tinu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 40. Yıl "ve cellat uyandı yatağında bir gece tanrım dedi bu ne zor bilmece öldükçe çoğalıyor adamlar ben tükenmekteyim öldürdükçe" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Sunu gordum birden fazla yerde, simdiye kadar denk gelmemistim, hosuma gitti. said: Oldurdunuz mu sandin beni cellat, 6 Mayis'ta ? Say bakalim o gunden bu gune dogan cocuklarin adini Kaci cellat ? Kaci Deniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 cellat diye isim mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Adamda onu diyor ya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bu halktan bir beklentim yok. Varsın bana <> desinler. Kendi haklarını savunan insanlar pek bir şey ifade etmiyor çünkü bu toprağın insanına ve/fakat kendi haklarını ellerinden söküp alan insanlara tapıyorlar, secde ediyorlar, biat ediyorlar, kul-köle oluyorlar ve hatta ibadet adı altında salya-sümük ağlıyorlar. Ben yoktum onlar idam edildiklerinde ama her geçen gün daha fazla "yazık etmişler kendilerine, bu halk için değer miydi?" diye soruyorum. Işık olduklarına eminim ama ne yazık ki uğruna katledildikleri bu ülkenin halkını aydınlatmaya yetmedi ışıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ''Gelecek nesillerin gençliğinin ruhuna, bu çığlığı üflemektir mesele'' Bu gerçek oldu mu? Üflendi mi? Hiç emin değilim! Ama umuyor ve inanıyorum ki, başta M. K. Atatürk olmak üzere, siz ve sizin gibi cesur, kahraman, yurtsever, kendi canından çok çilekeş halkını düşünen, onlar için elinden geleni yapmaya çalışan tüm (yitik) canların nefeslerinin ulaşabildikleri; yeterli olacaktır zulüm, adaletsizlik ve eşitsizliğin üstesinden gelmeye... Selam olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Cetoritto sen denizi hiç anlayamamışsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Çeto neyi anlayabilmiş ki hacı seninkide laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ne oldu, edit:pek muhterem,saygıdeğer,her şeyi bilen,her şeye kadir camia burada seni mi taktı peşime? hazır mevzu buraya gelmişken genel kültür geliştirmeye yönelik bir bilgi vereyim. yavşak diye bit yavrusuna derler. yapıştı mı bırakmaz çünkü bu şekilde yaşamını sürdürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bi 4mayısın konusu açılmadı burda halbuki o da ne kadar mühim ne kadar önemli bir olaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 cetoritto said: ne oldu,cemaat burada seni mi taktı peşime? http://www.mayoclinic.com/health/paranoid-schizophrenia/DS00862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 6 mayıs hıdırellez ya, onun için açtınız mı bakiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 throine said: cetoritto said: ne oldu,cemaat burada seni mi taktı peşime? http://www.mayoclinic.com/health/paranoid-schizophrenia/DS00862 her yazdığın mesajdan sonra biraz daha insaniyetini sorguluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 üçüne yazılmış en hoş şarkı http://www.youtube.com/watch?v=vxkXpfkdV4U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 St George's gününüz kutlu olsun:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=315bXad7CtI Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan, Attila İlhan ve Ahmet Kaya hepsi nur içinde yatsın. said: şenlik dağıldı bir acı yel kaldı bahçede yalnız o mahur beste çalar müjgan'la ben ağlaşırız gitti dostlar şölen bitti ne eski heyecan ne hız yalnız kederli yalnızlığımız da sıralı sırasız o mahur beste çalar müjgan'la ben ağlaşırız bir yangın ormanından püskürmüş genç fidanlardı güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı hoyrattı gülüşleri aydınlığı çalkalardı gittiler akşam olmadan ortalık karardı bitmez sazların özlemi daha sonra daha sonra sonranın bilinmezliği bir boyut katar ki onlara simsiyah bir teselli olur belki kalanlara geceler uzar hazırlık sonbahara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 cumhuriyet tarihinin en utanç verici günlerinden biri. ben insanım diyen hiç kimse, bu olayı geyik malzemesi yapamaz diye düşünüyorum. ama ucube, yaratık, tek hücreli v.s diye tanımlanabilecek, insanlığın henüz yanından, yöresinden bile geçmeyi başaramamış, beyin ve yürek yoksunu sürüyle organizma var bu dünyada ne yazık ki... son derece iyi niyetli, vatansever, hiçbir cana kıymamış, ama devlet eliyle, son derece adaletsiz bir biçimde canları alınmış bu 3 güzel insanı saygıyla anıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 gg no rmk yemişler işte uzatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bu topraklardaki devletin ödlek yöneticileri geleneğinin iğrenç uzantılarından biridir bu olay da. bizim ödlek geleneğimiz 17 yaşındaki çocuktan da korkar beşiğindeki bebekten de korkar. beşikteki bebek kardeşi de olsa korkar oğlu da olsa korkar, gözünü kırpmadan boğdurur, astırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 2 Mayısta da "CENGİZ BAKTEMUR" idam edilmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar