Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 k bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yer var mi ? gelebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 serverlar patladı 1 sn bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 geldi geri, yükleeeeeeeeeeeeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 +2 var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 +1 KALKIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 tekim var mı parti geleyim steam id unkcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 paticik dota2 komuniti bitmiş.Kimse yok cevap yazan yok.En azından geceleri boyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ben oynuyom da kötüyüm o yüzden hiç girişmiyorum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kötü oynayıp da iyi oynadığı zannedip buraya girişenler yüzünden bitti biraz. kötü oynayanları dövmüyoruz, sadece kötüyüm ben demeniz yeter. bir de tabi birisi size "şu şöyle yapılır" dedikten sonra onu öyle yapmaya çalışmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hem kotu oynayip hem bunu bilmeyen hem de cok konusanlarla oynamak kanser ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Holy said: kötü oynayıp da iyi oynadığı zannedip buraya girişenler yüzünden bitti biraz. kötü oynayanları dövmüyoruz, sadece kötüyüm ben demeniz yeter. bir de tabi birisi size "şu şöyle yapılır" dedikten sonra onu öyle yapmaya çalışmanız lazım. pro musun gardes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ekleyin oynayalım : pixiedustnomore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 benim kullanıcı adı da : Aeneas -------------- kanser tipli adam çok var alt farmlıcam ben diyor support hero alıyoruz karsı takımın herolarını uzak tutuyoruz 15 dakka geçmiş adamda hala bot var o kadar tilt ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 eee yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 +1 koş koş koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 aeny said: benim kullanıcı adı da : Aeneas -------------- kanser tipli adam çok var alt farmlıcam ben diyor support hero alıyoruz karsı takımın herolarını uzak tutuyoruz 15 dakka geçmiş adamda hala bot var o kadar tilt ediyorlar no cancer guildimize alalım seni lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 +2 cabuk acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bugunden yarina olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 oynamıyosaınz çıkın abi şu kanaldan kalabalık gösteriyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 var mı atcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 geq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 var mı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 gelicem ellere verecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 noobolar hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar