mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 said: Erdoğan'ın 'tek bayrak, tek millet, tek vatan'a 'tek din'i eklemesi tartışma yarattı. Çelik: "Demokratik ve laik ülkelerde tek din olmaz. Başbakan'ı yıllardır tanıyan birisi olarak söylüyorum. Bu bir dil sürçmesidir." http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1087304&CategoryID=78 Kıvırmak onların ata sporudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 tek din ateizm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ahaha daha dun radyoda şeyi duydum ben hasip kaplana karşı "benim ağzımdan tek dil diye bi laf çıkmadı, din dedim ben din din" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 At yalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 adamlar wod daki mageler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Kültür bakanı Günay böyle saçmaladıktan sonra RTE'den ayarı almıştı acaba aynı ayarı alacak mı Çelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 got told http://www.medyatutkunu.com/2012/05/08/bu-laiklikten-cikmak-demektir-anayasayi-ve-yasalari-cignemektir/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bi zamanlar Tayyip'le iyi geçinen Taraf yazarlarının bir bir "Başbakan yanlış yolda!" yazılarının hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 afedersin rum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 yüzde 99 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bor rezervlerinin dünyada yüzde 78i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 mahmud_mahmudov said: said: Erdoğan'ın 'tek bayrak, tek millet, tek vatan'a 'tek din'i eklemesi tartışma yarattı. Çelik: "Demokratik ve laik ülkelerde tek din olmaz. Başbakan'ı yıllardır tanıyan birisi olarak söylüyorum. Bu bir dil sürçmesidir." http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1087304&CategoryID=78 Kıvırmak onların ata sporudur. Ahaha herif ya suursuz ya da level 20 yanci level 5 epic level yalaka. dili surctu dedigin basbakan cikip 'dindar bir nesil yetistirmek istiyorum', 'laiklik kotu bir sey degildir, laiklik ateistlik degildir' diyor. canim suursuzum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 cetintas olmadan yorum olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 http://gundem.milliyet.com.tr/imami-hutbede-siyaset-yapma-diye-uyardi-dayak-yedi/gundem/gundemdetay/08.05.2012/1537662/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 mahmud_mahmudov said: Bi zamanlar Tayyip'le iyi geçinen Taraf yazarlarının bir bir "Başbakan yanlış yolda!" yazılarının hastasıyım. Başbakan yanlış yolda iken onu "yanlış yoldasın" diye eleştirmek kadar normal bir şey var mı? Başbakan yanlış yolda iken "aferin devam et çok güzel ihi" deselerdi sizin gözünüzde iyi mi olacaktı? Şu verdiğim iki örnekle sizin gibi düşünenlerin ne kadar geri kalmış bir muhalefet anlayışına sahip olduğu ve aydından anladıklarının "bir kişi ne yaparsa yapsın kötüle" ya da "bir kişi ne yaparsa yapsın öv" gibi fanatikçe şeyler olduğu apaçık belli. Yani sorunu Taraf yazarlarında değil önce kendinizde arayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 başbakan başından bu yoldaydı ki, şimdi görmeye başladı taraf yazarladı. Böle gözlerinin içine sokmak lazım bazı şeyleri, onu demek istemiş ama tabi kelime oyunları bu çağın tartışma biçimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 abi bu adam yakında birilerine küfür edicek onu da dil surçmesi falan diye geçiricekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 throine said: mahmud_mahmudov said: Bi zamanlar Tayyip'le iyi geçinen Taraf yazarlarının bir bir "Başbakan yanlış yolda!" yazılarının hastasıyım. Başbakan yanlış yolda iken onu "yanlış yoldasın" diye eleştirmek kadar normal bir şey var mı? Başbakan yanlış yolda iken "aferin devam et çok güzel ihi" deselerdi sizin gözünüzde iyi mi olacaktı? Şu verdiğim iki örnekle sizin gibi düşünenlerin ne kadar geri kalmış bir muhalefet anlayışına sahip olduğu ve aydından anladıklarının "bir kişi ne yaparsa yapsın kötüle" ya da "bir kişi ne yaparsa yapsın öv" gibi fanatikçe şeyler olduğu apaçık belli. Yani sorunu Taraf yazarlarında değil önce kendinizde arayın bence. Bütüüün haber ve onca mesaj arasından bişey bulamadın da buna mı laf sokmaya karar verdin? Ayrıca madem başbagan yanlış yolda diyen dürüst oluyor da senin bi kere bile söylediğini niye görmedik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 gerçek islam bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 mahmud_mahmudov said: Bütüüün haber ve onca mesaj arasından bişey bulamadın da buna mı laf sokmaya karar verdin? Ayrıca madem başbagan yanlış yolda diyen dürüst oluyor da senin bi kere bile söylediğini niye görmedik? İşine geleni görüp işine gelmeyeni görmeyen birine ben bile yardım edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 diğerlerine nası yardım ediosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Suark said: başbakan başından bu yoldaydı ki, şimdi görmeye başladı taraf yazarladı. Böle gözlerinin içine sokmak lazım bazı şeyleri, onu demek istemiş ama tabi kelime oyunları bu çağın tartışma biçimi. Dediğim fanatiklik bu işte. RTE = Pure evil Bir insanı o an için yapmadıkları şeyden dolayı suçlayamazsınız. Ama fanatikseniz 7/24 her şey için suçlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 vadaa said: cetintas olmadan yorum olmaz Demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 throine said: mahmud_mahmudov said: Bütüüün haber ve onca mesaj arasından bişey bulamadın da buna mı laf sokmaya karar verdin? Ayrıca madem başbagan yanlış yolda diyen dürüst oluyor da senin bi kere bile söylediğini niye görmedik? İşine geleni görüp işine gelmeyeni görmeyen birine ben bile yardım edemem. O konuda doktora yapan sensin be canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar