Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ne zaman su heriflerin bi oyununu oynamaya kalksam kesin bi sebepten oyundan sogudum. adam gibi bi strateji oynayasim var, kafaya koydum 500 saat kasacagim gerekirse. soyle giris seviyesi, oynamasi ogrenmesi nispeten kolay hangi oyunu tavsiye edersiniz? bi de paradox forumlarinda ip ban diyor, bizim turk iplerine ban mi atti herifler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 oyundan soğumanın nedeni oyunların kötü olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hoi 2 yada eu3 ile başla. victoria sengoku ck çok kötü seriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ahahahah victoria strateji ile aksiyon oyuncularını ayıran seri, turnusol kağıdı bu işin. ama eu3 + expansion'ları derim giriş seviyesi ama. prolaştığını hissedene vicky 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 eu3 complete var aslinda ama throne ve divine yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 magna mundi oynayan varmı,alınır mı? sadsad daha çıkmamış bile nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 şey var Crusader Kings II Stratejinin bokunu çıkarıyor, hammadde biriktir asker masker bas tarzı değil. Derin devlet işleri var daha çok. Bilimum bizans oyunları dönüyor ortalıkta. Savaş alanında tek damla kan dökülmeden koca krallığı ele geçirebiliyosun falan.. Güzel yani. Ama bazen işin ucu kaçıp evlendirme programı tadında dayının oğluna kız bakmaya falan gidiyosun, böyle egzantirik işlerle saatlerce uğraştığın da oluyor. Türe yeni başlayan içinde ideal bence. 1 hafta sürmez çözmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Eu3 ile başla hacı. Sonra HoI2, HoI3 falan oyna. En sonunda iyi oynadığını düşünmeye başlayınca HoI2'ye hayvani ai modları var onları yükle PP'den. Mikro içinde Vicky ve Vicky 2 oyna. CK2 tabi son zamanların fenomeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 sadman said: şey var Crusader Kings II Stratejinin bokunu çıkarıyor, hammadde biriktir asker masker bas tarzı değil. Derin devlet işleri var daha çok. Bilimum bizans oyunları dönüyor ortalıkta. Savaş alanında tek damla kan dökülmeden koca krallığı ele geçirebiliyosun falan.. Güzel yani. Ama bazen işin ucu kaçıp evlendirme programı tadında dayının oğluna kız bakmaya falan gidiyosun, böyle egzantirik işlerle saatlerce uğraştığın da oluyor. Türe yeni başlayan içinde ideal bence. 1 hafta sürmez çözmesi Az önce bizim dayının oğluna bir kontluk verdim ve ona kız bakıyordum, gerçek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 eu serisi paradox'un gelmiş gelmiş en dandik oyunlarını içerir kanımca. hepsini oynadım sevdim, bi eu serisi hep evlatlık gibi durdu, asla ısınamadım her bir oyunu denememe rağmen yok kötü, zaman kaybı. hoi serisinden başla sonra vicky gogo. en son 3 gün ck2 oynadıktan sonra dolaptaki biralarda hak sahibi olma uğruna bakkalı, kızını kardeşimle evlendirmesi için ikna etmeye çalışıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 oha bunlar bunca yıl nası gözümden kaçmış resmen ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ya Eu3'te önüne geleni katarsan önüne tabi üvey evlat olur. Yada Avusturya, Osmanlıyla oynayınca... Mesela Alaman pirenslikleri falan oldukça zevkli oluyor. HRE'den çıkıp unlawful ile rahatça genişlenebilir ancak bu sefer imparator reyiz giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar