Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

reyou

Öne çıkan mesajlar

satın aldıktan hemen sonra karşıma download list çıktı, download all dedim o şekilde yükleme yaptı. redeem code online oynamak iöin gerekli kod. benim bildiğim oyunu yükleyebilmeyle alakası yok. zaten yüklediği şey fifa 13 trial diye bir dosya, ki kendisi 9.4 gb, code girdikten sonra o trial bölümü kalkacak diye düşünüyorum. tabi öncesinde bulmam gerekn 2 kodum var =)
Sosyal ağlarda paylaş

mal kardeşim ne güzel evde değildi, geldi internetin içine sıçıyor.

PC'sinde virüs müdür trojan mıdır her bok var. Kablosunu çekiyorum net harika oluyor, gidiyor takıyor pingden 2 pas yapamıyorsun. CS'de bile 150 ping oluyor. ANlatamıyorum derdimi de evdekilere sendendir diyorlar ...

yarın diyecem ya net limiter koysunlar ya da kablosunu kesecem direk makasla falan, zerre umrumda değil. FUT'ta DIV 1 şampiyonluğu kaçırdım onun yüzünden, üstüne üstlük en son yine 3 beraberlik 1 mağlubiyet ile lagdan oynayamamalar falan ...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

mal kardeşim ne güzel evde değildi, geldi internetin içine sıçıyor.

PC'sinde virüs müdür trojan mıdır her bok var. Kablosunu çekiyorum net harika oluyor, gidiyor takıyor pingden 2 pas yapamıyorsun. CS'de bile 150 ping oluyor. ANlatamıyorum derdimi de evdekilere sendendir diyorlar ...

yarın diyecem ya net limiter koysunlar ya da kablosunu kesecem direk makasla falan, zerre umrumda değil. FUT'ta DIV 1 şampiyonluğu kaçırdım onun yüzünden, üstüne üstlük en son yine 3 beraberlik 1 mağlubiyet ile lagdan oynayamamalar falan ...

Kardeşin değil mi? Döv gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

paketten balotelli çıktı, zaten keşke gelse vs. diyordum da adamı takıma monte ettiğimden beri 2 maç kazanabildim sadece 7 maçtan ...

yani sorun onda mı bilmiyorum da garip oldu sdfsd uğursuz geldi, satıp Berbatov-Zamora forvet hattıma geri mi dönsem ya

off çok şanslısın abi bende piskopatlar takımı kuruyorum. balotelli-ibrahimovic-joey barton-pepe falan temalı bi takım olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

sondan bir önce açtığımda Lewandowski çıktı. Baktım ortalama fiyat 7000-8000 arası, 7500'den koydum 10 dakika sonra gitti. Pişman oldum la biraz tutsam değerlenirdi sanki de en fazla 1000 falan sadfsda

çok garip ya, bir paket çok leş çıkıyor bende, bir tanesinde de mutlak 5000+ coins edecek adam oluyor. Paketlerden Clichy-Balotelli-Adebayor ve 2 tane Arteta çıktı şimdiye kadar.

Gerçi hiçbiri arkadaşa manager tasklardan hediye verilen gold paketten çıkan Ramos kadar etmez, adam oyuna başladığı gibi 80.000 coins karşılığında sattı ve ihya olmadı daha
Sosyal ağlarda paylaş

ben şutları falan çok beğendim.plasenin zorlaştırılması doğru bir hareket olmuş.

.oyun ceza sahası içinde acaip güzel olmuş.dar açı golleri,abanınca kalecinin robot gibi topu çelmesi değilde içeri yumurtlaması.defansa çarpıp giren toplar falan acaip gerçekçi olmuş oyun.

fakat player swiçte bi sıkıntı var sanki ya.basıyorum basıyorum çok geç adam seçiyor ya da çok alakasız.auto da oynayamıyorum.

bide şu oyunda unranked h2h de sanki single oynuyormuş gibi kusursuz lagsız oynadıgım halde seasonda lagdan oynayamama sebebimi çözemedim.bildiğin pasa basıyorum 2-3 saniye geç atıyor o derece ağır her oyun.pro ranked oynarken bile 11v11 lag olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

sondan bir önce açtığımda Lewandowski çıktı. Baktım ortalama fiyat 7000-8000 arası, 7500'den koydum 10 dakika sonra gitti. Pişman oldum la biraz tutsam değerlenirdi sanki de en fazla 1000 falan sadfsda

çok garip ya, bir paket çok leş çıkıyor bende, bir tanesinde de mutlak 5000+ coins edecek adam oluyor. Paketlerden Clichy-Balotelli-Adebayor ve 2 tane Arteta çıktı şimdiye kadar.

Gerçi hiçbiri arkadaşa manager tasklardan hediye verilen gold paketten çıkan Ramos kadar etmez, adam oyuna başladığı gibi 80.000 coins karşılığında sattı ve ihya olmadı daha

3 senedir zilyon tane actigik paketlerden 81 ustu adam cikmadi daha bana nasil bi adalet lan bu!??!?

Lewandowskinin ederi o kadar bu arada daha fazla etmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

abi geçen sene bi sürü paket açtım. sadece ilk açtığım paketten neymar çıkmıştı. geri kalanlardan hep 5 10k lık adamlar çıktı. bu senede aynen devam ediyo cenabetlik. ama geçen sene benle aynı kaderi paylaşan en yakın arkadaşım bu sene xavi, cech, van persie (başka birine açtı bunu), sneijder, etoo açtı şu ana kadar. sürekli whatsup'tan resimlerini yolluyo bide herif deli sinir oluyorum. hayvan gibi takım kurdu ya...
Sosyal ağlarda paylaş

gözyaşları sel, div 1 şampiyonu oldum sonunda

premium pack hediye ediliyormuş paranın yanında, içinden Höwedes ve Roma'nın yedek kalecisi çıktı. Höwedes'e bakmadım da yedek kaleci 2000 ediyor temizden asdf

Höwedes 1500-2000 arasıydı, 1400'den koydum anında gitti. 16k'ya tamamlandı para, üstüne ilk paketi açtım premium, DeMarcos ve Saha çıktı.

Sonra bir paket daha açtım. Ruben Amorim, Nene ve Lewandowski birlikte çıktı.

DIV 1 ŞAMPİYONU ŞANSI, AYIK OLUN
Sosyal ağlarda paylaş

ultimate team sorularım var.öncelikle kontrat olayı bitince noluyor topcu gidiyor mu ?

aga para yok ki hepsine kontrat alamadım.

bide 2. squad kurup fazla adamları oraya yollayabiliyor muyuk.

eleştrilerime gelince.bildiğin oyunu ilk açtım.3 tane hediye varmıs onları açmadan geçen seneden kalma 1 yıldız takımımla seasonsa girdim

rakipler şaka gibi 80 chemistry falan.imkanı yok başetmenin

turnuva olayına girdim.100 chemiesty 5 yıldızlı adamlar geliyor.ki acaip saçma.pinballa dönüyor oyun.adam x spam yaparak kale önüne geliyor.her futbolcusu nerdeyse 90 overall zaten.bu mudur yani oyunun keyfi ?

hyr bende böyle sağ beke eboue ileri elmander fteknik direktör fatih terim falan 4 yıldızlı 50 kemikıllı takım yaptım.ama yine geliyor 100 kemikli adamlar bi koşuyorlar yetişemiyorsun.

püf noktası ne bunun şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

1. hayır, oyuncu kotnratı bitmiş biçimde duruyor. satabilirsin direk (goldlar 300 e gidiyo mesela), ya da auction a koyabilirsin. gideri varsa auctiondan o halde bile satılır.

2. bende 200 kadar oyuncu var satmaya üşendiğimden :) istersen turşu kur, np.

iyi takım kuracan, çaresi yok.

ben mesela pc'de oynuyorum işte, 100 chem'li takım var, 78 rating mi ne. serie a 4-4-2 takımı. ama çok yavaş serie a karması olduüğundan. millet hızlı forvetlerle gümpatçat gol atıyo ben 20 pas yapıyorum bi gol atcam diye. çıldıracam artık halledemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ha kontrat yapmaya gerek yok o zaman.bende sıkıntı yaptım kazandıgım paraları oraya yatırdım sdfs

para biriktirip pack almaktan mantıklısı yok sanırım.

şuan bütün takımım gold olduğu halde adamlar eziyor.illa kasmak mı lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Seria A takımları iyi para harcarsan tecavüz timi oluyor yalnız.

4-3-1-2 oynayan bir adama denk geldim. CF Pato yapmış, ileriye Neymar ve Hulk'u koymuştu. Arka hat tamamen İtalya ligi, De Rossi vs. savunmacılar hep

Vurdu geçti tabii,

çok akıllıca dizilişler çıkabiliyor böyle böyle sadfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...