Yeto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 satın aldıktan hemen sonra karşıma download list çıktı, download all dedim o şekilde yükleme yaptı. redeem code online oynamak iöin gerekli kod. benim bildiğim oyunu yükleyebilmeyle alakası yok. zaten yüklediği şey fifa 13 trial diye bir dosya, ki kendisi 9.4 gb, code girdikten sonra o trial bölümü kalkacak diye düşünüyorum. tabi öncesinde bulmam gerekn 2 kodum var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 pc versiyonuyla cok fark varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 kanser seansları başladı ya kupa finalinde otobüs çeken takıma hakemin verdiği acaip kolpa penaltı ile 1-0 yenildim sdfs adam öyle güzel savunma yapıoduki hakkaten şut atamadım sdfs.o da atamadı gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 mal kardeşim ne güzel evde değildi, geldi internetin içine sıçıyor. PC'sinde virüs müdür trojan mıdır her bok var. Kablosunu çekiyorum net harika oluyor, gidiyor takıyor pingden 2 pas yapamıyorsun. CS'de bile 150 ping oluyor. ANlatamıyorum derdimi de evdekilere sendendir diyorlar ... yarın diyecem ya net limiter koysunlar ya da kablosunu kesecem direk makasla falan, zerre umrumda değil. FUT'ta DIV 1 şampiyonluğu kaçırdım onun yüzünden, üstüne üstlük en son yine 3 beraberlik 1 mağlubiyet ile lagdan oynayamamalar falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Biz arkadasla evden 2 kisi ayni takimda olup online iki kisiyle oymak istiyoruz nasil yapilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 online maça girip add guest yapıyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Onu yaptik o 1v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 paketten balotelli çıktı, zaten keşke gelse vs. diyordum da adamı takıma monte ettiğimden beri 2 maç kazanabildim sadece 7 maçtan ... yani sorun onda mı bilmiyorum da garip oldu sdfsd uğursuz geldi, satıp Berbatov-Zamora forvet hattıma geri mi dönsem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 DarKRideR said: mal kardeşim ne güzel evde değildi, geldi internetin içine sıçıyor. PC'sinde virüs müdür trojan mıdır her bok var. Kablosunu çekiyorum net harika oluyor, gidiyor takıyor pingden 2 pas yapamıyorsun. CS'de bile 150 ping oluyor. ANlatamıyorum derdimi de evdekilere sendendir diyorlar ... yarın diyecem ya net limiter koysunlar ya da kablosunu kesecem direk makasla falan, zerre umrumda değil. FUT'ta DIV 1 şampiyonluğu kaçırdım onun yüzünden, üstüne üstlük en son yine 3 beraberlik 1 mağlubiyet ile lagdan oynayamamalar falan ... Kardeşin değil mi? Döv gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 DarKRideR said: paketten balotelli çıktı, zaten keşke gelse vs. diyordum da adamı takıma monte ettiğimden beri 2 maç kazanabildim sadece 7 maçtan ... yani sorun onda mı bilmiyorum da garip oldu sdfsd uğursuz geldi, satıp Berbatov-Zamora forvet hattıma geri mi dönsem ya off çok şanslısın abi bende piskopatlar takımı kuruyorum. balotelli-ibrahimovic-joey barton-pepe falan temalı bi takım olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ulan şut çekmek bu kadar da değiştirilmez ki. her maç 15 şut çekiyorum, yok anasını satiim. plasenin de a.k muşlar zaten. sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 sondan bir önce açtığımda Lewandowski çıktı. Baktım ortalama fiyat 7000-8000 arası, 7500'den koydum 10 dakika sonra gitti. Pişman oldum la biraz tutsam değerlenirdi sanki de en fazla 1000 falan sadfsda çok garip ya, bir paket çok leş çıkıyor bende, bir tanesinde de mutlak 5000+ coins edecek adam oluyor. Paketlerden Clichy-Balotelli-Adebayor ve 2 tane Arteta çıktı şimdiye kadar. Gerçi hiçbiri arkadaşa manager tasklardan hediye verilen gold paketten çıkan Ramos kadar etmez, adam oyuna başladığı gibi 80.000 coins karşılığında sattı ve ihya olmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ben şutları falan çok beğendim.plasenin zorlaştırılması doğru bir hareket olmuş. .oyun ceza sahası içinde acaip güzel olmuş.dar açı golleri,abanınca kalecinin robot gibi topu çelmesi değilde içeri yumurtlaması.defansa çarpıp giren toplar falan acaip gerçekçi olmuş oyun. fakat player swiçte bi sıkıntı var sanki ya.basıyorum basıyorum çok geç adam seçiyor ya da çok alakasız.auto da oynayamıyorum. bide şu oyunda unranked h2h de sanki single oynuyormuş gibi kusursuz lagsız oynadıgım halde seasonda lagdan oynayamama sebebimi çözemedim.bildiğin pasa basıyorum 2-3 saniye geç atıyor o derece ağır her oyun.pro ranked oynarken bile 11v11 lag olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 DarKRideR said: sondan bir önce açtığımda Lewandowski çıktı. Baktım ortalama fiyat 7000-8000 arası, 7500'den koydum 10 dakika sonra gitti. Pişman oldum la biraz tutsam değerlenirdi sanki de en fazla 1000 falan sadfsda çok garip ya, bir paket çok leş çıkıyor bende, bir tanesinde de mutlak 5000+ coins edecek adam oluyor. Paketlerden Clichy-Balotelli-Adebayor ve 2 tane Arteta çıktı şimdiye kadar. Gerçi hiçbiri arkadaşa manager tasklardan hediye verilen gold paketten çıkan Ramos kadar etmez, adam oyuna başladığı gibi 80.000 coins karşılığında sattı ve ihya olmadı daha 3 senedir zilyon tane actigik paketlerden 81 ustu adam cikmadi daha bana nasil bi adalet lan bu!??!? Lewandowskinin ederi o kadar bu arada daha fazla etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 şimdi günün ilk ve son paketini açtım, Kagawa çıktı. Baktım 10k'ya koyanlar falan da var da ortalama 15K ediyor. 20000'e satanlar var safsda 4-4-2 oynatmasam süper, 4-2-3-1 dizilişi ile geldi birde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi geçen sene bi sürü paket açtım. sadece ilk açtığım paketten neymar çıkmıştı. geri kalanlardan hep 5 10k lık adamlar çıktı. bu senede aynen devam ediyo cenabetlik. ama geçen sene benle aynı kaderi paylaşan en yakın arkadaşım bu sene xavi, cech, van persie (başka birine açtı bunu), sneijder, etoo açtı şu ana kadar. sürekli whatsup'tan resimlerini yolluyo bide herif deli sinir oluyorum. hayvan gibi takım kurdu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 gözyaşları sel, div 1 şampiyonu oldum sonunda premium pack hediye ediliyormuş paranın yanında, içinden Höwedes ve Roma'nın yedek kalecisi çıktı. Höwedes'e bakmadım da yedek kaleci 2000 ediyor temizden asdf Höwedes 1500-2000 arasıydı, 1400'den koydum anında gitti. 16k'ya tamamlandı para, üstüne ilk paketi açtım premium, DeMarcos ve Saha çıktı. Sonra bir paket daha açtım. Ruben Amorim, Nene ve Lewandowski birlikte çıktı. DIV 1 ŞAMPİYONU ŞANSI, AYIK OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi üzgünümde hiçbişi çıkmamış ki yani :D neyin şansı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 20k falan ediyor hepsini satsam :( benim için çok iyi lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 hiç ilgilenmedim bu sene bunla. nasıl gol atmak zorlaşmış mı? artık messi'yi alıp bütün takımı çalımlamak yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ultimate team sorularım var.öncelikle kontrat olayı bitince noluyor topcu gidiyor mu ? aga para yok ki hepsine kontrat alamadım. bide 2. squad kurup fazla adamları oraya yollayabiliyor muyuk. eleştrilerime gelince.bildiğin oyunu ilk açtım.3 tane hediye varmıs onları açmadan geçen seneden kalma 1 yıldız takımımla seasonsa girdim rakipler şaka gibi 80 chemistry falan.imkanı yok başetmenin turnuva olayına girdim.100 chemiesty 5 yıldızlı adamlar geliyor.ki acaip saçma.pinballa dönüyor oyun.adam x spam yaparak kale önüne geliyor.her futbolcusu nerdeyse 90 overall zaten.bu mudur yani oyunun keyfi ? hyr bende böyle sağ beke eboue ileri elmander fteknik direktör fatih terim falan 4 yıldızlı 50 kemikıllı takım yaptım.ama yine geliyor 100 kemikli adamlar bi koşuyorlar yetişemiyorsun. püf noktası ne bunun şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 1. hayır, oyuncu kotnratı bitmiş biçimde duruyor. satabilirsin direk (goldlar 300 e gidiyo mesela), ya da auction a koyabilirsin. gideri varsa auctiondan o halde bile satılır. 2. bende 200 kadar oyuncu var satmaya üşendiğimden :) istersen turşu kur, np. iyi takım kuracan, çaresi yok. ben mesela pc'de oynuyorum işte, 100 chem'li takım var, 78 rating mi ne. serie a 4-4-2 takımı. ama çok yavaş serie a karması olduüğundan. millet hızlı forvetlerle gümpatçat gol atıyo ben 20 pas yapıyorum bi gol atcam diye. çıldıracam artık halledemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ha kontrat yapmaya gerek yok o zaman.bende sıkıntı yaptım kazandıgım paraları oraya yatırdım sdfs para biriktirip pack almaktan mantıklısı yok sanırım. şuan bütün takımım gold olduğu halde adamlar eziyor.illa kasmak mı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Seria A takımları iyi para harcarsan tecavüz timi oluyor yalnız. 4-3-1-2 oynayan bir adama denk geldim. CF Pato yapmış, ileriye Neymar ve Hulk'u koymuştu. Arka hat tamamen İtalya ligi, De Rossi vs. savunmacılar hep Vurdu geçti tabii, çok akıllıca dizilişler çıkabiliyor böyle böyle sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 cm olan yere cdm koyunca farkediyor mu taktiklerde mantık hataları var eğer öyle olmuyorsa.mesela 4-3-2-1 de sanırım 4 tane cam diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar