Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 O iş çok kumar ama, çıka ihtimali zor gibi görünüyor. Çıkadabilir tabi ama çok düşük oranda çıkıyordur kesin. Bu arada 10% fitness coachlar falan ne işe yarıyor, bir yere uygulayamadım onları, club'da duruyorlar, pasif olarak +10% fitness mı veriyorlar? Aynı şekilde diz-hed vs. ye "+" veren coachlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 işte o kumar olayı zaten güzel :) ya ronaldo çıkarsa ya messi gelirse umudu. onun harici kadro kuruluyor bi şekilde.ben önceki kadroyu quick sell yapıp 9k ya şöyle bi kadro kurdum mesela given sağ bek-gallas-evans-andre santos cleverley-mikel-ruiz-herington saha ve forvet tanımadıgım 2 topçu var isimlerini unutuyorum fds.bu kadro baya tokat atıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 off sigara içmiyorum ama keyif sigarası yakabilirdim şöyle bi kadroyu tokatladım casillas arbeloa-ramos-pepe-marcelo dimaria-xavi-iniesta-xabi-pedro falcao adam yedeklerden mesut benzema falan soktu aga bu kadroyu nasıl yapmış adam ne para harcamış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Ne kadar kötü o kadroyu yapıyor birde kafaya yiyor :) Bu arada dğn beni 30 chemli saçma sapan bir takım yendi delirdim, adamın vurduğu toplar benim defansıma çarpıp abuk subuk yerlere gitti. Bir de PS'de bazı maçlarda oyun sık şekilde belli aralıklarla donmaya başlıyor oynarken, bugün 3-1 'den 81'de maç verdim bu yüzden 3-4. Kumandayı duvara fırlattım diğer kumanda ile devam ediyorum yoluma :) Bir de online da yazı yazmamak kötü, ya da ben bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Afterdeep said: O iş çok kumar ama, çıka ihtimali zor gibi görünüyor. Çıkadabilir tabi ama çok düşük oranda çıkıyordur kesin. Bu arada 10% fitness coachlar falan ne işe yarıyor, bir yere uygulayamadım onları, club'da duruyorlar, pasif olarak +10% fitness mı veriyorlar? Aynı şekilde diz-hed vs. ye "+" veren coachlarda var.fitness kartı basarken %10 daha fazla etki ediyo. iste full her birini alınca %2-%10 a kadar galiba stackleniyo %20 25 civarı biseye adama 20 fitness basınca 25 basmıssın oluyo fitness onemli degil de kontrat adamları biriktiriyosun 20 mac basıyosun 25 mac oynatıyosun cok iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 screwy said: Afterdeep said: O iş çok kumar ama, çıka ihtimali zor gibi görünüyor. Çıkadabilir tabi ama çok düşük oranda çıkıyordur kesin. Bu arada 10% fitness coachlar falan ne işe yarıyor, bir yere uygulayamadım onları, club'da duruyorlar, pasif olarak +10% fitness mı veriyorlar? Aynı şekilde diz-hed vs. ye "+" veren coachlarda var.fitness kartı basarken %10 daha fazla etki ediyo. iste full her birini alınca %2-%10 a kadar galiba stackleniyo %20 25 civarı biseye adama 20 fitness basınca 25 basmıssın oluyo fitness onemli degil de kontrat adamları biriktiriyosun 20 mac basıyosun 25 mac oynatıyosun cok iyi oluyo Süper olduğu bunu söylediğin, para durumu düzelince toparlayayım biraz onlardan o işe para dayanmıyor cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 sıkıldım takımda üstüste bi sürü maç kaybedince. sattım bütün takımı italyan takımı kurdum. italyan ligi adamları ingiltereye göre baya ucuzmuş gerçekten. süper takım kurdum ortalama ingiltere ligi kadrosunun parasından stekelenburg abate - ogbonna - chiellini - criscito pirlo - de rossi - marchisio sneijder cavani - miccoli şu takım italya liginden gelebilecek 2 tane adam var. buffon ve di natale. tabi 2sininde 70k civarında olması zor hedefler haline getiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Güzel kadro, ben daha para işini halledemedim, arada 13 TL'ye fifa points alıp 5 paket açıyorum, bir de geceleri contract 200 buyout olanları toplayıp ertesi gün 250 bid / 350 buyout'tan satıyorum. Benim takım çok çok iyi değil (PS'yi açtığımda kadroyu yazıp önerilerinizi alacağım), bazı maçlar acayip ara koşular vs. yapıyorlar bazı maçlar hiçbişi yapmıyorlar deliriyorum. Tactical defending olayı beni deli edecek, legacy olsa mükemmel olur. Şimdiki hedefim İngiltere liginden güzel bir kadro kurmak, alabileceklerimin en iyilerini alacağım, paketten Walcott çıktı 96 pace, 4-1-2-1-2 formasyon kartı ve RW->RM kartları alıp oturttum, çok güzel koşup atağa çıkıyo mesela. Seasons'ta 2. lige çıktım ve ilk maçı kazandım, artık dandik takımlar gelmiyor. Bazen bronzlar olan veya 40-50 chemi olan takımlar geliyordu alt sezonlarda ama bazende saçma sapan zorluyorlar. Defansta Raul Albiol çok yavaş mesela, hızlı bir adam koşular ile çok zorluyor hep. LB - CB - CB - RB dörtlüsüne çok hızlı adamlar almam lazım, sonrası çok rahat olur muhtemelen. Geçen bir adam real ve barça karması yapmış 400 - 500k'lık takımdı, 4-0 yaptım mesaj attı no more goals wrong setup diye :) sonra 2. yarı öyle bekledik oynamadan :) Tüm adamları rare bronz olan bir adam geldi, 3-1 yendi beni mesela delirdim, en hızlı bronzları dizmiş.. Stres yükseliyor, sezon'da 1.yi kazanmak herhalde zor olur online'da, çok iyi adamlar veya takımlar vardır diye düşünüyorum ama belli bir seviye oyuncuysanız ve takım iyiyse çoğu adamın şansı olmaz diye düşünüyorum, takım çok iyi olunca zaten kendiliğinden oynuyo gibi birşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 barclays takımı yaptım bende defansa toure yi koy 2bine aldım ben yanınada gallas koydum sol bek riise ve andres santos degişmeli mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bakayım hızlılarsa hemen alırım bunları para olunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Red said: barclays takımı yaptım bende defansa toure yi koy 2bine aldım ben yanınada gallas koydum sol bek riise ve andres santos degişmeli mis Bana Clichy çıkmıştı karttan tey tey, daha pahalıları da var ama 20k civarındaydı galiba, denk gelirse kesin alın. Açık açık oyunun en iyi sol beki bana kalırsa. Birde Barclays takımları kuruyorsanız çok pahalı ama Balotelli kasın. Ben 82k'ya sattım 4-4-2'sini gerçi ama mükemmel, her yerden her şekil, ayak kafa vs. her şekil gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Afterdeep said: Güzel kadro, ben daha para işini halledemedim, arada 13 TL'ye fifa points alıp 5 paket açıyorum, bir de geceleri contract 200 buyout olanları toplayıp ertesi gün 250 bid / 350 buyout'tan satıyorum. Benim takım çok çok iyi değil (PS'yi açtığımda kadroyu yazıp önerilerinizi alacağım), bazı maçlar acayip ara koşular vs. yapıyorlar bazı maçlar hiçbişi yapmıyorlar deliriyorum. Tactical defending olayı beni deli edecek, legacy olsa mükemmel olur. Şimdiki hedefim İngiltere liginden güzel bir kadro kurmak, alabileceklerimin en iyilerini alacağım, paketten Walcott çıktı 96 pace, 4-1-2-1-2 formasyon kartı ve RW->RM kartları alıp oturttum, çok güzel koşup atağa çıkıyo mesela. Seasons'ta 2. lige çıktım ve ilk maçı kazandım, artık dandik takımlar gelmiyor. Bazen bronzlar olan veya 40-50 chemi olan takımlar geliyordu alt sezonlarda ama bazende saçma sapan zorluyorlar. Defansta Raul Albiol çok yavaş mesela, hızlı bir adam koşular ile çok zorluyor hep. LB - CB - CB - RB dörtlüsüne çok hızlı adamlar almam lazım, sonrası çok rahat olur muhtemelen. Geçen bir adam real ve barça karması yapmış 400 - 500k'lık takımdı, 4-0 yaptım mesaj attı no more goals wrong setup diye :) sonra 2. yarı öyle bekledik oynamadan :) Tüm adamları rare bronz olan bir adam geldi, 3-1 yendi beni mesela delirdim, en hızlı bronzları dizmiş.. Stres yükseliyor, sezon'da 1.yi kazanmak herhalde zor olur online'da, çok iyi adamlar veya takımlar vardır diye düşünüyorum ama belli bir seviye oyuncuysanız ve takım iyiyse çoğu adamın şansı olmaz diye düşünüyorum, takım çok iyi olunca zaten kendiliğinden oynuyo gibi birşey.. legacy var abi. ben legacy ile oynuyorum ayarlanabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ayrıca Barclays'da ucuz ve iyi stoperlerden Jagielka'yı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 usde oynayıp fifa points alan var mı ? alabilen daha doğrusu.ne zaman tıklasam şuan da yokuz sonra dene diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 moriarty said: Afterdeep said: Güzel kadro, ben daha para işini halledemedim, arada 13 TL'ye fifa points alıp 5 paket açıyorum, bir de geceleri contract 200 buyout olanları toplayıp ertesi gün 250 bid / 350 buyout'tan satıyorum. Benim takım çok çok iyi değil (PS'yi açtığımda kadroyu yazıp önerilerinizi alacağım), bazı maçlar acayip ara koşular vs. yapıyorlar bazı maçlar hiçbişi yapmıyorlar deliriyorum. Tactical defending olayı beni deli edecek, legacy olsa mükemmel olur. Şimdiki hedefim İngiltere liginden güzel bir kadro kurmak, alabileceklerimin en iyilerini alacağım, paketten Walcott çıktı 96 pace, 4-1-2-1-2 formasyon kartı ve RW->RM kartları alıp oturttum, çok güzel koşup atağa çıkıyo mesela. Seasons'ta 2. lige çıktım ve ilk maçı kazandım, artık dandik takımlar gelmiyor. Bazen bronzlar olan veya 40-50 chemi olan takımlar geliyordu alt sezonlarda ama bazende saçma sapan zorluyorlar. Defansta Raul Albiol çok yavaş mesela, hızlı bir adam koşular ile çok zorluyor hep. LB - CB - CB - RB dörtlüsüne çok hızlı adamlar almam lazım, sonrası çok rahat olur muhtemelen. Geçen bir adam real ve barça karması yapmış 400 - 500k'lık takımdı, 4-0 yaptım mesaj attı no more goals wrong setup diye :) sonra 2. yarı öyle bekledik oynamadan :) Tüm adamları rare bronz olan bir adam geldi, 3-1 yendi beni mesela delirdim, en hızlı bronzları dizmiş.. Stres yükseliyor, sezon'da 1.yi kazanmak herhalde zor olur online'da, çok iyi adamlar veya takımlar vardır diye düşünüyorum ama belli bir seviye oyuncuysanız ve takım iyiyse çoğu adamın şansı olmaz diye düşünüyorum, takım çok iyi olunca zaten kendiliğinden oynuyo gibi birşey.. legacy var abi. ben legacy ile oynuyorum ayarlanabiliyo. nası oynuyosun abi legacy. geçen sene bütün online maçlardan kaldırıldı legacy. offlineda mı oynuyosun legacy'le? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 RUS kadromu tamamen oturttum. Artık bi messi bi ronaldo çıkana kadar kazandığım coinslerle paket açarım heralde. Oyuna para dökenlere üzülüyorum :( Buyrun kadrom: http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#ej908bjXnH6RD:ps3 Dün yaptığım maç: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Rus kadrosu güzel olmuş ellerine sağlık; Şimdi yazacaklarım biraz uzun olabilir umarım sıkılmadan okursunuz, görüşleriniz önemlidir; Bugün happy hour'a denk geldim, 25 TL'lik 5 adet happy hour'da verilen gold paket açılabilecek paket aldım. Güzel sayılabilecek Barcelona'lı Sanchez ile Kaka çıktı, Ekvator'lu ya da Kolombiyalı hızlı bir forvette çıktı. Neyse konu şu şekilde, ben İngiliz ligi takımı oluşturacaktım fakat takımın çoğu İspanya ligindendi, şimdi Sanchez ile Kaka'da çıkınca bozmaktan vazgeçtim. Şu anki takım 4-1-2-1-2 dizilişinde oynuyor; Kadro: GK - Guaita - İlk fırsatta değişecek, görüşleriniz önemlidir. LB - Gibbs (İngiltere) bu adamın yerine para olduğunda Jordi Alba'yı istiyorum (35-40k civarında) CB - Raul Albiol (çok yavaş, değiştireceğim) Pepe olabilir, o da çok hızlı değil - 35k civarında, Puyol ve Pique çok yavaş, geriye koşuda işime yaramazlar.. CB - Yanga M'Biwa - başka ligden ama pace 79 nispeten daha iyi diye şimdilik duruyor - iyi bir CB ile değişecek) RB - Azpilicueta vardı bu yazıyı yazarken 1300'e Juanfran'ı kapadım - nispeten daha iyi, şimdilik idare eder gibi) CDM - Gattuso çıkmıştı paketten ama onun yerine Khedira'yı aldım 1800'e, onu koydum şimdilik ama Khedira'nın da pace 60 - daha hızlı ve iyi pasör bir CDM önerisine açığım) LM - Nolito - değişebilir de kalabilir de, çok kötü bir adam degil ama iyinin altında tabii ki. RM - Walcott - bu adamın pace 96 - formasyon kardı ve RW'den RM kartı aldım - Sanchez RW duruyor şu an, onu da RM yapıp ikisini değişmeli oynatabilirim. CAM - Isco vardı ama şimdilik Kaka'yı koydum, Kaka yavaş maalesef :( pace ve passingi iyi birini önerebilirseniz bakarım. ST - Rodrigo - yine iyinin kötüsü - yedeklerde Martins var ama kullanacaksam diziliş kartı almam gerekiyor ona passing vs. kötü diye oynatmıyorum. ST - Emenike - şimdilik Emenike ile devam, iyi adam degil bence çok ama takımda olabilecek en iyi ST kadrodaki. Yedeklerde formasyonu farklı olan Demba Ba var ama yavaş diye oynatmıyorum. Şimdi düşüncelerim şu şekilde; 1- LB'ye Jordi Alba'yı istiyorum 2- CDM için Khedira'nın yerine Barcelona'daki Song olabilir, pace'i yanlış değilsem 83 - iyi adam mı ne dersiniz? 3- CAM için Özil (yavaş) veya neredeyse aynı özelliklerde olan Modric olabilir, Özil 40k Modric 20k civarlarında. 4- ST için Benzema değer mi? 70k civarında? 5- Aşağıdaki oyuncuları da araştırmaların sırasında not almışım )veya sizlerden gelen öneriler ile; CB - Dede (bu adamı beğendim, buradan bir arkadaş önerdi, sanırım alacağım para olunca zaten İspanya liginin CBleri çok yavaş ,en hızlı Ramos onun da fiyatı gereksiz şekilde 200k'larda...) LM - Giovinco ST - Eto'o veya Doumbia (Emenike'nin yanına) ST - Loic Remy LM - Eden Hazard (çok pahalıydı yanlış hatırlamıyorsam) NOT: Şu an bu takımla Online seasons'ta (Khedira ve Juanfran'ı almadan) 1. lige çıktım ama Seasons 2'de bile zorladı takımlar, 5 galibiyet - 1 beraberlik - 4 yenilgi alarak çıktım. Şu an 1'de kadroyu adam etmeden oynamama düşüncesindeyim zira 1'de kalmak için 12 puan şart. Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyor olacağım. Şimdiden teekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 öncelikle şunu söylemek istiyorum, ut'de ve normal season'da division 1'deyim. genel olarak oyuncular hakkında fikir sahibiyim. takımını tek bir ligden oluşturman gayet etkili olabilir. CB pozisyonuna pique ve pepe çok güzel yakışır. Sergio ramosu alıcak paran varsa ramos-pepe en iyisi takibi. RB juanfran LB jordi alba gayet iyi olur. CAM ve CDM pozisyonları için pace'ten çok tekniğine önem veriyorum şahsen. CDM oyuncu sık sık boşalan CAM pozisyonunda yer alabiliyor. CDM'ye kalas bi adam almaktansa xabi alonso yu her zaman tercih ederim. serbest vuruşlar, frikikler, defans-orta sahadan ileriye atılan uzun paslar, uzaktan atılan şutlar vb. işleri iyi yapan adam lazım her zaman için. CAM pozisyonu için elinde kaka varsa kakayı kullan derim. mesut özil ve modric in özellikleri genel olarak çok yakın zaten. Forvet için pek bi seçenek sunamıcam, benzema yerine higuain i tercih edebilirsin. benzema çok pahalı bence o kadar fiyat. Bunları önerebilirim sana. Bana kalırsa takımı tamamen satıp başka bi ligde veya başka bi ülke takımı toplaman. İngiltere, İtalya, Fransa, Rusya ligleri gayet iyi olabilir. Başka bir takım kurmak istersen yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Başka takımlarda oluşturabiliyoruz ya, başka bir lig takımı oluşturabilirim ekstra, 2 tane altın takım oluyor mu? Hiç denemedim ama illa takımı bozmam gerekmiyorsa bir takım daha kurabilirim senden yardım alarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 olabilir 2. bi kadro,hangi ligde düşünüyosun? güzel bi kadro çıkartabilirim, bütçene göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 İgiltere veya senin yaptığın gibi Rusya'da olabilir, Emenike Eto'o ikilisi kulağa çok hoş geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 evet ayrietten bi doumbia da var :). pahalı bi kadro değil zaten. her pozisyonunda +1 alternatifi var. ingiltere kadrosu için eğer bütçe sıkıntısı yoksa: joe hart m.richards-david luiz-vermaelen-clichy CDM için yaya toure çok çok çok iyi bi oyuncu, eğer çok pahalı dersen, lampard'ı CDM ye çevirebilirsin. rm> lennon (hazır elinde walcott varken walcott'ıda kullanabilirsin tabiki) lm> bale cam> gerrard forvet podolski(cf>st) ve aguero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 onthere said: evet ayrietten bi doumbia da var :). pahalı bi kadro değil zaten. her pozisyonunda +1 alternatifi var. ingiltere kadrosu için eğer bütçe sıkıntısı yoksa: joe hart m.richards-david luiz-vermaelen-clichy CDM için yaya toure çok çok çok iyi bi oyuncu, eğer çok pahalı dersen, lampard'ı CDM ye çevirebilirsin. rm> lennon lm> bale cam> gerrard forvet podolski(cf>st) ve aguero Sen PS'demi oynuyosun PC'demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 PSN nick? Ekleyeyim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar