GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 restoran falan böyle teraslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://image.gxzone.com/images/7/8/789b56f8281.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 360 lebiderya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 lebiderya demeye gelmiştim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ben de lebiderya dicektim. güzel yerdir. ama iyi yerde oturmak istiyorsan önceden git veya yer ayırt. bi de fiyat sorunun var mıdır bilmiyorum ama pahalı bir mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 nesi pahalı yahu, gayet ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 taksimden boğaz göreceksin sonra pahalı diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 sayılanlara ek olarak, litera, 5. kat midpoint leb-i derya richmond zoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 lebi derya 1 kere gittim, yemekler gayet tırttı onu söleyebilirim. 2 içki, 1 iştah açıcı, 1 ana yemek, 1 tatlı 100 liraydı ve yemeklerin hiçbiri tatmin etmedi. ha manzara güzel de, napiim öle manzarayı o paraya dandik yemek yiceksem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 aralarinda en ucuzu litera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ginaly said: nesi pahalı yahu, gayet ucuz. ben öğrenciyim hala. ayrıca gayet pahalı lan. 1 tekila shot nerdeyse 1 bardak viski fiyatına başka yerdeki. ben mi yanlış hatırlıyorum fiyatları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ha öğrenciye pahalı kaçar zaten. öğrenci dediğin dürüm yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 git fikirtepeye al marketten domates,biber,peynir bide sensun gazoz otur ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 balkon var ya terasının manzarası bayaa iyidir. bi de lebiderya işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 360 ın menüsüne netten baktım da o ne lan. Lebiderya daha mı pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 dusuncelihayvan said: sayılanlara ek olarak, litera, 5. kat midpoint leb-i derya richmond zoe o literanın terasında manzaraya bakan bi yerde daha var tam karşısıdna oranın adı ne biliyomusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Lebiderya demeye gelmiştim. Denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 lebiderya demeye gelmiştim demeye gelmiş olan bile olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 siz yine de diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 midpoint iyidir yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 UP beyler bana lazım şimdi de. lebiderya dolu. lebi derya richmond kapanmış. litera, 5. kat, 360'a bir ton bok atılıyor. iyi diyen de var kötü diyen de. buralara son zamanlarda gitmiş olan var mı? ne durumdalar? eskisinden baya uzaklar gitme der misiniz? mikla restaurant güzel ama o da fix menu ve her gün değişiyor. Şimdi sevmeyeceğimiz birşeyler çıkar filan. o riske girmek istemedim. nuteras var. burası hakkında da iyi veya kötü laflar ediliyor. emin olamadım. Nuterasın diğer yerlere göre fiyat karşılaştırması ne alemde bir de? duble var. güzel, yemekleri hoş ama çok fazla ana yemek seçeneği yok. ondan şimdilik düşünmüyorum. boğaz lazım, romantizm filan. HELP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bizim ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 barbu 2 senede bu mekanlara pahalı demeyecek ekonomik duruma ulaştın mı :) bide boğaz niye romantik? jeopolitik konumu sebebiyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 her dakika lebi deryada yemek yiyecek kadar ulaşamadım daha. ama arada bir yenilebilir. 2 sene önce de böyleydi. gerçi daha iyi şuan ne yalan diyim. boğaz da ne bileyim ben seviyorum ya. biraz benim isteğim boğaz. yemekler güzel olsun bir de. tadım kaçıyor dandik yemek gelince önüme. neyse yer söyleyin bana. bozmuş çoğu yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 sizde boğazdan taksime bakın secin güzel bi terası işte. hepsi kafe oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar