erdalz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 fifa13ü ilk aldıımda 2 büyük hediye pack gibi bişiler verdiydii utde icinde goldsilver adamlar vardı. amma şimdi kulüübü silip yeni açınca vermedi o packlerden. yokmu bir yolu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 hahah adam türk o bikere abi.niye siliosun klubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 :(:((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 moriarty said: oha reus 160.000 ediyomuş bana gold packten çıktı lan hiç bakmamıştım fiyatına direk kadroya gömmüştüm obaa bi taraftan müthiş oynuyo satmasam mı ya totw 160k, normalleri 30-35k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 para kasma yöntemi var mı ? yoksa açtığımız karttan iyi topçu çıksın diye dua mı edicez. burak yılmazla oynamak istemiyorum lan.bende reus istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 trade yapıcaksın sürekli normalde değerinden düşük oyuncuyu alıp normal değerinde satıcaksın(formationları çok önemli oyuncuların) veya formation kartlarını alıp satıcaksın. 4-1-2-1-2 taktiğinin kartları 8-9 dan gidiyo. ucuza bulup 8-9k ya satıcaksın. öteki yolda divisiondan sezon bitirip para kazanabilirsin. division 1 de 6-7 kere sezon bitirince zaten 100k ya yakın para yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bana formation kartı düştü de 5-2-2-1 ya şans yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bi 10 gündür yoktum patch gelmiş. neler değişti oynanışta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 daha boktan bir oyun oldu o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yalnız oyunun buglarını cidden düzeltmezlerse fifa sıcacak bu gidişle one touch gereksiz sacmalatıyor oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Red said: para kasma yöntemi var mı ? yoksa açtığımız karttan iyi topçu çıksın diye dua mı edicez. burak yılmazla oynamak istemiyorum lan.bende reus istiyorum red sana bikaç taktik veriyim para konusunda. 1- en çirkin yöntemden başlıyorum, mesela totw oldu diyelim bi oyuncu. farzedelim 150k ya satılıyo. totw olmayan versiyonunu alıyosun. 125kya koyuyosun mesela. listeletmiş birebir o oyuncuyu, adam o an tık tık geçerken yanlışlıkla fiyata aldanıp aşşadan hemen almak için basıyo alıyo. aralıksız koy 1 saatte biri. illaki biri alacak. tabi sonra o ahı aldıktan sonra kaç topun direkten döner bilmiyorum. denendi onaylandı. 2- ucuz oyuncuları şöyle kapabilirsin, listelet sonra 59 dakika, 1 saat arası kalmışlara bak. yeni konduğu için acemi birinden direk kapabilirsin. ben mesela 5kya kapmıştım, 20kya gömmüştüm. 3- price fixing denen olay var. ortalama bi bütçe yaptıktan sonra hemen hemen o futbolcuya ait belli bi zaman dilimindeki kartları alıp, sen satışa koyuyosun. kısacası piyasayı ele geçirip, fiyat yükseltiyosun. ben bunu doumbia ile yapıyorum. talep çok, fiyatı iyi almak için. tanesi 2.5-3k civarı alıyosun. sonra 4 kya sattığını düşün hepsini mesela. sen başlarken, daha da düşük fiyatlı oyuncularlada yapabilirsin başlarken bunu. önemli olan istenilen kart için yapmak bunu. 4- bronze card ve contractla para kasma var; ama çok çok işsiz olmak lazım onun için. küçük kazanıyosun onda emek istiyo; ama karlı. level asian biraz uğraşması. 5- pack alma. tek bi zaman alabilirsin o da happy hour zamanları. baya bişey çıkıyo ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 şu ara işime yaramıyo valencia. yedeğe attım. istersen hediye edeyim işine yarasın. canavar adam, veya totw guardado var. o da canavar. kısacası biri sol, biri sağ. hangisini istersen, ben sana bilgileri veririm, dandik bi bronze falan kart ile trade yollarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 teşekkürler.ama 1. sahtekarlık iyimiş.en mantıklısı o totw olayı ne bilmiyorum ama.nerden kimi alıp nasıl yapıyoruz sahterkarlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#Ojrh4u0snHV1R:ps3 bu da benim as kadrom. torres'i yeni aldım. sırada fellaini yerine yaya toure var. http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#eM5qt43NnHV1Y:ps3 bu da yedek rus kadrom. burda neredeyse ideal oldu takım. sadece hulk'u alıcam ama yedek kadro olduğu için daha fazla coin harcamam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bu da benim kadro. baydım ama div1'de şampiyon olamayıp düşmeyip kalmaktan http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#eLxNZfu5nHV17:pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hayatımda oynadığım en sportmen oyun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Red said: teşekkürler.ama 1. sahtekarlık iyimiş.en mantıklısı o totw olayı ne bilmiyorum ama.nerden kimi alıp nasıl yapıyoruz sahterkarlığı her hafta Team of The Week seçiliyor ya, siyah kartlar, onlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ben de bir süre ara verdiydim FUT'a ama fizban'ımın gazıyla tekrar başladım. benim para kasma işim tamamen jackpot tarzı oldu. bronze kore takımımla bir iki turnuva yaptım offline 5K'lık bir gold pack aldim, pek dişe dokunur şeyler çıkmadı. bi kere daha kastım 7,5k'lık pack aldım. torres geldi, hop hemen satıldı tabi. ordan gele parayla bir pack daha aldım balotelli çıktı. ondan sonra ise bildiğiniz cenabete bağladım en iyi van der vaart filan cıktı:) ha bir de en son bir pack daha aldım neymar çıktı ve bundan sonra fazla şansımı zorlamam gerektiğine kadar verdim, fransa ligue 1 takımımla, division 1'e çıktım çıkıcam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 abi siz coin'le pack mi alıyosunuz? ben 2 senedir fut oynuyorum daha bi kere coin'le pack almadım yahu. koyun bi 20 lira, açın 6 7 tane pack abi. coin harcamayın asla packlere. çok çok çok sanşlı olmanız lazım o coin'den fazla kazanabilmek için. onun yerine coin biriktirmeye çalışın. trade'den istediğiniz adamları ucuza kovalayın falan. ztn seasons olayı yüzünden artık coin kasmak çok zor değil maç yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hiç yapmadığım şeyi yaptım, ps3'ü yumrukladım sonunda 45 chemli bir rakip geldi, veriyordum eline alet takıldı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 mokoko said: abi siz coin'le pack mi alıyosunuz? ben 2 senedir fut oynuyorum daha bi kere coin'le pack almadım yahu. koyun bi 20 lira, açın 6 7 tane pack abi. coin harcamayın asla packlere. çok çok çok sanşlı olmanız lazım o coin'den fazla kazanabilmek için. onun yerine coin biriktirmeye çalışın. trade'den istediğiniz adamları ucuza kovalayın falan. ztn seasons olayı yüzünden artık coin kasmak çok zor değil maç yaparak. pack olayı iyi ya ayrı bir heyecan.ronaldo gelecek mi gelmeyek mi heyecanı sdfs.da 20 lira nereye atıyoruz.bi kereliğine öyle bişi yapabilirim.atarım 10 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 en büyük gold pack 7.500 gold coin / 150 fifa coin. 1050 fifa coin'de 20 lira. en avantajlısı 80 lira olan ama şimdi hatırlayamadım kaç fifa coin. baya fazla pack açıyosun ama :D tr benim hesap bu arada. o yüzden lira fiyatlar bende. store sekmesinde fifa coins tarzı bi menü var sağ altta. ordan alınıyo bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kalp krizi geçireceksiniz olm. ne oynuyonuz la boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 abi ben 3-0 öndeyken adam 3-3 yaptı geçen.kendimi kesiodum ben uk hesabıma yükledim oyunu da us hesabımla oynuyorum.dolar olarak alsam olur mu acaba usden o iyiymiş.bi kere yapayım hevesimi alırım packlerdne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 mokoko said: en büyük gold pack 7.500 gold coin / 150 fifa coin. 1050 fifa coin'de 20 lira. en avantajlısı 80 lira olan ama şimdi hatırlayamadım kaç fifa coin. baya fazla pack açıyosun ama :D tr benim hesap bu arada. o yüzden lira fiyatlar bende. store sekmesinde fifa coins tarzı bi menü var sağ altta. ordan alınıyo bu arada. işte ben zararlıyım orada :( UK hesap benimkisi, geçen sefer 5 poundluk PSN Card almıştım netten kod olarak. 600 puan işte :( 10 poundluk card alacam gelecek sefere ama, 1600 puan falan alabiliyorum tüm harcamalarla happy hour gelsin de bi, düşünürüm :D ha birde bir alman sitesinde buldum işte en ucuz, 5 poundluk kartı 8 euroya satıyorlardı. 18TL falan işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar