Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 SenariouS said: Pascha said: şu dalga gecenler haydin bir araya gelip daha iyisini yapın da gorelim diye haykırmak 300 milyon dolar ver, nedn olmasin. Tamam oyun leş ama 300 milyonun büyük kısmı lisansa gitmiş olamazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 tamam 200 milyon ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 abi kusura bakmayın da yapmazsın o zaman öyle bi oyun. bütçenin yüzde 90ını lisansa veriyorsan ne anladım ben o işten? bu yüzden zaten gidip FR yerine DA, SW yerine de ME leri yapmadı mı bu adamlar? biz helal olsun yeni evren yeni settingler hikayeler vs demedik mi ilk çıktıklarında? şimdi niye kalkıp swtor yapıyorsun o zaman demezler mi adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Ben sadece parayı istiyorum, faiziyle yaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Gwindon faiz haram sen parayla yaşa bence o parayla faize girmene gerenk bile yok >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bence birsürü ev al o parayla, kiralarıyla gül gibi geçinir gidersin. taksi plakası filan da olabilir gerçi, onda da iyi para varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 benim kredi borcunuda ödeyiver gwindon bitti bitecek ama yıldık yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://img3.ranker.com/user_node_img/6398/1000150842/full/star-wars-george-lucas-blu-ray-reactions-internet-viral-disease-or-medical-condition-photo-u14.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 f2p olunca hikayesini goremedigim classları levellarım bende. tabi o uzun koridorlardan olusan dandirik mapleri midem kaldırırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 kapanan 2. sw oyunu olacak bu. aynı zamanda kapanan 2. büyük oyun olacak. ama ders olmıycak işte, mesele orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 En antipatik oyun seçilmesinden belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 wow pek matah bir sey degil, ama ironiyi gostermek acisindan gene de hatirlatmadan edemeyecegim. yillarca wow bebe oyunu, wow soyle igrenc, wow soyle rezil diye paticik dahil buldugu her foruma kusan adamlarin wow un birebir aynisi diyebilecegim formatta bir oyuna "6 ayda super olur, muthis egleniyoruz" falan diye satirlarca methiye duzmus olmasini hic unutmayacagim. ee, madem bayilacaktiniz bu sisteme, niye inat ettiniz wow oynamadiniz yillarca? aynisinin lightsaberlisi iste. hipokrasi, sen nelere kadirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ben ne wow, ne de swotr oynadım. yerebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bokatmak serbes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Kelliğe çare olmadığı gibi WoW'a da bi çare bulunamadı henüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 http://0.media.dorkly.cvcdn.com/86/66/872e06eb208a677332d52f431a55b16b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/621603_402915029763754_557380579_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 next? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Bu hırs ne bilader? 1 yıllık üyeliği peşin mi ödedin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Sparkcaster said: Considering that one of Bioware's goals was to create a "single-player MMO" I'd say the succeeded. Each player gets their very own server. hahahahahahahah abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar