onthere Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ceza sahasında şut çekerken yani barı doldururken boş köşeye yön ver. eski plaseler gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 birisi bana tactical defansda contain tuşunun ne işe yaradığını söylesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Aiko said: birisi bana tactical defansda contain tuşunun ne işe yaradığını söylesin lütfen. seçtiğin oyuncu topu ayağında olan karşı takımın oyuncusunu takip ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ee onu tackle tuşuda yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 tackle tuşunu adamı kovalarken basarsan adamı çekiyo formadan.boş alanda tackle a basarsan müdahale hareketini yapıyo(ayağını uzatması) adamı kovalamıyo, countainle sadece takip ediyosun, kullanışsız buluyorum şahsen neredeyse hiç kullanmıyorum. teammate countain tuşunun seçili hali gibi düşün işte. teammate countain ne dersen şimdi takım arkadaşının(seçili olmayan) oyuncunun topu takip etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi seasons'ın menülerindeki buglar ciddi sinirimi bozuyor. forma değiştiriyorsun, rakip olarak başlıyorsun oyuna atıyor sistem seni sonra. Kapatıp açmadan oyunu düzelmiyor. rakip buluyor, arenada bekliyorsun. Bekliyorsun evet çünkü oyun açılmıyor. Bu sekmede çıkış yok diye yine oyunu kapatıp açıyorsun. bir takım ile rakip ara diyorsun, sonra rakip gelmiyor. Takım değiştirmek istiyorsun, hoop favorite team kadrosu geliyor otomatik olarak. Ana menüye dönmeden ve tekrar kadro yüklemeden düzelmiyor. Geçen oyunda da vardı bu, bari bunda düzeltseydin... çok fazla bug var. Birde şanslı piçler var. Piçler diyorum artık yine sinirlendim. Ben tackle koymak için çabalıyorum, kasıyorum. Adamlar yapay zeka gibi tackle koyuyorlar üstüne koyduğu tackle gol oluyor. Dönen pozisyon falan değil, tackledan seken top vs. Arsenal'i seçeyim dedim birde, Mannonne mi ne bir annesiz kaleci. fark etmedim yedek kaleciyi de çıkarmıştım kadrodan derken maçta golü engelleyen tek şeyin kale direkleri olduğunu fark ettim. Aklınızda bulunsun, sakin ha onu kaleye sokmayın ... bir maçta 7 gol atıp, 8 yersen sinirleniyorsun. O kadar saçma gollerdi ki birde orta sahadan yedi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 demek ki 2 ay daha vakti var oyunun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137496534 şöyle bir anım da oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi küfredince spikerin bıdı bıdı konuşması güzel olmuş ya hahah Ben en son 2007 ve 08 oynadığım için alışmam zaman alacak. Hotspur'u da sonunda hayalimdeki gibi yapmışlar. Akıyor herkes resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 DarKRideR said: http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137496534 şöyle bir anım da oldu 404 PAGE NOT FOUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137496606 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bugların hepsi hem PC hem de Xbox versiyonlarında da var. Şu arenada kalma olayı can sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 orta kafa gole çözüm şart, biraz önce adam tottenham ile 5 gol attı, hepsi aynı senaryo aynı şekilde ... rezillik yani engel olamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 COYS atar, ne sandın... Bu arada bende netten oynamanın yollarını bulmalıyım. Dün bağlanayım dedim ama sonuç alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 beyler buglar bitince haber verin o zaman aliyim oyunu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 darkın yediği gollere gel ya asdfa sen bunları yiyosan biz neleri yicez kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Demoyu cektim ps3 de ama büyük hayal kırıklığı oldu benım ıcın. Oyuncular sanki tahta iplerle yukarıdan tutuluyormuş gibi kukla tarzı koşuyorlardı. Demodan bu kadar fark edebilir mi ? PES FİFA PES sonrası tekrar fifaya geri dönecektim bir durup düşünmek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 DarKRideR said: http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137496606 tebrixx sdkfjdskj kaleciyi açmaya hiç gerek yok artık arka ve ön direği tutan adamlar sonunda işlevli hale gelmiş. hep böyle açıyosan dışardan falsolu gelen toplar giriyodur kaleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 oyunun nesini beğendiniz abi fifa 12 nin biraz patchlisi. tabi bu patche kendi gerizekalılıklarını getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 onthere said: DarKRideR said: http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137496606 tebrixx sdkfjdskj kaleciyi açmaya hiç gerek yok artık arka ve ön direği tutan adamlar sonunda işlevli hale gelmiş. hep böyle açıyosan dışardan falsolu gelen toplar giriyodur kaleye difficulty: amateur olduğu içinde olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ya o golü ben attım bu arada, yemedim asdfasd online maçta bu arada ortayı kesende motta, power'ı yüksek diye kornerde kullanmıştım da böyle bir hedefim yoktu asdfasd kornerlerde artık öyle yapıyorum. Gerrard yoksa içeri sert plase gönderiyorum mesela mutlak stoperlerden biri çıkıp bırakıyor çocuğu, özellikle Liverpool'da Skrtel ile feci anılarım var. edit2: ha birde böyle çizgiye inmeden açılan ortalarda çok efektif, böyle Suarez tarzı hem kısa hemde hafiften boylu adamlar varsa sıçrayıp affetmiyor. Uzunlar arasındaki dengi ise Ibrahimovic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Oyunlarda hala PAL NTSC olayı var mı? Arkadaş amerikadan geliyor xbox 360'a aldırayım bir tane fifa 13 diyorum ama NTSC heralde oradaki oyunlar patlar benim PAL cihazda diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Xbox'ta var NTSC-U, NTSC-J ve PAL region'ları. Uyumsuz alırsan çalışmaz. PS3'te oyunun çalışması açısından bir region kısıtlaması yok ama PSN Store'dan bir eklenti vb. alıp kurayım dersen oyunla aynı region olması gerekiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 DarKRideR said: ha birde böyle çizgiye inmeden açılan ortalarda çok efektif, böyle Suarez tarzı hem kısa hemde hafiften boylu adamlar varsa sıçrayıp affetmiyor. Uzunlar arasındaki dengi ise Ibrahimovic early cross? L1+O veya L1+OO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 http://www.gagbay.com/images/2012/10/emmanuel_ebou_playing_fifa_13-156284.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar