mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 reyou said: mokoko sen pes oynamiyonmu yau,o baskasimiydi? fifa 09'dan beri fifa oynuyorum. ondan önce pes oynardım. karıştırdın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Arkadaş millet o kadar hareketi nası yapıyor :) fifaya 13 le beraber başladım herşey iyi de hareketlerin yanından geçemiyoruz..Emekli oyunu oynuyom valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 banada birisi ayağını boşa sallama hareketini söylesin. bu arada haftasonu patch geliyomuş http://www.ea.com/uk/football/news/fifa-13-title-update-02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 oyunu stick ilemi oynuyosunuz yon tuslari ilemi loo su ps3 orjinal nin stick i cok sacma sapan ya beni deli ediyo sirf o yuzden logitech i alcam sanirim da sole elime alip deneme sansim olmadi tr de sole guzel ps3 stick i alabilecegim bi yer var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 pro club yok mu beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi ayni ps3 den mesela ben arkadasla yan yana oturup millet ile kapisamiyomuyuz? yokmu bunun bi yolu? bide ps3 ile PC ye karsi online kapissak cok imba olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 keske platformlar bi sekilde birlesse pc deki auction house un boslugu beni yoruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 psnden alamadım neyse kutulu aldım sdfs reyo öyle bişi var galiba ya.h2h de denk gleliyor bazen 2-3 guestli adamlar onun harici oynayamıyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 var abi o gayet. online oyunda takım seçme ekranında oyuna girmek isteyen kişi üçgen'e bassın. sağ altta guest:1 olucak ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 hadi ya, o kadar aradik bulamadik :( h2h demi oluyo bu? mesela ea arena ya girince falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 geçen seneki oyunda h2h: season'ta olmuyodu ama bu sene oluyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/138804020 pis koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Hala yok mu psnden paylasima girmek isteyen (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Fifadaki hareketleri nasıl yapacagımızı anlatan bı yer var mıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 abi youtubeda milyonlarca video var fifa uzerine biraz bakınsan bulursun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 benim şu videodaki hareketimi yapana ultimate team'imi veriyorum. penaltı noktasına el bombası attım. http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/138929202 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 psn gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 mokoko said: http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/138804020 pis koydum sow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bırakın şu ultimate teamleri h2h seasonsa gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ultimate team resmen dünyanın en güzel modu. 2 senedir deli bağladı kendine. başka bişi oynamıyorum :D hem ultimate'de de seasons var. orda kapışıyoruz biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 rusçuda pati ahalisine kaç k fifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ultimate teame bi ısınamadım ben ya öyle kart mart takip etmesi alması kasıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ben PC'de UT takiliyorum da, dun bir macim 7-6 bitti. adamin 7 golu de orta, arka direkten kafa gol. nasil yapiyolar su ortalari, bir anlatin da biz de olduruverelim. gilardino ile bendtner i aldim takima hala kafa vuramiyorum arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 benim ultimate team de yedigim gollerin %95 i corner gerisi orta ve defansımın sektirdigi toplar. cok baydı. sadece ticaret yapıyorum o yuzden nerdeyse 100k birikti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 mokoko said: ultimate team resmen dünyanın en güzel modu. 2 senedir deli bağladı kendine. başka bişi oynamıyorum :D hem ultimate'de de seasons var. orda kapışıyoruz biz :D ha istediğim adamları takımıma alıp oynamışım ha edit yapıp oynamışım bence farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar