desislaf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 pc'de ki ultimate team, market ve online oyuncu durumu nasildi gecen seneki oyunda? sirf ultimate team oynarim diye aldim, hayal kirikligina ugramak istemiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 pitbull gol sevinci http://www.easports.com/media/play/video/136551016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 melo daha güzel yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Dun aldim oyunu. Oyun akiyor. Topun agirligi paslasmalar falan mukemmel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 şimdi bunu konsola alırsam, sonradan patchlerle falan eklenebiliyor mu fenerbahçe vs? not: kırılı değil alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 eklenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Feneri ekleyip napcan ki? Ne meraklisiniz kanser olmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 dün aldım bende iş çıkışı yolumun üzeriydi. sıkı pazarlık sonucu 5 tl indirdim asd. 1 maç yapıcak vakit buldum gs olmpiakos offline da. geçen sene tactical defence kasmadıgım cok sıkıntı oluyor. oyunda çok radikal bi değişiklik yok ufak tefek değişiklikler var.1 maç ile bunları söyleyebilirim en fazla. oyunun menusu cok ağır geldi bana bi halledemediler şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 tam bir time killer yau daha fifa 12 den hincimi cikaramadim, acaba fifa 12 yi kaca okuturum lan bunu almak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bi dürüm ayrana okutursun bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Fakir yok mu yav hic ortak girelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 kiymaliborek said: bi dürüm ayrana okutursun bu saatten sonra. o kadar bile etmiyo aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Aiko said: dün aldım bende iş çıkışı yolumun üzeriydi. sıkı pazarlık sonucu 5 tl indirdim asd. 1 maç yapıcak vakit buldum gs olmpiakos offline da. geçen sene tactical defence kasmadıgım cok sıkıntı oluyor. oyunda çok radikal bi değişiklik yok ufak tefek değişiklikler var.1 maç ile bunları söyleyebilirim en fazla. oyunun menusu cok ağır geldi bana bi halledemediler şunu abi PES'ten farklı olsun diye şekil kasıyorlar, şekil kastıkça kastırıyor. bu kadar janjanlı, şık menüye ne gerek var ya la ... PSN'e düştü mü bu arada, kutulu alırsam sinirlenince CD'yi kırıyorum. Birlikte biriyle alayım bari asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Evet CD kırmak üzücü ama PSi kırmakta var işin sonunda ehue. Ben geçen sene az daha kırıyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Aldım oynuyorum diyenler PS3 mü ya ? PSN e baktım şimdi yarın çıkıyor diye yazıyor , Pre Order dedim ama hiç bişey olmadı , sadece reminder mı yapıyor pre order acaba ? kredi kartı ekranı falan gelmedi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 okusaniza biraz PSN amerika 25 eylul PSN avrupa 28 eylul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 transaction wallet automatic funding sana 3 keyword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Allah belasını versin böyle oyunun.Beşiktaş 1, Fifa serisi 2 kanser olup geberticek beni. Dünden beri oynuyorum.Anlık laglerden verdigim oyun sayısı rahat bi 10 u bulmuştur.Zaten kalecinin angut bi biçimde rakip forvete topu bırakması yüzünden 20 gol yemişimdir.Hayır lan ben mecbur muyum köylü gibi degajla topu oyuna sokmaya. Yok abi pese dönüp arcade,zekasız ve dümdüz bi oyun oynarım en azından stres yaşamam yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 manual veya semi'ye al assisted baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ya iki gündür oyuna girerken loading ekranında kalıyorum kaleciyle birebir oynadığımız alanda maç öncesinde. sizede oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ilk kar yagdigi zaman alicam ben oyunu. simdi alirsam evden cikmam simdi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 yarın kumarda vurursam parayı alıyorum direk çıkıyo mu yarına oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 evt yarın d&r / mediamarkt / saturn / elektroworld tarzı yerlerde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 3. dünya ülkesi mi burası d&r olsun giderim game stoptan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar