Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

reyou

Öne çıkan mesajlar

abi öyle dimi.çıldırmak üzereydim yani.normal h2h de başıma gelmeyen herşeyi yaşıyorum futta.niye böyle yapmışlar gerçekten bilmiyorum.her futbolcu messi gibi.gol yemediğim maç yok.devamlı 5-4 4-3 falan kazanıyorum kazanırsamda.oyun sanki kontrolümde değilmiş gibi.

hayır bide hayatımda 4-4-2 oynamamışım.gittim 4-4-2 üzerine kurdum 90 chem şuan

gittim 4-2-3-1 löw aldım 3500 e.o taktiğe dönücem yavaş yavaş

düz 4-4-2 de her dönen atak gol şansı.4-2-2-2 falan daha iyi.böyle çok çizgi halinde oluyor takım
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi öyle dimi.çıldırmak üzereydim yani.normal h2h de başıma gelmeyen herşeyi yaşıyorum futta.niye böyle yapmışlar gerçekten bilmiyorum.her futbolcu messi gibi.gol yemediğim maç yok.devamlı 5-4 4-3 falan kazanıyorum kazanırsamda.oyun sanki kontrolümde değilmiş gibi.

hayır bide hayatımda 4-4-2 oynamamışım.gittim 4-4-2 üzerine kurdum 90 chem şuan

gittim 4-2-3-1 löw aldım 3500 e.o taktiğe dönücem yavaş yavaş

düz 4-4-2 de her dönen atak gol şansı.4-2-2-2 falan daha iyi.böyle çok çizgi halinde oluyor takım

4-4-2 oynuyorum bende hakkaten dönen top olayı zorluyo baya. uzun bi süre değiştiremem gibi geliyo ama. acayip kadro kurdum dün yazdığıma göre şanslı tradeler saayesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş yok sinir krizi geldi yine bana fut'ta,

maç öyle bir hal aldı ki biraz önce havadan şişerek gelen yumuşak topu kaleci eline alabilecekken dışarı attı. Adam korner kullandı bütün oyuncular kontrolden çıktı bomboş kafa ve gol,

Sanki diyorum bazen yapay zeka ile maç yapıyorum, sırf kol kırdırmak için yazılmış. Böyle imkansız çünkü bir insanın böyle oynaması, sinir bozucu rakipler düşüyor ya ...
Sosyal ağlarda paylaş

benim sol bek adriano taktik olarak uymuyor takıma.3-5-2 mi ne formasyonu

bu yuzden mi ofsayt taktiklerine uymuyor sdfs.adam 10 metre geride durup ofsayt bozuyo hep

chemde 90 yani.50 olsa anlarımda

7klık gold packi açtım içinden bi bok cıkmadı :(
Sosyal ağlarda paylaş

ben gs kadrosundan adam koymakla hata ettim ya.

türkiye ligi yok sonuçta.türk futbolcuda alınabilcek bi nuri var

neyse 2. squad kurup 4-2-3-1 löw koydum.orayı sırf alman ve bundesliga topcuları ile doldurucam sdfs

yine bi paket açtım 5-2-2-1 cisse çıktı.da 1k bile etmiyor fiyatı.onun harici kontrat cıkıo hep ya

hyr gelen rakiplere özeiyorum.adam giovincolar pirlolar cavaniler dolurmuş.

yeni taktik buldum öyle yapınca kontra atakta yemiyorum.son maçlarıdma hep 5-6 gol atarak kazandım.millet 100 chem yapıp pinball ile 3 pasta gol atma peşinde.onlar için en iyi yöntem sabırlı savunma bilinçli atak.

adam giovincoyla kendi sahasında koşmaya başladı benim kaleye kadar geldi hiç yorulmadan.fut bu yuzden sıçırtık olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...