VFX desen borulardan akan su bildiğin stock footage ile particular yedirmeye çalışmışlar.Kadın başkanın binalara baktığı sahnede keying saçlarda efsane sırıtmış.Amerikan başkanının camdan bakarken ki compositing öööfff... Buna rağmen halen izletiyor olması sağlam prodüksiyonda neler yapabileceğini gösterir. helal olsun tekniğe hakimsin sanırım ben aradan "boru" "cam" "su" kelimeleri anladım sdf Benim mesleğim bu ondan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Tüm dizilerim bitti ve yeni dizi arayışına girdim bu dizi izlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 baya bir fastforward yaparak izlenebilir gız güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 sezon sonu negzelmiş lan yeni izledim dsf fallout oldu güzel oldu oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=T8l9VqY520k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 konu güzel de dizi başta çok kötü başladı. sonra bi kaç kişi ölünce, konu da oturunca daha bi izlenir oldu. ne zaman başlıyomuş 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 25 eylül diyor ertlenmezse tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 güzel başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 (tu). Ben unutmuştum, eve gidince indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 güzeldi valla bölüm. hikaye baya değişiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 spo revolution ->resurrection =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Gecen sezona gore cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 doğru dürüst takip etmiyorum diziyi ama 2.sezona şöyle bi bakayım dedim 2.2 büyük spoiler olabilir açma illuminati mührü ne ayak demeye kalmadı asıl bomba mektuptan çıktı arapça değilmiydi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Azure_Knight said: doğru dürüst takip etmiyorum diziyi ama 2.sezona şöyle bi bakayım dedim 2.2 büyük spoiler olabilir açma illuminati mührü ne ayak demeye kalmadı asıl bomba mektuptan çıktı arapça değilmiydi lan o Evet arapça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 oyunculuk bu kadar boktan olabilir mi ya, sürekli gözler mavi diye zoomlar falan bok gibi mimikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Oyunculuk fena değil de hikaye tırttı toparlıyorlar ufak ufak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 spo soru Sonda, o adam napıyordu öyle, spaık ruhlu bir işkenceciymiş aslında yurt müdür bu mu? bir de o kadın tanıdık biri miydi de Miles şaşırdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 2.2 Son sahnede elemanlar Cem Yilmaz usulu korku sahnesi cekmisler. Fi fo fay fi Merry Christmas! HEN! HEN! HEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 zeper said: spo soru Sonda, o adam napıyordu öyle, spaık ruhlu bir işkenceciymiş aslında yurt müdür bu mu? bir de o kadın tanıdık biri miydi de Miles şaşırdı? cevap abi kadını iyileştirmek için kan veriyorlar işte. kan grubu uymayanı infaz. benim anladığım bu şekilde idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar