Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi Finali: Athletic Bilbao vs. Atletico Madrid @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:

tesadüfen kazanılmış bir kupaya daha sahip oldular

özet şudur,

resmen oynamayarak 12 maç üst üste kazandılar. Ha çok kötülememek gerek, çok iyi takım savunması yapıyorlar, harika alan daraltıyorlar ama resmen hücumda Falcao tek ...

Yoktan var etti iki pozisyon olayı orada bitirdi zaten, Bilbao'luların elleri ayakları titredi ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam full oynayamayarak biraz saçma oldu da asfsadfasd

abi atletico diğer takımlar baz alındığında oynadığı futbolla şu kupayı en az hak eden takımlardan bir tanesiydi.

Falcao resmen kupa kazandırdı adamlara, çok kilit anlarda öyle goller attı ki rakip takımı yıkıyor. Takım savunmasını harika yapıyorlar, rakip takımları çok yoruyorlar ve herşeyden önce oyun düzenlerini bozuyorlar, tam olamasa da ...

Bugün Bilbao karşısında hiç iyi değillerdi ama 3-0 gibi aşırı net bir skorla kazandılar resmen,

gerçi simeone'yi de tebrik etmek gerek. Takıma kimlik kazandırdı resmen, 12 maç ne olursa olsun tesadüf değil. Ama bu onların çok iyi bir takım olduğunu da kanıtlamaz, en azından izlediğimiz a.madrid'in olduğunu
Sosyal ağlarda paylaş

http://spor.milliyet.com.tr/arda-turan-agar-in-burada-olmasini-cok-isterdim/spor/spordetay/10.05.2012/1538541/default.htm

"Şampiyonluğun ardından Türk bayrağıyla o sevinci yaşadığı için çok mutlu olduğunu belirten Arda Turan, "Bunun bir tarifi yok. Söylenecek bir şey yok, çok mutluyum. Mehmet Ağar'da şu anda içeride. Burada olmasını isterdim. Yanlış anlaşılmasın siyasi olarak demiyorum ama kendisini çok severim." ifadelerini kullandı.
"

????
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...