Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paradox strateji oyun tavsiyesi.

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

ne zaman su heriflerin bi oyununu oynamaya kalksam kesin bi sebepten oyundan sogudum. adam gibi bi strateji oynayasim var, kafaya koydum 500 saat kasacagim gerekirse. soyle giris seviyesi, oynamasi ogrenmesi nispeten kolay hangi oyunu tavsiye edersiniz?

bi de paradox forumlarinda ip ban diyor, bizim turk iplerine ban mi atti herifler?
Sosyal ağlarda paylaş

şey var
Crusader Kings II
Stratejinin bokunu çıkarıyor, hammadde biriktir asker masker bas tarzı değil. Derin devlet işleri var daha çok. Bilimum bizans oyunları dönüyor ortalıkta. Savaş alanında tek damla kan dökülmeden koca krallığı ele geçirebiliyosun falan.. Güzel yani.
Ama bazen işin ucu kaçıp evlendirme programı tadında dayının oğluna kız bakmaya falan gidiyosun, böyle egzantirik işlerle saatlerce uğraştığın da oluyor.

Türe yeni başlayan içinde ideal bence. 1 hafta sürmez çözmesi
Sosyal ağlarda paylaş

sadman said:

şey var
Crusader Kings II
Stratejinin bokunu çıkarıyor, hammadde biriktir asker masker bas tarzı değil. Derin devlet işleri var daha çok. Bilimum bizans oyunları dönüyor ortalıkta. Savaş alanında tek damla kan dökülmeden koca krallığı ele geçirebiliyosun falan.. Güzel yani.
Ama bazen işin ucu kaçıp evlendirme programı tadında dayının oğluna kız bakmaya falan gidiyosun, böyle egzantirik işlerle saatlerce uğraştığın da oluyor.

Türe yeni başlayan içinde ideal bence. 1 hafta sürmez çözmesi

Az önce bizim dayının oğluna bir kontluk verdim ve ona kız bakıyordum, gerçek!
Sosyal ağlarda paylaş

eu serisi paradox'un gelmiş gelmiş en dandik oyunlarını içerir kanımca. hepsini oynadım sevdim, bi eu serisi hep evlatlık gibi durdu, asla ısınamadım her bir oyunu denememe rağmen yok kötü, zaman kaybı.

hoi serisinden başla sonra vicky gogo. en son 3 gün ck2 oynadıktan sonra dolaptaki biralarda hak sahibi olma uğruna bakkalı, kızını kardeşimle evlendirmesi için ikna etmeye çalışıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...