Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi emenike eto yapmayın ya forvete biraz daha kusurlu adamlar koyun sdf bu ikisi acaip hile oluyor yani.genelde bu ikisini oynatan adamlar full kontra oynuyorlar.at finke misali.boş alanda dümdüz koşunca kaleye kadar girio adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Afterdeep said: PSN nick? Ekleyeyim seni. marcheena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 cam nasri daha iyi gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ya bu oyunda h2h liglerini kaldirmislarmi hani div 9 dan 1 e kadar gidiyoduk falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 abi buda 2. sorum, henuz ps3 ume kavusamadigim icin bugun ps3 cafeye gittim, orda cafe sahibinin account u girilmisti fifa 13 e, sonra ben kendi psn ile giris yaptim, benden online access code istedi.. simdi tek ps3 te farkli accountlar ile oynayamiyomuyuz? napmak lazim bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ya simdi ben online pass satin alsam cafede kullansam, sonra gidip evde kullanabilirmiyim? cafeden silcem tabi kalkarken accountu falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bişey sorucam şimdi ultimate team noobuyum ben ilk defa da fifa aldım online takılıyorum 4-4-2 ingiliz karması kadro kurdum (sol bek silver onun dışında full gold) chemistry 90+ rating de 72-74 gibi bişeylerdi şimdi naapmam gerek online ligde takılıyorum filan da parayı biriktirip auction mu takılsam iyi oyuncu için yoksa iyice biriktirip gold paket açıp ordan çıkan oyuncuları kullansam/satsam yenisini alsam mı daha iyi olur emin olamadım bi yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ya ben parayla 6-7 paket açıp, kalan boşluklara AH'den 500-600'lük adamları alarak başlamıştım. Şansıma paketlerden Arteta, Clichy falan çıkmıştı. Ardından takıma alışınca oyuncu almam gerekmemiş ve paket aça aça devam etmiştim. Açtığım paketlerden birinden Balotelli çıkmıştı mesela, 80k'lık adam ve çok çok işime yaramıştı :) AH ile idare eder bir kadro kurup paket gitmek eğlenceli de oluyor hem, amaç oluyor oyunu oynamanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 eger hedef istiyosan auction kovalayıp mac yapıcaksın auction kovalamak derken al sat kıvamında. paket acmak eger ronaldo cıkartmaya calısmıyosan %99 zarara sokuyo auctiondan para kazanmaya calısmaya gore. iste 70 80k civarında full takım kurarsın 80+ ortalama 100 chemistry. sonrası senin fantazilerine baglı messi ile ronaldoyu yan yana mı oynatcam dersin yoksa galatasaray kurucam mı dersin bilemem =) bu arada dusuk ortalamalarda en iyi takım rus takımı digerlerinden daha ucuza kuruluyo. emenike doumbia yapıosun forveti akıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 şöyle bi takım kurdum noobum sayılır idare ettigi kadar artık paramla adam mı alıcam kontrat mı alıcam fitness mı alıcam kafayı yedim napıyım neediyim goldun ucuzundan alsam da en iyi adamlardan çıkabilir mi? ah'de ticarete atılmak istemiyorum piyasayı bilmiyorum çünkü çok dolandırırlar beni diabloda bile 100m'luk itemı 10m a koyuyorum ben bilemiyorum kafa çalışmıyo ekonomiye HALP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 herington iyi adam ama çabuk yoruluyor bende onu oynatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 aha link buldum http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#c1V48xYZnH9wG:ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 gamefest e katıldım haftasonu. hiç oynamadığım city'i seçtim. ilk turda yarı finalde 14 15 yaşında bi velete elendim asd :D yarı final dediğimde ilk turun yarı finaliydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 en ucuz takım rus degil, italyan takımı. bu arada kart açtım neuer çıktı, 90k'ya bidde şu an edit: kart açtım derken, 25 tane 7500'lük de rossi ve neuer dışında auction'a konulacak adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 aslında paticik olarak toplu auction house manipulasyonu yapılabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 şöyle bi çingenelik yapmaya başladım ahde 150-200e konulan gold 75+ adamlara 300 bid atıyorum kazandıklarımı 400 bid ile ahye koyuyorum satılırsa satılıyo satılmazsa da quick sell yapıyorum 3-5 bişeyler geliyo ^_^ maç dışında ah'den para kazanmak istiyorum ben de ! sermaye lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 120k'ya siyah IF miccoli alıp bu seneki takımımı tamamlamaya çok yaklaştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ben su ortalama ucuz italyan takımıyla div 1 'i kazandım. Ama gold cupta surekli finalde eleniyorum 1 kez kazanabildim 4-3-2-1 MArchetti Cacares-Lucio- Ogbonna- De ceglie Nocerino- Vidal- Marchiso Palacio- Milito- Giovinco Şimdi elimde 22k flan var. Forvete milito yerine cavani mi almalı, yoksa orta sahaya derossi ya da pirlo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 direk cavani. pirlo çok ağır kalıyo ut için. vidal varkende de rossi'ye para harcamaya değmez. cavani büyük fark yaratır milito yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Tamamdır direk cavani'yi alıcam.Zaten sürekli militoyu da oynatmıodum. Rossi, jovetic, lisandro lopez flanla değişmeliydi.Bir de defansa barzagli veya samuel çok fark ettirir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben takımımda chiellini ogbonna oynuyorum valla. chiellini olduktan sora yanındakinin çok bi önemi kalmıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 chiellini 40k küsür. onu almak baya zor benim için çünkü hiç al-sat ile uğraşmıyorum. Paketlerden de daha şimdiye kadar hiç para edicek bişey cıkmadğı için anca 5-6k verebilirim defansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#clb6tU0fnIdlX:ps3 yeni takım kurdum yeni totw cup için 20k falan harcadım takım için. akşam eve gidince denicem bakalım yeterli oldu mu takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 xx_98 nikli birini tokatladım.98 liydi sanırım 5 tane siyah kart topçusu vardı rooney falan bide gamepadi kırmıştır sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yedeklerin as kadrondan daha iyi bana da tavsiye versenize http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#bjCIMJ0vnIdxJ:ps3 taktik güzel gibi boş alan da kalmıyo pek orta kafa gol üzerine oynuyorum adeta biraz daha defansif bi adam mı alsam orta sahaya naapsam bilemedim takviye yapıcak adam da bulamıyorum bu kadroya ucuz/orta fiyatlarda adamlarla kimi alsam naapsam neetsem astori bi tek italyan combo breaker ama onun da pace yüksek kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar