Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revolution (2012) - NBC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

az önce ilk bölümünü izledim

en kıl olduğum şey danny'nin astım krizleri oldu. ulan astım krizi demek zehir yutmuş gibi acı içinde yerlerde sürünmek demek değil ki. abartılı bi oyunculuk var sevmedim oraları. aynı şekilde charlie'nin amcası tarafından reddedilmesinden sonraki oyunculuğu da çok tiyatro oyunculuğu olmuş

okçu eleman nate miydi, bak o karakteri sevdim, görevini yerine getirmesi ama bi yandan kıza tutulması filan güzel olmuş

çok hızlı bi bölümdü, hop tüm güç kaynakları gitti, hadi mumları çıkarın HOP 15 yıl sonrasına gittik hani gugıl vardı orda çalışıyodum ben elaelae filan NOLUYO LAN DUR diye izledim bütün bölümü o yüzden. kötü anlamda söylemiyorum tabi, belki de "elenktrinkler gitti herkes birbirine daldı" diye 10 dakikalık bi sekans girseydi bu kadar etkili olmazdı dizi. bundan sonraki bölümler nasıl olucak bilmiyorum ama sanırım "elektrikler gittikten sonra noldu" sorusunun cevabını azcık azcık vericek o güzel olmuş

yalnız şu tür felaket sonrası filmlerde en kıl olduğum şey burda da var malesef.
tüm yollarda caddelerde OT AĞAÇ GEYİK çıkmış ama herkesin kıyafeti yepyeni maşallah, herkesin muhtemelen bir hayatta kalma mücadelesinden geçtiği bir ortamda insanların giysileri bırak yırtık pırtık olmayı, eski bile durmuyor. yüzler tertemiz, saçlar röfleli möfleli. yani anlıyorum film değil dizi çekiyorsunuz ama her oyuncuya 2-3 dakika fazla ayırıp daha gerçekçi bir makyaj yapılabilirmiş sanki

bakalım 2. bölümünü de izlerim bi ara, ama ondan böyle wot çıkmaz sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...