Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bu arada, bilmemkaç turndur savaşta olduğum adam, tam ben warpla arkadan istilaya girişmişken bi anda neutral oldu bana, 19 turnluk ceaserfire olmuş??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 o 19 turn bitti, bidaa savaş ilan ettim adam gene neutral oldu bana? bug mı bu feature mu? nasıl duzeltıcez dalamıorm abı adama olaya bak. bide o ctrl kamerayı sabitliomuş hıza ssfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bug değildir bir süre atiyorum sıcak çatişmaya girmezseniz cold war falan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yok abi direk işgal anında oluyor, sanırım ally'imla barış falan imzalıyor bu adam. Sürekli yapıyor çünkü paso 19 turn beklıorm. Bu arada, yapay zekanın adapte olması süper. Adam baktı gördü mahfediyorum gemilerini, yeni tarzta tam benim antim gemiler çıkardı sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 garip, ben low techteyken oyun ehrsey bı sekidle idar ediyoda, mid tehcte projectile cok pis dövüyo missile'ı. hightechte evet torpido güclü baya. tabi bide ırk meselesi bazı ırkların özel techleri hoplatıyo herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bu arada siphonla cok zevkliymiş, ayrıca twin elips güzel bi hartita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 aslında karşı tarafa çok bağlı nası denk gelirse biraz, adam paso shield bastıysa beamler baya etkisiz misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 şu an steam'de bundan daha iyi (grafik hariç) space empires 5, 5$. bilginize arz olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 buglar yıldırdı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oyun harika .. 4 sistemini aldıktan sonra zoraki peace yaptıgım elemanın 16 turn sonra tekrar savas actıgımda donanmamı 4 turnde bitirmesi..priceless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oyunun tutorial'i deli etti ya, oynarken öğreten tutorial yapmayı ne zaman başarıcaklar abi? bi menüye basıyorum bi anda yığınla yazı çıkarıyor karşıma. sırf bu yüzden oynayamıcam oyunu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi oyunun tutorialı baya iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Çok detaylı anlatmış iyi güzelde iki saat okumak sıkıyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi bi tuşa basıyorum açılan menüyle ilgili tutorial çıkıyor 7-8 maddelik. diyoki şu şu işe yarıyo bu bu işe yarıyo. o sırada o menüyü kurcalayamıyosun. halbuki ben kurcalarken tek tek göster bana o 7-8 tanesini bi anda göstereceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 allah allah enteresan bir iki kritik şeyi hiç göstermemesi dışında ben çok memnun kaldım tutorialdan. zaten ui sade ve temiz olduğu için tutorial çok lazım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 sırf kolonileri yokedememek oyunu oynanmaz yaptı.ben mantıklı bi şekilde genişlerken rakibin her gezegene yayılması ve adamı durdurmak için kolonileri fethedip yönetimime almam ,onların da mutluluğu dibe çekmesi saçma olmuş.mutluluğu geçtim o gezegenlere ihtiyacım yok ki sadce düşman yayılmasın diye yıkmak iştiyorum izin vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Istemedigin gezegenleri bir baska uygarliga verebilirsin. Tercihen gucsuz ve yayilmasindan korkmadigin bir irk olacak tabii. Karsiliginda gayet de iyi para veriyorlar. Gecen gun amiplere 52K dust karsiliginda bir gezegen sattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kolonilerin yokedilmesi ilerde gelebilir belki, forumlarda falan baya konuşuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 abi yapacağın iki bina mutsuzluğu çözüyor saçma bişi yok koca ssitem ele geçiriyorsun illaki direniş falan olacak. ayrica sistem yok etmek saçma olur o kadar linkler falan var ama resistance is futile tarzi bişi ise ilginç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Craverlar icin expansion disapproval pek mantikli degil. Tabii aslinda fazla yayilmayi onleme amaciyla yapilmis ama Craverlar baska bir sekilde dengelense guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 barış yapamıyor demek yayılmak zorunda anlamına gelmiyor ki, cold war devam ettirebilir daha fazla büyümek istemediği zaman geth'ler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Tek olay baris yapamamalari degil. Ele gecirdikleri her gezegen kisa bir sure butun kaynaklari %25 fazla uretip, ondan sonra da oyun sonuna kadar, kimin eline gecerse gecsin, ilk bastaki degerin % 25 altinda uretiyor. Cunku bunlar bir nevi Warhammer'daki Tyranidler gibi her gittikleri gezegenin kaynaklarini somurup yeni gezegenlere gidiyorlar. O bonus ve maluslarin iyice arttirilip, expansion disapprovalin da tamamen kaldirilmasi hikaye acisindan daha guzel durur. Ama tabii oyun mekanigi olarak cok dengesiz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 terraformin çözüm mutluluk için, lol yalnız düşmanım benden çokçok süper olduğundan nereyi ele geçirsem über süper gezegen modunda sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 adam gibi penaltısız terraforming seçenekleri geç geliyor ticaret diplomasi tarafından 2 bina atın yetiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 pronoit said: abi yapacağın iki bina mutsuzluğu çözüyor saçma bişi yok koca ssitem ele geçiriyorsun illaki direniş falan olacak. ayrica sistem yok etmek saçma olur o kadar linkler falan var ama resistance is futile tarzi bişi ise ilginç olur yav ne linkleri gezegeni yoketmiyorsun üztündeki koloniyi yokediyosun.saçma bişi olsa bugüne kadarki 4x oyunların hepsinde niye vardı.saçma sapan devamlı negatif income yapan üzerinde hiçbi kaynak olmayan gezegenin yükünü çekmek zorunda mıyım sırf ai salak diye.oyunun tarzından dolayı çok sayıda sisteme yayılmak yerine zengin kaynaklı az sayıda sisteme yayılıp onları geliştirmek daha çok iş yapıyor.zaten forumlarında oylama filan yapıyolarmış bunun için eklenecek bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar