Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

reyou

Öne çıkan mesajlar

yok bu orta kafa gole patch şart, acil hemde. Çok aptal goller atılıyor müdahale edemiyorsun resmen,

Arsenal 5 yıldızmış bu arada, ama 4.5 yıldızlı Liverpool'la niye eşleştiriyorsun o zaman kaynatasız oyun ... bir değil iki değil rahat 10 maç yapmışımdır Arsenal ile,

bu arada bugi çözdüm. Liverpool'un üçüncü forması ile maça girince oyun sapıtıyor. Determinate'di oydu buydu, kapatıp açmadan da düzelmiyor oyun asdfsdafsda saçma sapan bir yazılım hatası,

ha birde Hollanda milli takımı da 4.5 yıldıza düşmüş. Defans hattı beş para etmez ama hücumda affedilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet güzel olmuş oyun, şutlar gerçekçi, fantastik plaseler yok artık, kaleciler kör nokta plaseleride yemiyor. oyun içerisinde ball control ve dribbling i yüksek oyuncuları ayırt edebiliyosun . tackle yapmak çok kolaylaşmış, 12 de daha zevkli ve pro işiydi.

benfica (tu)

psn: marcheena
Sosyal ağlarda paylaş

ya ortak hesap açıyorsunuz bir tane psn, sonra ikinizden biri gidip satın alıyorsunuz oyunu. o oyunu 2 alete kurma hakkın var. Senin aletine zaten kurulacağından ve aletini yeni oyun çıkana kadar patlatıp, yerine yenisini almayacağını düşünerekten diğer indirme hakkını satmış oluyorsun. Burada dikkat edilmesi gereken nedir?

-Önce bir tane PS3 hesabı açıyorsun. PS3'e kullanıcı açıyorsun diyelim.

-Sonra PSN'e yeni bir hesap açıyorsunuz. Geçen yıl biz PatiBro diye almıştık yanılmıyorsam.

-Sonra o PSN hesabından birinin kredi kartı ile oyunu alıyorsunuz. O hesapta oyun bulunuyor.

-Oyunu yüklemeye başlıyorsunuz. Ana kullanıcı yüklemeye başladıktan sonra diğer kullanıcı da üstteki aynı işlemleri yapıyor oyun satın alma dışında, oyunu indirmeye başlıyor.

-Oyun yükleniyor ve hoop oynuyorsunuz.

Çok pratikti aslında, CD kırma derdi yok. Rage'e girince sakince oyunu silip 1-2 ay kafa dinleyebiliyorsun. CD karşımda olunca dayanamıyorum oynayasım geliyor mesela asdfsda

Biz geçen yıl 30 civarında birşey vermiştik işte 5 kişi girmiştik. Çok sömürülünce sistem 2 ortağa düşürdüler :(

ha birde şey var. Şu PS3 hesabından PSN'e giriyorsunuz ya, oyunu oynamak istediğiniz sürece o hesap kıyıda kenarda duracak diye hatırlıyorum. Atıyorum benim asıl hesabım XXX, oyun için aldığım QQQ, oyunu indirdikten sonra QQQ'dan oynamak zorunda değilsin tekrar ana kullanıcından girebilirsin asıl PSN'inle falan ama indirme işlemi bitti, kalabalık yapmasın vs. diye de silmemen gerekiyor. Yani silince ne oluyor bende bilmiyorum hiç denemedim ama hep silmeyin, kalsın diyorlardı her yerde asdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...