Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://wolfenstein.bethsoft.com/game_EU.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 wolfenstein ve bethesda adlarını yanyana görmek kadar acı bir şey yoktur. Noob beth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ahahah çok iyi hitler react videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 hahaha çok iyiymiş. bu arada wolfenstein diye bir oyun vardı, onu daha oynamadığımı hatırladım. oynayacağımı da sanmam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 şu oyunu açıp öyle okula gitsin diye yalvarıyordum abime açmıyordu adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 2 tane dos komutu da mı öğretmedi sana denyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 öğretti de sonradan öğretti abi. dune2 açıp oynuyordum okuma yazma bilmiyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 oyun klasörü altında wolf yazınca açılırdı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 of lol hitler reacts çok iyiymiş. wolfenstein 3d hey gidi.. inşallah blizzort'u da 20 yıl sonra bethesda'nın eline düşmüş göreceğim. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar