Graxer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Çok sık gözlemlediğim bir olay bu. Belki yabancılarda da örnekleri çoktur, bilmiyorum... Bu olayı çok tecrübe ettik arkadaşlarla. Konuştuğunuz her adam size süper pvpci olduğundan dem vuruyo. -Ee sende sadece step into arena var? +Bu alt karakter ya, ötekinde hepsi. (%93 yalan) Bunun nedenini anlayabiliyorum. Çok iyi adamların videolarını izleyince, ulan bakıyosun adam öyle ahım şahım bişeyler yapmıyo. Benim bundan neyim eksik diyip teoride kafanda kendine göre bir rating belirliyosun, ama işler pratikte öyle olmuyo. Youtube'dan yavaş tempoda gitarla çalınan bi esere baksanız aynı şeyi orda da hissedersiniz. Ben hissediyorum en azından. Ben de yaparım olm 2-3 parmak değiştiriyo,bişey yok, diyorum, ama gitarı eline alınca öyle olmuyo işte. Aynı şey sc2 için de geçerli. Bakıyorum, White-Ra falan hiçbir şey yapmadan yeniyo karşısındakini. Eee ben de böyle oynuyorum, ben neden yenemiyorum... Adamın biri gelip dese ki, tecrübem yok ama çok hevesliyim, kısa sürede öğrenirim muhtemelen... Zaten herkes oynar bu adamla. Belki belli bi süre sonra bakarsın olmuyo, bırakırsın. Ama ''gladyatör'' tribinde gezen adamla kimse oynamak istemez gerçekten, çok itici oluyo bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 wtf did i just read.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 White-Ra hiçbir şey yapmıyor demek olmamış gerisi doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 evet aslında white-ra bişey yapmıyo, rakibi bakıyo white-ra gelmiş, gg çekip cıkıyo direk fsdfsdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=k40VfJ5EYcE ...tadında olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Lind3r0th said: White-Ra hiçbir şey yapmıyor demek olmamış gerisi doğru Adam zaten white-ra'ya bir şey demiyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 armory yokken daha iyidi bu geyik. "bilen bilir kardes bizi durotarda kabustr desen herkes gosterir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Masquerade said: armory yokken daha iyidi bu geyik. "bilen bilir kardes bizi durotarda kefentr desen herkes gosterir" fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Var canım öyle vindicationda felan gladyatör olupda gerile gerile gladyatörüm diyen arkadaşlar HAHAHAHAHAHAHAH Dayanamadım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Novichok said: http://www.youtube.com/watch?v=k40VfJ5EYcE ...tadında olmuş. beynim yandı abi... yeni bir çağa girdim, bu nedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Regalya said: Var canım öyle vindicationda felan gladyatör olupda gerile gerile gladyatörüm diyen arkadaşlar HAHAHAHAHAHAHAH Dayanamadım yahu /assist summon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Regalya said: Var canım öyle vindicationda felan gladyatör olupda gerile gerile gladyatörüm diyen arkadaşlar HAHAHAHAHAHAHAH Dayanamadım yahu Öyle deme Vindicationda bile wintradele glad alanlar var. http://www.arenajunkies.com/topic/218971-supadogpalawintraderx/ http://www.arenajunkies.com/topic/215740-supapala-3/ http://www.arenajunkies.com/topic/216378-overlord-supapala/ http://eu.battle.net/wow/en/character/auchindoun/Supapala/simple Hak ettiğini bulmuş aj forumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ole cok bi esprisi yok gladyatorlugun hani xunn bile gladyator olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 wörld törkiş besttir arkadaş olur böyle şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Regalya said: Var canım öyle vindicationda felan gladyatör olupda gerile gerile gladyatörüm diyen arkadaşlar HAHAHAHAHAHAHAH Dayanamadım yahu mahalle takiminda gol krali olmak gibi bir sey. banıda acilmisti gelir belki bu threade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bir cırpıda okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Novichok said: http://www.youtube.com/watch?v=k40VfJ5EYcE ...tadında olmuş. Ya bu video'yu ne zaman görsem youtube'daki şu yorum aklıma geliyor ^^ "video için bi araya gelmiş 3 insan gibi değil daha çok bir birine karışmış göt kılları gibisiniz.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Ben çok yeteneksizim mesela PVP konusunda. Öğrenme kapasitem de yok, birkaç arkadaş uğraştı biraz ama olmuyo işte. Elim ayağıma dolaşıyo world-pvp biri saldırınca. lvl81 hunter kesecekti nerdeyse geçen gün. BG, arena vs her türlüsünü beceremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bu wintrade muhabbeti nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Anlaşmalı 2 takımın aynı anda sıra alarak birbirlerine karşı yenip-yenildikleri uygulama TBC de baya popülerdi şimdilerde nedir ne değildir bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Novichok said: http://www.youtube.com/watch?v=k40VfJ5EYcE ...tadında olmuş. ahahahhaa nedir bu ya. saclar ne oyle. yaslandim ben yaslandim. cocugum olsun istiyorum ama bunlari gorunce korkuyorum ya boyle bir sey cikarsa ortaya. dunyaya daha fazla eziyet yuklemeye gonlum razi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 abi nerden nereye bagladiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Graxer said: Çok sık gözlemlediğim bir olay bu. Belki yabancılarda da örnekleri çoktur, bilmiyorum... Bu olayı çok tecrübe ettik arkadaşlarla. Konuştuğunuz her adam size süper pvpci olduğundan dem vuruyo. -Ee sende sadece step into arena var? +Bu alt karakter ya, ötekinde hepsi. (%93 yalan) Bunun nedenini anlayabiliyorum. Çok iyi adamların videolarını izleyince, ulan bakıyosun adam öyle ahım şahım bişeyler yapmıyo. Benim bundan neyim eksik diyip teoride kafanda kendine göre bir rating belirliyosun, ama işler pratikte öyle olmuyo. Youtube'dan yavaş tempoda gitarla çalınan bi esere baksanız aynı şeyi orda da hissedersiniz. Ben hissediyorum en azından. Ben de yaparım olm 2-3 parmak değiştiriyo,bişey yok, diyorum, ama gitarı eline alınca öyle olmuyo işte. Aynı şey sc2 için de geçerli. Bakıyorum, White-Ra falan hiçbir şey yapmadan yeniyo karşısındakini. Eee ben de böyle oynuyorum, ben neden yenemiyorum... Adamın biri gelip dese ki, tecrübem yok ama çok hevesliyim, kısa sürede öğrenirim muhtemelen... Zaten herkes oynar bu adamla. Belki belli bi süre sonra bakarsın olmuyo, bırakırsın. Ama ''gladyatör'' tribinde gezen adamla kimse oynamak istemez gerçekten, çok itici oluyo bu adamlar. Her Turk Gladiator dogar psikolojisi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Bütün halısaha maçı yapanların Gençlerbirliği altyapısında bir dönem oynamış olması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Caemaisa said: wtf did i just read.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar