Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

reyou

Öne çıkan mesajlar

dün aldım bende iş çıkışı yolumun üzeriydi. sıkı pazarlık sonucu 5 tl indirdim asd. 1 maç yapıcak vakit buldum gs olmpiakos offline da. geçen sene tactical defence kasmadıgım cok sıkıntı oluyor. oyunda çok radikal bi değişiklik yok ufak tefek değişiklikler var.1 maç ile bunları söyleyebilirim en fazla.

oyunun menusu cok ağır geldi bana bi halledemediler şunu
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

dün aldım bende iş çıkışı yolumun üzeriydi. sıkı pazarlık sonucu 5 tl indirdim asd. 1 maç yapıcak vakit buldum gs olmpiakos offline da. geçen sene tactical defence kasmadıgım cok sıkıntı oluyor. oyunda çok radikal bi değişiklik yok ufak tefek değişiklikler var.1 maç ile bunları söyleyebilirim en fazla.

oyunun menusu cok ağır geldi bana bi halledemediler şunu

abi PES'ten farklı olsun diye şekil kasıyorlar, şekil kastıkça kastırıyor.

bu kadar janjanlı, şık menüye ne gerek var ya la ...

PSN'e düştü mü bu arada, kutulu alırsam sinirlenince CD'yi kırıyorum. Birlikte biriyle alayım bari asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Allah belasını versin böyle oyunun.Beşiktaş 1, Fifa serisi 2 kanser olup geberticek beni.
Dünden beri oynuyorum.Anlık laglerden verdigim oyun sayısı rahat bi 10 u bulmuştur.Zaten kalecinin angut bi biçimde rakip forvete topu bırakması yüzünden 20 gol yemişimdir.Hayır lan ben mecbur muyum köylü gibi degajla topu oyuna sokmaya.
Yok abi pese dönüp arcade,zekasız ve dümdüz bi oyun oynarım en azından stres yaşamam yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...