Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1.90
95

şu 2 ayda neredeyse 10 kilo aldım...

benim bunları vermem gerekiyor arkadaşlar boy kilo biraz dengesiz sanırım :(

napcam ya la! çok yemek yerim ama bi o kadar da erittiğimi düşünüyodum ki öyleydi ama 2 ay boyunca yattım hep...

bişiler söyleyin :(
Mesaj tarihi:
said:
Vücut Yüzey Alanınız: 2.23 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 73 kg
İdeal Kilonuz: 84 kg
Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 26.3 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz

Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.

şöole bişeyle karşılaştım bi sitede hesaplattığımda.

84 mü? çita gibi olurum ya kas yapmam gerekiyo o zaman da sanırım.
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

Cons said:

beyler bençim 110 da takıldı napsam sizce?

forced setler dene bence bi şekilde aşarsın zaten 110-120 den sonra yavaş yavaş artıyor

abi canım yanıyor ya
Mesaj tarihi:
Cons,
2 hafta boyunca yogunluk bazli gir. Drop setli olur. Ya da direk fst7 yap. Sarkoplazmik hypertrophy yaratmaya calis. Akabinde myofibriller hypertrophy de gelir. Tuket kasi yukardaki tekniklerle. Hic biri ise yaramazsa 2 hafta normal gidip +%20 gibi bi agirlikla negatif calisma yapabilirsin ama 4-6 araliginda olsun bence olcaksa. Bir de triceps ile omuzu da guclendirmeye bak kilo artmiyorsa tek sebebi gogus olmayabilir. Onlara da plato kiracak teknikler denenebilir. Drop setler benim tricepsi ucurdu mesela.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

çok ıvır zıvır alet var abi evde yapmak için p90x i
ve hayır bahane üretmiyorum

Insanity sifir alet suppliment kullanmak zorunda degilsin , gunde 45-60 dk max. Agirda gelebilir olmadi baskalarida var..

Icinde yok herhalde yapmak. :)
Mesaj tarihi:
tiLi said:

sorun tricepsteyse rack lockouts gogo. önce 115 kiloyla sonra 120 kiloyla

Bunu bende denemek istemiştimde çözüm üretemedim barı koycak yer için ve çıkan sese büyük ihtimal küfür yerim salonda :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...