Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 15 temmuzdan beridir ... bitmedi baydim olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 yuh... kuşadasımı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Ofc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Kış geldi abi kış,uyuyakaldın herhalde hamakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Bitti iki gune basliyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 beyler bençim 110 da takıldı napsam sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 insanity minsanity hep supplement dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 antreman programını şeyap ya supplementçiler iyi para yediriyor heryere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 abi antreman programı için de bütün gün evde takılıyo olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 insanity bilmiyorum ama p90 günlük 45-50 dakka civarı her antreaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Cons said: beyler bençim 110 da takıldı napsam sizce? forced setler dene bence bi şekilde aşarsın zaten 110-120 den sonra yavaş yavaş artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 1.90 95 şu 2 ayda neredeyse 10 kilo aldım... benim bunları vermem gerekiyor arkadaşlar boy kilo biraz dengesiz sanırım :( napcam ya la! çok yemek yerim ama bi o kadar da erittiğimi düşünüyodum ki öyleydi ama 2 ay boyunca yattım hep... bişiler söyleyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 çok ıvır zıvır alet var abi evde yapmak için p90x i ve hayır bahane üretmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 said: Vücut Yüzey Alanınız: 2.23 metrekare Yağsız Vücut Ağırlığınız: 73 kg İdeal Kilonuz: 84 kg Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 26.3 kg / metrekare Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar. şöole bişeyle karşılaştım bi sitede hesaplattığımda. 84 mü? çita gibi olurum ya kas yapmam gerekiyo o zaman da sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Jaegerjaquez said: Cons said: beyler bençim 110 da takıldı napsam sizce? forced setler dene bence bi şekilde aşarsın zaten 110-120 den sonra yavaş yavaş artıyor abi canım yanıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 no pain no gain :P şaka bi yana eklemleri de çok zorlama hacı yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Cons, 2 hafta boyunca yogunluk bazli gir. Drop setli olur. Ya da direk fst7 yap. Sarkoplazmik hypertrophy yaratmaya calis. Akabinde myofibriller hypertrophy de gelir. Tuket kasi yukardaki tekniklerle. Hic biri ise yaramazsa 2 hafta normal gidip +%20 gibi bi agirlikla negatif calisma yapabilirsin ama 4-6 araliginda olsun bence olcaksa. Bir de triceps ile omuzu da guclendirmeye bak kilo artmiyorsa tek sebebi gogus olmayabilir. Onlara da plato kiracak teknikler denenebilir. Drop setler benim tricepsi ucurdu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Cons said: beyler bençim 110 da takıldı napsam sizce? hareketin neresinde tıkanıyo özellikle tepesinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Sparkcaster said: çok ıvır zıvır alet var abi evde yapmak için p90x i ve hayır bahane üretmiyorum Insanity sifir alet suppliment kullanmak zorunda degilsin , gunde 45-60 dk max. Agirda gelebilir olmadi baskalarida var.. Icinde yok herhalde yapmak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 tiLi said: Cons said: beyler bençim 110 da takıldı napsam sizce? hareketin neresinde tıkanıyo özellikle tepesinde mi?tam tepe degil ama ustlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 sorun tricepsteyse rack lockouts gogo. önce 115 kiloyla sonra 120 kiloyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 cons 110 max kilon mu? yoksa setmi çıkarıyosun 110 la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 vay arkadas sezona girdik baslık ucmus gitmis. 20 sayfa geriden geliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 tiLi said: sorun tricepsteyse rack lockouts gogo. önce 115 kiloyla sonra 120 kiloyla Bunu bende denemek istemiştimde çözüm üretemedim barı koycak yer için ve çıkan sese büyük ihtimal küfür yerim salonda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 adama cevap yazacaktım 50 dakka önce uçmuş. bizim salonda da yok rack malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar