Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

reyou

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

şu gelen update'den sonra oynayamamaya başladım. birisi söylesin oynanışta ne değişti, nası gol atılır, top sürülür fln. her maç kesinlikle gol yiyorum kafa toplarını genellikle kaybediyorum vs vs

oyun gittikçe yeteneksizlere şans veren bir oyun olmaya başladı.düzelmezse fifa 14 te sıçar

fifa 13 te nedense oyun benim kontrolumde değilmiş gibi geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

PS3'te sürekli EA serverlarından disconnect olma problemi yaşayan oluyor mu? Dün herhalde 1 saatte 1o kere falan koptum, internet var & herşey normal, PS kendisi networkten kopmuyor ama FİFA sürekli kopuyor, port açın vs. demişler forumlarda deneyeceğim ama çok işe yarayacağına inancım yok açıkçası..
Sosyal ağlarda paylaş

bugun arka arkaya 2-0 dan 3-2 yenildim hemde 3 maç sdfs

sonra rage attım komple takımı quick sell yaptım.çıkan 9k ile yeni takım kurdum

hep böyle 500 gold luk adamlar aldım yenilmiyorum takım çok iyi oldu lan sdfs

yalnız emenike-eto forvetine denk geldiğim zaman hiç bişi yapamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dün online season yapayım dedim, bronz takımla girdim karşıma gold takım geldi :) Dİkkat etmemişim giriş kuralı yokmuş (keşke koysalarmış).

Bazı sorularım var;

1- Online oynarken tactical defending'i iptal edemiyor muyum? Delirdim adamın yanında koşup ayağına dalamamaktan dolayı.. Legacy'e çevrilmiyor mu?

2- Satılan kartlarda bazı oyuncuların değerlerinin yanında yukarı doğru ok işareti var (çıkıştalar şeklinde) bu nasıl oluyor? O değerler nereye kadar yükselecek vs.?

3- Siyah renkli kartlar team of the week oyuncuları sanıyorum? Normal karta göre değerler 2-3 daha fazlayken fiyat farkları inanılmaz? Çok gereksiz geldi o fiyat farkları?

4- Takım diziliş ekranında kartların altında ayakkabının yanında 5 noktalı bayrak gibi işaret var oyuncularda, bazen kırmızı vs. oluyor o, çözemedim nedir (chemistry olayı mı?), yardım lütfen :)

5- Chemistry düşük olunca ne fark ediyor? Oyun içinde paslar falan yerlerini mi bulmuyor, yine normal oynanıyor gibi geldi bana?

6- Hiç satılık Ronaldo ve Messi görmedim, göreniniz oldu mu? Fiyatlar ne civarda? :)

Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

Ben dün online season yapayım dedim, bronz takımla girdim karşıma gold takım geldi :) Dİkkat etmemişim giriş kuralı yokmuş (keşke koysalarmış).

Bazı sorularım var;

1- Online oynarken tactical defending'i iptal edemiyor muyum? Delirdim adamın yanında koşup ayağına dalamamaktan dolayı.. Legacy'e çevrilmiyor mu?

2- Satılan kartlarda bazı oyuncuların değerlerinin yanında yukarı doğru ok işareti var (çıkıştalar şeklinde) bu nasıl oluyor? O değerler nereye kadar yükselecek vs.?

3- Siyah renkli kartlar team of the week oyuncuları sanıyorum? Normal karta göre değerler 2-3 daha fazlayken fiyat farkları inanılmaz? Çok gereksiz geldi o fiyat farkları?

4- Takım diziliş ekranında kartların altında ayakkabının yanında 5 noktalı bayrak gibi işaret var oyuncularda, bazen kırmızı vs. oluyor o, çözemedim nedir (chemistry olayı mı?), yardım lütfen :)

5- Chemistry düşük olunca ne fark ediyor? Oyun içinde paslar falan yerlerini mi bulmuyor, yine normal oynanıyor gibi geldi bana?

6- Hiç satılık Ronaldo ve Messi görmedim, göreniniz oldu mu? Fiyatlar ne civarda? :)

Şimdiden teşekkürler.

1. kapatamıyorsun.

2. onlar sadece 1 maçlık power up kartları basılmış oyuncular. sürekli öyle kalmıyolar. sadece 1 maçlığına.

3. siyah kartlar geçen senelerde çok daha fazla fark ediyodu normalinden ama bu sene sadece 1 rating artmış hali siyah oluyo sanırım. fiyatlar yüksek çünkü çıkma ihtimalleri çok düşük. biraz prestij olayı siyah kart.

4. 5 noktalı bayrak olayı dediğin oyuncunun taktikiyle takım taktiğinin uyup uymadığını gösteriyo. uyuyosa yeşil, az uyuyosa sarı, hiç uymuyosa kırmızı. ayakkabıda oyuncunun asıl bölgesiyle, senin adamı koyduğun bölgenin uyumunu gösteriyo.

5. chem düşük olunca oyuncular mal oluyo bi anda. geçmesi gereken paslar geçmiyo, yapılması gereken koşular yapılmıyo. chem hertürlü yüksek olmalı takımınızda.

6. ronaldo ve messi var. hatta messi'nin siyah kartıda var sanırım. messi 1.2 milyon, ronaldo'da 1,5 milyon civarıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Karşıma bir takım geldi adam oynamayı bilmiyor resmen, kasmış toplamış tüm hızlı adamları yetişemiyorum hiçbir türlü;

Hatırladığım dörtlü;

Emenike
Welliton
Martins
Doumbia

Yerleştirmiş bu dördünü ileri 8-4 yendi ama sırf koşu ile başka numara yok, eşit hızda takımlar olsaydı yerle bir etmiştim, bir de ülke veya takım arkadaşı olunması gerekmiyormuydu chem'in yüksek olması için, adamın kadrosunda ne ülkerele ne takımlar tutuyordu chem 90+ ydı? Boost falan mı kullanıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Afterdeep said:

Bazı sorularım var;

Şimdiden teşekkürler.

1. kapatamıyorsun.

2. onlar sadece 1 maçlık power up kartları basılmış oyuncular. sürekli öyle kalmıyolar. sadece 1 maçlığına.

3. siyah kartlar geçen senelerde çok daha fazla fark ediyodu normalinden ama bu sene sadece 1 rating artmış hali siyah oluyo sanırım. fiyatlar yüksek çünkü çıkma ihtimalleri çok düşük. biraz prestij olayı siyah kart.

4. 5 noktalı bayrak olayı dediğin oyuncunun taktikiyle takım taktiğinin uyup uymadığını gösteriyo. uyuyosa yeşil, az uyuyosa sarı, hiç uymuyosa kırmızı. ayakkabıda oyuncunun asıl bölgesiyle, senin adamı koyduğun bölgenin uyumunu gösteriyo.

5. chem düşük olunca oyuncular mal oluyo bi anda. geçmesi gereken paslar geçmiyo, yapılması gereken koşular yapılmıyo. chem hertürlü yüksek olmalı takımınızda.

6. ronaldo ve messi var. hatta messi'nin siyah kartıda var sanırım. messi 1.2 milyon, ronaldo'da 1,5 milyon civarıydı.

1. kapatabiliyorsun. ben legacy oynuyorum her maçımı futta.
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

Karşıma bir takım geldi adam oynamayı bilmiyor resmen, kasmış toplamış tüm hızlı adamları yetişemiyorum hiçbir türlü;

Hatırladığım dörtlü;

Emenike
Welliton
Martins
Doumbia

Yerleştirmiş bu dördünü ileri 8-4 yendi ama sırf koşu ile başka numara yok, eşit hızda takımlar olsaydı yerle bir etmiştim, bir de ülke veya takım arkadaşı olunması gerekmiyormuydu chem'in yüksek olması için, adamın kadrosunda ne ülkerele ne takımlar tutuyordu chem 90+ ydı? Boost falan mı kullanıyor?

aynı ligde oynamaları yeterli oluyor chem için

bu arada ultimate in en kötü olayı işte.böyle para basan bebelere denk gelince uyuz oluyor insan.2 pas atmaktan aciz adamlar.dümdüz koşuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Hızlı defans adamları bulmam lazım, bu arada tactical defansı online oynarken kapamayı deneyeceğim, online'da sanki herkes tactical oynuyo gibi?

Bazı oyuncular isimlerinden dolayı çok pahalı sanırım, çok benzer niteliklerde olup çok ucuza olan oyuncularda mevcut..

Aynı lig olayını bilmiyordum, ispanya takımı toparlamaya çalıştım, şimdi bunun üzerinde çalışacağım biraz. Emenike'yi aldım forvete yarım saat kadar önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

Hızlı defans adamları bulmam lazım, bu arada tactical defansı online oynarken kapamayı deneyeceğim, online'da sanki herkes tactical oynuyo gibi?

Bazı oyuncular isimlerinden dolayı çok pahalı sanırım, çok benzer niteliklerde olup çok ucuza olan oyuncularda mevcut..

Aynı lig olayını bilmiyordum, ispanya takımı toparlamaya çalıştım, şimdi bunun üzerinde çalışacağım biraz. Emenike'yi aldım forvete yarım saat kadar önce.

brezilyalı dedeyi al. adam dünyaya damgasını vuracak zaten gelecek sene.
baya hızlı ayrıca
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

moriarty said:

o futbolcular pahalı değil.

doumbia falan 2800

Beli hala doğrultamadım, habire sıkıştıkça single turnuva yapıyorum, 4000 - 5000 oluyor sonra sözleşmesiydi, fitness kartıydı vs. vs. bitiyo para yine :( al-sat yapmak lazım ama onun içinde pazarı iyi gezip birazda para yapmam gerek..

ben satıp satıp baştan 4 takım kurmuşumdur sdfs.rage atınca komple satıyorum topçuları

bi ara fakirlikten kontrat yapamıodum.bronz topçular falan oynattım.hatta tdsiz oynadım mecbur ahha

al sat bayıyor beni.ben direk 7k yada 5k yapıp gold pack açıyorum.tek eğlencem o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...