Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

reyou

Öne çıkan mesajlar

tackle tuşunu adamı kovalarken basarsan adamı çekiyo formadan.boş alanda tackle a basarsan müdahale hareketini yapıyo(ayağını uzatması) adamı kovalamıyo, countainle sadece takip ediyosun, kullanışsız buluyorum şahsen neredeyse hiç kullanmıyorum. teammate countain tuşunun seçili hali gibi düşün işte. teammate countain ne dersen şimdi takım arkadaşının(seçili olmayan) oyuncunun topu takip etmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi seasons'ın menülerindeki buglar ciddi sinirimi bozuyor.

forma değiştiriyorsun, rakip olarak başlıyorsun oyuna atıyor sistem seni sonra. Kapatıp açmadan oyunu düzelmiyor.

rakip buluyor, arenada bekliyorsun. Bekliyorsun evet çünkü oyun açılmıyor. Bu sekmede çıkış yok diye yine oyunu kapatıp açıyorsun.

bir takım ile rakip ara diyorsun, sonra rakip gelmiyor. Takım değiştirmek istiyorsun, hoop favorite team kadrosu geliyor otomatik olarak. Ana menüye dönmeden ve tekrar kadro yüklemeden düzelmiyor. Geçen oyunda da vardı bu, bari bunda düzeltseydin...

çok fazla bug var.

Birde şanslı piçler var. Piçler diyorum artık yine sinirlendim. Ben tackle koymak için çabalıyorum, kasıyorum. Adamlar yapay zeka gibi tackle koyuyorlar üstüne koyduğu tackle gol oluyor. Dönen pozisyon falan değil, tackledan seken top vs.

Arsenal'i seçeyim dedim birde, Mannonne mi ne bir annesiz kaleci. fark etmedim yedek kaleciyi de çıkarmıştım kadrodan derken maçta golü engelleyen tek şeyin kale direkleri olduğunu fark ettim. Aklınızda bulunsun, sakin ha onu kaleye sokmayın ... bir maçta 7 gol atıp, 8 yersen sinirleniyorsun. O kadar saçma gollerdi ki birde orta sahadan yedi vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Demoyu cektim ps3 de ama büyük hayal kırıklığı oldu benım ıcın.

Oyuncular sanki tahta iplerle yukarıdan tutuluyormuş gibi kukla tarzı koşuyorlardı. Demodan bu kadar fark edebilir mi ?

PES FİFA PES sonrası tekrar fifaya geri dönecektim bir durup düşünmek zorunda kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

onthere said:

DarKRideR said:

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137496606

tebrixx sdkfjdskj

kaleciyi açmaya hiç gerek yok artık arka ve ön direği tutan adamlar sonunda işlevli hale gelmiş. hep böyle açıyosan dışardan falsolu gelen toplar giriyodur kaleye

difficulty: amateur olduğu içinde olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

ya o golü ben attım bu arada, yemedim asdfasd

online maçta bu arada

ortayı kesende motta, power'ı yüksek diye kornerde kullanmıştım da böyle bir hedefim yoktu asdfasd

kornerlerde artık öyle yapıyorum. Gerrard yoksa içeri sert plase gönderiyorum mesela mutlak stoperlerden biri çıkıp bırakıyor çocuğu, özellikle Liverpool'da Skrtel ile feci anılarım var.

edit2:

ha birde böyle çizgiye inmeden açılan ortalarda çok efektif, böyle Suarez tarzı hem kısa hemde hafiften boylu adamlar varsa sıçrayıp affetmiyor. Uzunlar arasındaki dengi ise Ibrahimovic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...