Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 fizban said: 1. hayır, oyuncu kotnratı bitmiş biçimde duruyor. satabilirsin direk (goldlar 300 e gidiyo mesela), ya da auction a koyabilirsin. gideri varsa auctiondan o halde bile satılır. 2. bende 200 kadar oyuncu var satmaya üşendiğimden :) istersen turşu kur, np. iyi takım kuracan, çaresi yok. ben mesela pc'de oynuyorum işte, 100 chem'li takım var, 78 rating mi ne. serie a 4-4-2 takımı. ama çok yavaş serie a karması olduüğundan. millet hızlı forvetlerle gümpatçat gol atıyo ben 20 pas yapıyorum bi gol atcam diye. çıldıracam artık halledemiyorum.Serie A takımım var benim de ama hiç böyle gol sıkıntısı çekmiyorum aşırı kapanan bir takım olmadıkça. 4-3-2-1 taktiğim. diziliş de şöyle: http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#jOhPBtPpnHREg:pc Ortasahaya Pirlo çıktı yeni, onu 11'e koymayı unuttum bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Palacio ve Lamela mesela italya'daki en hızlı adamlar. Uçuyorlar resmen ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Red said: ha kontrat yapmaya gerek yok o zaman.bende sıkıntı yaptım kazandıgım paraları oraya yatırdım sdfs para biriktirip pack almaktan mantıklısı yok sanırım. şuan bütün takımım gold olduğu halde adamlar eziyor.illa kasmak mı lazımevet. çünkü matchmaking takımın rating'ine göre yapılıyor. bir süre sürekli pack al, ve single player oyna. orada para biriktirince kontratları al (ya da pack al yine, oradan kontrat çıkıyor götürecek kadar). daha sonra spesifik transfer yap. ama başlarda single player season yaparsan daha rahat oynarsın. ilk zorluklar çıtır çerez bronzelarla dahi herkes iyenersin semi pro da falan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Red said: cm olan yere cdm koyunca farkediyor mu taktiklerde mantık hataları var eğer öyle olmuyorsa.mesela 4-3-2-1 de sanırım 4 tane cam diyorevet cm mevkiinde cdm oynatırsan adamın chemistry'si düşük olur. ama cdm >> cm kartları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 4-4-2'yi bıramak benim için çok akıllıca değil, 20 transfer yapmam lazım eheuh. bir de alıştım 4-4-2'ye ne kadar kötü olsa da. pirloyu da satın almıştım, 6 maç oynattım 6'sında da yenilince sattım, biraz da kar ederek. bütün paramı patoya harcayacağım şimdi, belki de serie a dışında da bir iki oyuncu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 fizban said: Red said: cm olan yere cdm koyunca farkediyor mu taktiklerde mantık hataları var eğer öyle olmuyorsa.mesela 4-3-2-1 de sanırım 4 tane cam diyorevet cm mevkiinde cdm oynatırsan adamın chemistry'si düşük olur. ama cdm >> cm kartları var. Ben Lucas'ı hiç değiştirmeden oynattım uzun süre ama yanında özellikle Downing, arkasına da Carragher'i koymuştum. Mevkii azıcık fark ediyorsa yanına milletinden veya takımından bir adam koyarsan telafi edebiliyor. Misal ilk çıktığında Berbatov - Zamora hattını bozmak istemedim duygusal davranıp, Balotelli'yi LM oynattım St olmasına rağmen. Şansa arkasında Clichy vardı da chemini kapattı. Gerçi sırf Balo'yu oraya koyuyorum diye de sağ kanatta Berbatov - Duff ikilisini koyup chem arttırıyordum. Orta sahada da Arteta - Diaby @Red, abi paket açma şimdilik planların arasında olmasın. Paketler yerine kazandığını ucuz goldları kovalayarak harca zamanını. Mesela Ben Lucas'ı 400'e almıştım, Zamora'yı 350'ye aldım. Downing desen 500 falan vermiştim. Geriye mesela Upson çakmıştım 800'e ki halen kullanıyorum. Ucuz goldlardan idare eder bir kadro kurup maç kazanarak zaten parayla telafi ediyorsun. FUT Seasons'ta zaten ileride lig atlayınca 10.000 coins falan veriyor, paketleri o zaman açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ha benim şampiyon takımda şu işte, http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#6BLHTbownHRKl:ps3 Milner'in çok çabuk yorulması dışında sorunum yok. Gerçi ikili orta saha diye çok koşturuyorum ikisini de ama olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Lamela ve Palacio'nun oynamadığı italya takımı yenilmeye mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 4.5 yıldızlı 85 chemistry takım yaptım bi.şimdi para kasıyorum. bu fitness sıkıntı ama ya.kalıcı çözümü yok mu ? %5 fitness koç aldım ama.futbolcuları dinlendirmek mi gerekiyor.yoksa illa fitness kartı mı alcaz muslera eboye-semih-melberg-adriano larsen-melo-selcuk-gutierrez elmander-jo gibi bi kadro yaptım sdfs.jo fena değil ama 75 overall tabi.şimdilik idare ediyor.elmandere partner ibo yu almak isterim ahah gold paketlerinde randım mı tamemen.yani c.ronaldo falan çıkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/140355749 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Red said: 4.5 yıldızlı 85 chemistry takım yaptım bi.şimdi para kasıyorum. bu fitness sıkıntı ama ya.kalıcı çözümü yok mu ? %5 fitness koç aldım ama.futbolcuları dinlendirmek mi gerekiyor.yoksa illa fitness kartı mı alcaz muslera eboye-semih-melberg-adriano larsen-melo-selcuk-gutierrez elmander-jo gibi bi kadro yaptım sdfs.jo fena değil ama 75 overall tabi.şimdilik idare ediyor.elmandere partner ibo yu almak isterim ahah gold paketlerinde randım mı tamemen.yani c.ronaldo falan çıkar mı abi nasıl %85'e çıktı bu kadro ya asdfsd Fitness kartı gerekiyor ama ben artık şey yapıyorum, daha hesaplı oynuyor. Squad Fitness kartı bas, geceleri 1700-1900 arasında bulunabiliyor. Tüm takıma birden basıyorsun bunla işte 4-5 maç karışmana gerek kalmıyor. Aralarda çok yorulan olursa rotasyonda yedeği oluyor. Mesela bende kanatlar çok yoruluyor, iki tarafa da Downing monte ediyorum çok yorulana falan, solda düzen bozuluyor ama chem düşmüyor ayarladım. Squad Fitness iyidir, onun dışında paket açtığım zamanlar fitness kartı düşüyor. Rotasyona gitmek istemiyorsam onları kullanıyorum. Eskiden tek tek kart alıp basardım, zaman kaybı herşeyden önce, Bu arada Sabri 10k ediyor oyunda, çıkarsa saklayın asdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ya futbolcu transferi falan halledilir de.ben gameplaye acaip taktım yani sistem farklımı fut ta.custom tactics çalışıyor mu mesela ?.yapıyorum ama işlemiyor sanki chesmistry tam olarak nasıl etki ediyor oyuna. dediğim gibi pinballa bağlamış herkes.2 tne bilinçli pas yapan adama denk gelemedim.özellikle 100 chem olanlar.adamları acaip hızlı.hani normal h2h de 3 yıldızlı bi takım alıp karşında real madrid olsa bu kadar fark olmaz. dün emenike vardı adamın fovetinde.yok abi adam ortasahada topu alıp koşmaya baslıyor.benim adam ondan önde olsa bile yetişmeiyor.speed falan mı basıyorlar topculara fut düşünce olarak çok güzel ama.illa full kadro kurmadan şans tanımıyor adama.herşey tam olunca da hani futbolcuları edipleyip hepsini 99 yapmış gibi ouyor oyunlar.samimi değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 chemle alakalı işte, gerçi biraz önce 61 chemli benetton karmasına az daha yeniliyordum da 83'te beraberlik golü attım... Arada böyle hayvanlar çıkıyor. Chem düşük olunca paslar gitmiyor, takım formasyona bağlı kalmıyor. Belirli bir dakikadan sonra koşamıyorlar bile sdfsdfsd Chem'i yüksek tut her zaman, sıralama tam doğru mu bilmiyorum ama; Aynı millet > aynı lig > oynadığı formasyon > mevkii diye öneme sahip olması gerek chem puanlarının, aynı milletten olunca hepsi ölüm mangası gibi olabiliyorlar ama aynı ligden 7-8 futbolcu falan 100 chem yapmaya yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 mevki > formasyon > memleket > takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi şöle bi sistem var. bi oyuncu max 9 chem katkı yapabiliyo takıma. 11 oyuncuda 9 chem olursa 99 oluyo ztn. menajerle 100 yapıyosun. menajer'le aynı millette ne kadar oyuncun varsa okadar + chem veriyo menajerde. 9 chem'le şöle varılabilir: mevki + taktik + bağlantılarında aynı takımdan adamlar şöylede varılabilir: mevki + taktik + bağlantılarında aynı milletten adamlar. karma takımlar oluşturabilirsiniz bu arada. benim vardı mesela bi sürü farklı millet, takım ve ligden adamlarla 100 chem'i olan takımlarım. bazı taktiklerde mesela orta sahadaki adamların forvetle bağlantısı yok. mesela 4 3 2 1. ilerdeki 1 adam sadece arkasında ki 2 adama bağlı. mesela 4 3 2 olanları ingiltereden yapıp, forvet arkasında ki 2liyle aynı milletten ama farklı ligden forvet koyarsanız önlerine full yeşil bi kadronuz olmuş olur. bu şekilde farklı varyasyonlara girebilirsiniz. ayrıca benim gözlemlediğim kadarıyla full aynı ligden ve doğru mevkilerde adamları olan bi takıma 1 tane farklı ligden ama doğru mevki ve taktikli bi adam koyabilirsiniz. chem 100 oluyo yine. yada yine herkesin doğru olduğu takımda 2 tane adamın mevkisini farklı koyabilirsiniz. fut'ta denemekten çekinmeyin abi. sonuçta aldığınız adamı aynen satabilirsinizde. hiç problem olmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 futweb'im çalışmıyor şu an, çalışsa takımımı linkleyecektim. 4-3-1-2 ye geçtikten sonra div2'de 6/6 yaparak div1'e çıktım. div1'de de şampiyonluk maçıma çıkacağım şimdi. takımı şöyle kurdum; de sanctis cacares - benatia - cannavaro - de ceglie de rossi - guarin - montolivo vargas / zarate / muriel emenike - hernandez yalnız bir sorum var. takım chemistry'si 100 iken oyuncunun chemistry'sinin kaç olduğunun önemi var mı ? 6 olan oyuncularım var da eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 berbatov'dan çok soğuyunca Balo'nun yanına biraz hızlı ve teknik bir adam bulayım dedim, 3000'e Mirallas tutmazsa Cisse ya da Defoe geçmeyi düşünüyorum :) edit: takım bu oldu http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#6BLHTbownHRKl:ps3 güncel kadro gelmiyor akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 fizban said: futweb'im çalışmıyor şu an, çalışsa takımımı linkleyecektim. 4-3-1-2 ye geçtikten sonra div2'de 6/6 yaparak div1'e çıktım. div1'de de şampiyonluk maçıma çıkacağım şimdi. takımı şöyle kurdum; de sanctis cacares - benatia - cannavaro - de ceglie de rossi - guarin - montolivo vargas / zarate / muriel emenike - hernandez yalnız bir sorum var. takım chemistry'si 100 iken oyuncunun chemistry'sinin kaç olduğunun önemi var mı ? 6 olan oyuncularım var da eheh yok abi önemi yok. takımın chem önemli olan. oyuncuların arasında ki değil. bu arada ps3'te FUT oynayanlar psnlerini yazsınlar. arada kapışırız. benim psn: rendell-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 hofirat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 3 farklı browserdan web app e erişemiyorum yahu, fıttıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 gel de çıldırma, fut division 1'de, son maçımda adam oyundan çıktı ve beraberlik almış oldum. şampiyon olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 fut dediginiz ne ya, h2h mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ultimate team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 gerard ve piqueyi iyi paraya okutup güzel kadro kurdum. chemistryi düzelticem şimdi para oldukça cavaninin hastasıyım; ama chemistry ayağına gönderebilirim takımdan belki son olarak pirlo tam bi reyiz. alın derim cavani - reus gervinho - pirlo - götze - valencia clichy - chiellini - dede - walker akinfeev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi o kadro ile senin chemistry'nin 20 falan olması gerek, Cavani'yi göndermekle kurtarmaz asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar