Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksimde boğaz gören güzel nere var?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de lebiderya dicektim. güzel yerdir. ama iyi yerde oturmak istiyorsan önceden git veya yer ayırt. bi de fiyat sorunun var mıdır bilmiyorum ama pahalı bir mekan.
Mesaj tarihi:
lebi derya 1 kere gittim, yemekler gayet tırttı onu söleyebilirim. 2 içki, 1 iştah açıcı, 1 ana yemek, 1 tatlı 100 liraydı ve yemeklerin hiçbiri tatmin etmedi. ha manzara güzel de, napiim öle manzarayı o paraya dandik yemek yiceksem...
Mesaj tarihi:
ginaly said:

nesi pahalı yahu, gayet ucuz.

ben öğrenciyim hala. ayrıca gayet pahalı lan. 1 tekila shot nerdeyse 1 bardak viski fiyatına başka yerdeki. ben mi yanlış hatırlıyorum fiyatları?
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

sayılanlara ek olarak,

litera,
5. kat
midpoint
leb-i derya richmond
zoe

o literanın terasında manzaraya bakan bi yerde daha var tam karşısıdna oranın adı ne biliyomusun ?
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
UP

beyler bana lazım şimdi de. lebiderya dolu. lebi derya richmond kapanmış. litera, 5. kat, 360'a bir ton bok atılıyor. iyi diyen de var kötü diyen de. buralara son zamanlarda gitmiş olan var mı? ne durumdalar? eskisinden baya uzaklar gitme der misiniz?

mikla restaurant güzel ama o da fix menu ve her gün değişiyor. Şimdi sevmeyeceğimiz birşeyler çıkar filan. o riske girmek istemedim.

nuteras var. burası hakkında da iyi veya kötü laflar ediliyor. emin olamadım. Nuterasın diğer yerlere göre fiyat karşılaştırması ne alemde bir de?

duble var. güzel, yemekleri hoş ama çok fazla ana yemek seçeneği yok. ondan şimdilik düşünmüyorum.

boğaz lazım, romantizm filan.

HELP
Mesaj tarihi:
her dakika lebi deryada yemek yiyecek kadar ulaşamadım daha. ama arada bir yenilebilir. 2 sene önce de böyleydi. gerçi daha iyi şuan ne yalan diyim.

boğaz da ne bileyim ben seviyorum ya. biraz benim isteğim boğaz.
yemekler güzel olsun bir de. tadım kaçıyor dandik yemek gelince önüme.

neyse yer söyleyin bana. bozmuş çoğu yer.
  • Yeni Oluştur...