Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ahaha cidden dünya karması falan olmuş maksimum 50 chemistry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 valla 82-84 arası bişeydi. şimdi valencia ve gervinhoyu sattım şu halde: cavani-reus boş-pirlo-götze-boş clichy-chiellini-dede-walker akinfeev şu haliyle 77 chemistry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ut'u bırakıp seasons yaptım bi kaç maç da, şunu farkettim ki; ut çok gerçek dışı ehue. oyuncular yorulmuyor, oyun seasons tan coook daha hızlı akıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi öyle dimi.çıldırmak üzereydim yani.normal h2h de başıma gelmeyen herşeyi yaşıyorum futta.niye böyle yapmışlar gerçekten bilmiyorum.her futbolcu messi gibi.gol yemediğim maç yok.devamlı 5-4 4-3 falan kazanıyorum kazanırsamda.oyun sanki kontrolümde değilmiş gibi. hayır bide hayatımda 4-4-2 oynamamışım.gittim 4-4-2 üzerine kurdum 90 chem şuan gittim 4-2-3-1 löw aldım 3500 e.o taktiğe dönücem yavaş yavaş düz 4-4-2 de her dönen atak gol şansı.4-2-2-2 falan daha iyi.böyle çok çizgi halinde oluyor takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 nasıl kadrom beyler? 1 haftada topladım, ne goldpack ne coins satın aldım. el emeği göz nuru http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#diWaouvTnHT8w:ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Red said: abi öyle dimi.çıldırmak üzereydim yani.normal h2h de başıma gelmeyen herşeyi yaşıyorum futta.niye böyle yapmışlar gerçekten bilmiyorum.her futbolcu messi gibi.gol yemediğim maç yok.devamlı 5-4 4-3 falan kazanıyorum kazanırsamda.oyun sanki kontrolümde değilmiş gibi. hayır bide hayatımda 4-4-2 oynamamışım.gittim 4-4-2 üzerine kurdum 90 chem şuan gittim 4-2-3-1 löw aldım 3500 e.o taktiğe dönücem yavaş yavaş düz 4-4-2 de her dönen atak gol şansı.4-2-2-2 falan daha iyi.böyle çok çizgi halinde oluyor takım 4-4-2 oynuyorum bende hakkaten dönen top olayı zorluyo baya. uzun bi süre değiştiremem gibi geliyo ama. acayip kadro kurdum dün yazdığıma göre şanslı tradeler saayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 formasyın değiştirme kartları ucuz.al yavaştan biriktir.sonra kadroyu degiştirirsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ya az önce promotion maçında dakika 80 3-3 yaptı adam. dakikalar 89'u gösterirken cavani astı 4-3. 90.dakika adam 4-4 yaptı. santradan kaleye gittim vurdum çataldan döndü, maç bitti offfffffffff en zevkli maçımdı net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 şöyle bi kadro oluşturdum en sonunda chem 99 ama sol taraf biraz alakasız http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#hL37YxA7nHUpl:ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 şöyle bişey var 24 dolara http://www.easports.com/seasonticket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 formation modifier alsana o LM için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 alıcam alıcam doğru söylüyosun unutmuşuz onu resmen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 arkadaş yok sinir krizi geldi yine bana fut'ta, maç öyle bir hal aldı ki biraz önce havadan şişerek gelen yumuşak topu kaleci eline alabilecekken dışarı attı. Adam korner kullandı bütün oyuncular kontrolden çıktı bomboş kafa ve gol, Sanki diyorum bazen yapay zeka ile maç yapıyorum, sırf kol kırdırmak için yazılmış. Böyle imkansız çünkü bir insanın böyle oynaması, sinir bozucu rakipler düşüyor ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 benim sol bek adriano taktik olarak uymuyor takıma.3-5-2 mi ne formasyonu bu yuzden mi ofsayt taktiklerine uymuyor sdfs.adam 10 metre geride durup ofsayt bozuyo hep chemde 90 yani.50 olsa anlarımda 7klık gold packi açtım içinden bi bok cıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 beyler ben daha alamadim fifa13'u nasil guzel mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bide en iyi taktik 5-1-4 gencler. deneyin. azin. kudurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 açtığım son 5 paketten sadece çöp çıktı, contract bile çıkmıyor la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ben gs kadrosundan adam koymakla hata ettim ya. türkiye ligi yok sonuçta.türk futbolcuda alınabilcek bi nuri var neyse 2. squad kurup 4-2-3-1 löw koydum.orayı sırf alman ve bundesliga topcuları ile doldurucam sdfs yine bi paket açtım 5-2-2-1 cisse çıktı.da 1k bile etmiyor fiyatı.onun harici kontrat cıkıo hep ya hyr gelen rakiplere özeiyorum.adam giovincolar pirlolar cavaniler dolurmuş. yeni taktik buldum öyle yapınca kontra atakta yemiyorum.son maçlarıdma hep 5-6 gol atarak kazandım.millet 100 chem yapıp pinball ile 3 pasta gol atma peşinde.onlar için en iyi yöntem sabırlı savunma bilinçli atak. adam giovincoyla kendi sahasında koşmaya başladı benim kaleye kadar geldi hiç yorulmadan.fut bu yuzden sıçırtık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 oha reus 160.000 ediyomuş bana gold packten çıktı lan hiç bakmamıştım fiyatına direk kadroya gömmüştüm obaa bi taraftan müthiş oynuyo satmasam mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ben cinnet geçirdim bütün kadroyu satışa koydum, italyan takımı kuracam yeter ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.futwiz.com/ şu site çok işime yarıyo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 DarKRideR said: ben cinnet geçirdim bütün kadroyu satışa koydum, italyan takımı kuracam yeter ... ahahaha abi delete squad yapıcaktım ben bi ara.dedim neyse gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi napın edin reusu alın. adam tüm maçları kazandırıyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 italyan takımı kurmak ne pahalı işmiş ya, stoperin iyisi bile 25k'dan başlıyor ama sağlam stoperler en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.ultimateteam.co.uk/2012/10/fut-13-formations-guide-fifa-13.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar