Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Endless Space

Norak

Öne çıkan mesajlar

yok abi direk işgal anında oluyor,
sanırım ally'imla barış falan imzalıyor bu adam. Sürekli yapıyor çünkü paso 19 turn beklıorm.

Bu arada, yapay zekanın adapte olması süper. Adam baktı gördü mahfediyorum gemilerini, yeni tarzta tam benim antim gemiler çıkardı sdsfs
Sosyal ağlarda paylaş

sırf kolonileri yokedememek oyunu oynanmaz yaptı.ben mantıklı bi şekilde genişlerken rakibin her gezegene yayılması ve adamı durdurmak için kolonileri fethedip yönetimime almam ,onların da mutluluğu dibe çekmesi saçma olmuş.mutluluğu geçtim o gezegenlere ihtiyacım yok ki sadce düşman yayılmasın diye yıkmak iştiyorum izin vermiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Tek olay baris yapamamalari degil. Ele gecirdikleri her gezegen kisa bir sure butun kaynaklari %25 fazla uretip, ondan sonra da oyun sonuna kadar, kimin eline gecerse gecsin, ilk bastaki degerin % 25 altinda uretiyor. Cunku bunlar bir nevi Warhammer'daki Tyranidler gibi her gittikleri gezegenin kaynaklarini somurup yeni gezegenlere gidiyorlar.

O bonus ve maluslarin iyice arttirilip, expansion disapprovalin da tamamen kaldirilmasi hikaye acisindan daha guzel durur. Ama tabii oyun mekanigi olarak cok dengesiz olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

abi yapacağın iki bina mutsuzluğu çözüyor saçma bişi yok koca ssitem ele geçiriyorsun illaki direniş falan olacak. ayrica sistem yok etmek saçma olur o kadar linkler falan var ama resistance is futile tarzi bişi ise ilginç olur

yav ne linkleri gezegeni yoketmiyorsun üztündeki koloniyi yokediyosun.saçma bişi olsa bugüne kadarki 4x oyunların hepsinde niye vardı.saçma sapan devamlı negatif income yapan üzerinde hiçbi kaynak olmayan gezegenin yükünü çekmek zorunda mıyım sırf ai salak diye.oyunun tarzından dolayı çok sayıda sisteme yayılmak yerine zengin kaynaklı az sayıda sisteme yayılıp onları geliştirmek daha çok iş yapıyor.zaten forumlarında oylama filan yapıyolarmış bunun için eklenecek bu gidişle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...