Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Tek din' dil sürçmesi

mahmud_mahmudov

Öne çıkan mesajlar

said:
Erdoğan'ın 'tek bayrak, tek millet, tek vatan'a 'tek din'i eklemesi tartışma yarattı. Çelik: "Demokratik ve laik ülkelerde tek din olmaz. Başbakan'ı yıllardır tanıyan birisi olarak söylüyorum. Bu bir dil sürçmesidir."

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1087304&CategoryID=78

Kıvırmak onların ata sporudur.
Sosyal ağlarda paylaş

mahmud_mahmudov said:

said:
Erdoğan'ın 'tek bayrak, tek millet, tek vatan'a 'tek din'i eklemesi tartışma yarattı. Çelik: "Demokratik ve laik ülkelerde tek din olmaz. Başbakan'ı yıllardır tanıyan birisi olarak söylüyorum. Bu bir dil sürçmesidir."

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1087304&CategoryID=78

Kıvırmak onların ata sporudur.

Ahaha herif ya suursuz ya da level 20 yanci level 5 epic level yalaka. dili surctu dedigin basbakan cikip 'dindar bir nesil yetistirmek istiyorum', 'laiklik kotu bir sey degildir, laiklik ateistlik degildir' diyor. canim suursuzum benim
Sosyal ağlarda paylaş

mahmud_mahmudov said:

Bi zamanlar Tayyip'le iyi geçinen Taraf yazarlarının bir bir "Başbakan yanlış yolda!" yazılarının hastasıyım.

Başbakan yanlış yolda iken onu "yanlış yoldasın" diye eleştirmek kadar normal bir şey var mı?

Başbakan yanlış yolda iken "aferin devam et çok güzel ihi" deselerdi sizin gözünüzde iyi mi olacaktı?

Şu verdiğim iki örnekle sizin gibi düşünenlerin ne kadar geri kalmış bir muhalefet anlayışına sahip olduğu ve aydından anladıklarının "bir kişi ne yaparsa yapsın kötüle" ya da "bir kişi ne yaparsa yapsın öv" gibi fanatikçe şeyler olduğu apaçık belli.

Yani sorunu Taraf yazarlarında değil önce kendinizde arayın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

mahmud_mahmudov said:

Bi zamanlar Tayyip'le iyi geçinen Taraf yazarlarının bir bir "Başbakan yanlış yolda!" yazılarının hastasıyım.

Başbakan yanlış yolda iken onu "yanlış yoldasın" diye eleştirmek kadar normal bir şey var mı?

Başbakan yanlış yolda iken "aferin devam et çok güzel ihi" deselerdi sizin gözünüzde iyi mi olacaktı?

Şu verdiğim iki örnekle sizin gibi düşünenlerin ne kadar geri kalmış bir muhalefet anlayışına sahip olduğu ve aydından anladıklarının "bir kişi ne yaparsa yapsın kötüle" ya da "bir kişi ne yaparsa yapsın öv" gibi fanatikçe şeyler olduğu apaçık belli.

Yani sorunu Taraf yazarlarında değil önce kendinizde arayın bence.

Bütüüün haber ve onca mesaj arasından bişey bulamadın da buna mı laf sokmaya karar verdin? Ayrıca madem başbagan yanlış yolda diyen dürüst oluyor da senin bi kere bile söylediğini niye görmedik?
Sosyal ağlarda paylaş

mahmud_mahmudov said:

Bütüüün haber ve onca mesaj arasından bişey bulamadın da buna mı laf sokmaya karar verdin? Ayrıca madem başbagan yanlış yolda diyen dürüst oluyor da senin bi kere bile söylediğini niye görmedik?

İşine geleni görüp işine gelmeyeni görmeyen birine ben bile yardım edemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

başbakan başından bu yoldaydı ki, şimdi görmeye başladı taraf yazarladı.
Böle gözlerinin içine sokmak lazım bazı şeyleri, onu demek istemiş ama tabi kelime oyunları bu çağın tartışma biçimi.

Dediğim fanatiklik bu işte. RTE = Pure evil

Bir insanı o an için yapmadıkları şeyden dolayı suçlayamazsınız. Ama fanatikseniz 7/24 her şey için suçlayabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

mahmud_mahmudov said:

İşine geleni görüp işine gelmeyeni görmeyen birine ben bile yardım edemem.

O konuda doktora yapan sensin be canım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...