Meov Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Sırf diablo oynamak için wowdan annual pass alasım var feci. Olay şu, kız arkadaşım 3-4 günde bir wow oynuyor ama oynamasamda olur dedi ve asıl sebep annualda ödemenin aylık olması. Nedense diabloya gidip direk 120 lira veresim yok anlam veremediğim bir şekilde. Sizce alayım mı annual? Evet saçma biliyorum ama.. Ya da ben annual alsam biride bana diablonun CE içeriğini kargolasa ben kendimi iyi hissetsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 110 lira taksitte yapıyorlar dnr da falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 cc limit dolu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Artık annual pass kapandı diye biliyorum. 30 nisan son tarihti. Yapcek bişi yoğhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 2sinde baktım vardı son gün 4ü diyordu gitmiş? ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 now i see that 30 that in 30/4/12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 CE içeriğini kargolasa derken? U mad bro? :D Şaka bir yana keşke annual pass yapsaydın. Kız arkadaşın madem çok uzun sürelerle WoW oynamıyor, d3ten yorulduğun o kısacık zamanlarda kız arkadaşın wowa girerdi böylece kullanabileceğin bir argümanın olurdu. Açıkçası D3 elime geçtiği zaman kız arkadaşım oynasın diye Revolt'tan AoE2'ye, Anno 1404'ten Sims'e, hatta Plant vs Zombies'e kadar düzinelerce farklı türde oyun topladım. Böylece bir miktar zaman kazanabileceğime inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Iki tane al beraber oynayin bizim gibi.. cok pis akicaz duo. Her zaman oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bırakın WoW u artık :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 millette ne güzel sevgili var abi benimki ise kafamı mikiyor otuz küsür yaşındasın hala oyun hala oyun diye. kıskanıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hatayı başta yapmıycaksın işte abi, gamer girl bulaacksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 vaako51 said: millette ne güzel sevgili var abi benimki ise kafamı mikiyor otuz küsür yaşındasın hala oyun hala oyun diye. kıskanıyorum valla. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Yaw arkadaş.Evlendik beraber eq2 oynadık.Sonra wow a donduk.. Çocuk oldu .. Sonra kırdıgım mouse un hesabı yok... Karı milleti hep aynı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 GW2 ye gecin en temizi cok player calacak wowdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Eşim, Need for Speed'den başkasına bakmaz. Onu da arada sırada oynar. Bi' ara wow'a alışsın deyu -o zamanlar evli değiliz henüz- gittim female draenei shaman açtım. Alladım pulladım. Lvl 4 oldu zorla, "Ne bu ya? Çiçek mi öldürüyosun sen bütün gün?" deyip daha da wow'un yüzüne bakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Hahah.. Aslında oynadığın oyunu öğrenmesi bu sebepten dolayı riskli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 kthxbye said: hatayı başta yapmıycaksın işte abi, gamer girl bulaacksın Ah keşkte ağaçta yetişiyo olsalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 vaako51 said: millette ne güzel sevgili var abi benimki ise kafamı mikiyor otuz küsür yaşındasın hala oyun hala oyun diye. kıskanıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 vaako51 said: millette ne güzel sevgili var abi benimki ise kafamı mikiyor otuz küsür yaşındasın hala oyun hala oyun diye. kıskanıyorum valla. Aynen bizimkide böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 E ne var bizimkide kendi laptopunu kullanmıyor benimkine oturuyor 5 saat kalkmıyor bunu istediğinize emin misiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Meov said: E ne var bizimkide kendi laptopunu kullanmıyor benimkine oturuyor 5 saat kalkmıyor bunu istediğinize emin misiniz :D oyun oynasında eve laptop koleksiyonu yaparım delimisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 topiğin bi anda dert yanma topiğine dönüşmesi çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 DareJedi said: GW2 ye gecin en temizi cok player calacak wowdan. fazla sürmez geri döner hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 seviosan git konuş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Farmville faciasından sonra farkettimki sevgilinin içindeki hardcore gamerı çıkarmamak en iyisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar