Milamber Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ben de steampunk aradım buharlı çalışan tek makine yok yaw :D hala dandik tüfekler kullanıyorlar fln. 10-15 yılda insanlık öyle gerilemez. saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 10-15 yılda insanlık doğru yolu bulmuş döner bıçağına geçmiş. daha neyi sorguluyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ilerki bölümlerde çıkar muhtemelen steam 3-5 bişi diğer kasabalara etc gittikçe, ilk bölüm toplamda 10km alanda falan geçti malum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Abi kurguda çok başarısız ya. Hikaye ilerleyişi filan felaket. İlk bölüm konususnun bi 2-3 bölüm sürmesi lazımdı ki insanlar o dünyaya bi adepte olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 10-15 yılda her yer çim olmaz insan bi 50 yıl felan ileri atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ilk bölüm bildiğin vasattı. böyle devam ederse patlar. cool çok cool, saf çok saf vs vs yapmacık bazı şeyler. Toparlarsa güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 scofiled mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 abi hemen bok atmissiniz elektiriklerin neden gittigini ve o gucccuk seyin nasi elektirik sagladigini bilmeden nasi konusuyorsunuz lan? yok cimler cikmazmis yok niye bukadar geriler bobin saramamislarmi vs vs seyleri birakin. pilot bolumdu premier i olsun bi gorelim bence cok iyi saglam bi dizi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Peki bütün bunlar siyayeyin oyunu muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Steampunk yok abi, en akla zarar yönü bu şu anda. Bu kadar steampunk potansiyeli varken hem de. İlerde çıkar belki diye umuyorum hâlâ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ahahah 10 numara olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 o değilde çıkar çıkmaz 1 hafta ara mı verildi yoksa official olarak daha tv'de yayınlanmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 O Hulu'da özel web gösterimiydi pilotun. Oradan riplemişler sanırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 dizi daha başlamadı 17sinde mi başlıyor normalde, nbcnin sitesinden ilk bölümü verdiler işte full promo olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 pfff bende neden çıkmıyor diyorum. Okumamanın zararları :) o zamana kadar falling skies'a başlamıştık, onla devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Charlie de tam bir bebekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 2. bölümü çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 çerezlik dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 başroldeki kız yüzünden dizi gerçekten kötü. O kızı atsak bir şeye benzer. O kadar yapmacık kı.. Artık sıkıldım da gözleri masmavi parlayan başrol kızlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Dizi iyi bence laf atmayın şimdi kılıç sahneleri falan baya güzeldi bence spartacusten bir eksiği yok bu dizinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Hannibal44 said: spartacusten bir eksiği yok bu dizinin.. lolwut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dizide meme yok tutma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 kızla astım biberi boşverin zaten, kılıçlı adam için izliyorum ben. bide googleda çalışan eleman için lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 merak ettim izleyim bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar