Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

reyou

Öne çıkan mesajlar

abi buda 2. sorum,

henuz ps3 ume kavusamadigim icin
bugun ps3 cafeye gittim, orda cafe sahibinin account u girilmisti fifa 13 e, sonra ben kendi psn ile giris yaptim, benden online access code istedi..

simdi tek ps3 te farkli accountlar ile oynayamiyomuyuz?

napmak lazim bu durumda?
Sosyal ağlarda paylaş

bişey sorucam şimdi ultimate team noobuyum ben ilk defa da fifa aldım online takılıyorum

4-4-2 ingiliz karması kadro kurdum (sol bek silver onun dışında full gold)
chemistry 90+ rating de 72-74 gibi bişeylerdi

şimdi naapmam gerek online ligde takılıyorum filan da parayı biriktirip auction mu takılsam iyi oyuncu için yoksa iyice biriktirip gold paket açıp ordan çıkan oyuncuları kullansam/satsam yenisini alsam mı daha iyi olur
emin olamadım bi yardım edin
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben parayla 6-7 paket açıp, kalan boşluklara AH'den 500-600'lük adamları alarak başlamıştım.

Şansıma paketlerden Arteta, Clichy falan çıkmıştı. Ardından takıma alışınca oyuncu almam gerekmemiş ve paket aça aça devam etmiştim. Açtığım paketlerden birinden Balotelli çıkmıştı mesela, 80k'lık adam ve çok çok işime yaramıştı :)

AH ile idare eder bir kadro kurup paket gitmek eğlenceli de oluyor hem, amaç oluyor oyunu oynamanda :)
Sosyal ağlarda paylaş

eger hedef istiyosan auction kovalayıp mac yapıcaksın auction kovalamak derken al sat kıvamında. paket acmak eger ronaldo cıkartmaya calısmıyosan %99 zarara sokuyo auctiondan para kazanmaya calısmaya gore. iste 70 80k civarında full takım kurarsın 80+ ortalama 100 chemistry. sonrası senin fantazilerine baglı messi ile ronaldoyu yan yana mı oynatcam dersin yoksa galatasaray kurucam mı dersin bilemem =)

bu arada dusuk ortalamalarda en iyi takım rus takımı digerlerinden daha ucuza kuruluyo. emenike doumbia yapıosun forveti akıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi takım kurdum noobum sayılır

idare ettigi kadar artık
paramla adam mı alıcam kontrat mı alıcam fitness mı alıcam kafayı yedim
napıyım neediyim
goldun ucuzundan alsam da en iyi adamlardan çıkabilir mi?
ah'de ticarete atılmak istemiyorum piyasayı bilmiyorum çünkü çok dolandırırlar beni
diabloda bile 100m'luk itemı 10m a koyuyorum ben bilemiyorum kafa çalışmıyo ekonomiye
HALP

Sosyal ağlarda paylaş

Ben su ortalama ucuz italyan takımıyla div 1 'i kazandım. Ama gold cupta surekli finalde eleniyorum 1 kez kazanabildim

4-3-2-1
MArchetti
Cacares-Lucio- Ogbonna- De ceglie

Nocerino- Vidal- Marchiso

Palacio- Milito- Giovinco

Şimdi elimde 22k flan var. Forvete milito yerine cavani mi almalı, yoksa orta sahaya derossi ya da pirlo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

yedeklerin as kadrondan daha iyi

bana da tavsiye versenize

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#bjCIMJ0vnIdxJ:ps3

taktik güzel gibi boş alan da kalmıyo pek
orta kafa gol üzerine oynuyorum adeta

biraz daha defansif bi adam mı alsam orta sahaya naapsam bilemedim

takviye yapıcak adam da bulamıyorum bu kadroya ucuz/orta fiyatlarda adamlarla
kimi alsam naapsam neetsem
astori bi tek italyan combo breaker ama onun da pace yüksek kıyamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...