BaaL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dasaaa said: ne yiyorsun? dönünce yiyor musun? protein etc alıyor musun? detay veri genelde et yiyorum 3 dilim light kepekli ekmek ve 1 bardak ayran ile 4 diliminde zaten 40gr karbonhidrat 10 gram protein var. et olarak da öyle illa tavuk göğsü diye kastırmıyorum. köfte oluyor, 100 gram salam oluyor, sucuk oluyor, beyin oluyor, balık oluyor. bazen de az yağlı bol etli yemek oluyor, mesela dün kıymalı sucuklu ıspanak yemeği yedim yoğurtlu. 1.5 saat yetiyo bana hazmetmek için, yedikten 1.5 saat sonra da spora gidiyorum işte. spordan dönünce bişey yemiyorum, protein tozu kullanıyorum, 1 scoop spordan hemen dönünce, 1 scoop da sabah kahvaltıda. 1 sukuupu sütle karıştırınca 30gr protein oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 105kg oldum. Vertical traction'da 110kg bastim carsamba. Kanatlarimin alti yandi. Surekli gucleniyorum. Selamlar herkese. Yokum diye calismiyorum sanmayin. :D Bu arada bende kendimi hazir hissedene kadar dinlenirim. Ozellikle deadlift bench ve squatta. Kulaklarim tikaniyor zaten. Nasil dinlenmeden yapiym ki zaten? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 oha o kulak tıkanma olayı bi bana oluyor sanıyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Tansiyon tavan yapiyor. Normal. :) Kulak tikanmasi, kulak cinlamasi, mide bulanmasi gibi seyler olabilir. Bulanti hic yasamadim ama ilk ikisini yasiyorum cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 samaella said: Killer said: ben beli elime aldım ama spor sırasında olmadı tabi. gg for me sanırım dfg ne sırasında oldu ? :D atın ölümü arpa misalimi lol Killer bayan bi arkadasimiz sam. Az dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ne ara bayan oldum lan ben =/ madalya almışım bide. sam'ı mı kekliyo dedim de adam 2005 girişli sdf oldu bi ara yanlış hareket, çok oturmak vs vs. fıtık dışında belde başka ne olcak var mı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yalnız kanuni "killer bayan" diyince, direkt mesajın ne olduguna baktım. killer da gitmis beli eline aldıgını ama sporda olmadıgını yazmıs. sonraki sayfaya gecene kadar heyecandan öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 tiLi said: o nasıl program? komple baştan yazman lazım bana kalırsa. hareketleri azaltman lazım baya. gece uyuyabiliyo musun bu programı 1 saat 20 dakkada yaptıktan sonra? quoteliim de tiLi görsün gayet mışıl mışıl uyuyorum =) lateral pull down ile row'da zorlamıyorum, diğer her şeyde max zorlamaya çalışıyorum kendimi. bench press'i toplam 40kg ile yapıyorum sonra 42 yapıyorum 10 tekrar olan setlerde ardından dumbell fly 10kg yapıyorum, son seti 12.5 yapıyorum bazen incline'a geldiğimde güç kalmıyor toplam 30kg ile anca çıkıyor setler, hatta bi kere altında kaldım barın, adam geldi kurtardı :D biceplerde de barın ağırlığını bilmiyorum ama 15 kilo takıyorum toplamda, dumbell ile çalıştığımı da 7.5kg yapıyorum 1 veya 2 setini 10kg ile yapmaya çalışıyorum. sen nasıl bir azaltmadan bahsediyorsun, set sayıları mı yoksa hareket sayısı mı azalmalı sence? bi de övünmeli miyim bu programı çok da pestilim çıkmadan yapabildiğim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Program bi acaip zaten gogus sirtimsi ortaya karisik ustune on kol. Yardir mutluysan. Sami taniyorumda mesele samin dedigini diger tarafa cekmekti. Ustu kapali sexden bahsedince dikkat kadin diyerek olayi kadinin sexle olan sakatligina ve oradan zenciye getircektim olmadi killer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Killer muz ortayi bos gecti resmen... Bu arada benim idmanlar bazen 2 saat suruyor. Ne abarti ne de az dinleniyorum. Compoundlarda gucum gelene kadar. Izolelerde daha az. Memnunum boyle. Ama definisyonda superset falan giriyordum nabiz dusmeden diger sete basliyordum. tiLi bu sene UD2.0 deniycem. Aklimdaki herseyi toparlayan bir sistem. Hayran oldum. Destek maddelerle birlikte girisicem 8-10 cycle. Ne diyosun? sabonis, dumbell ile 7,5kg kullanirken barbell curl'de 15kg takiyorsan formuna dikkat et. Belden savurma. Bacaktan ziplatma. Full kontrol yapmak lazim curl hareketlerini yoksa cok yavas etki alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 killer noob çıktı. Bütün forumu toplayabilirdik buraya ya :D Perfect bu curl olayını ayakta yapmakmı daha mantıklı yoksa Z bar ile dirsek koymalı sephada yapmakmı daha mantıklı ? Mesela bi video seyrettiydim adam yere yatıp cable da yapıyo. Sırt ve bel zorlanmıyo sadece kol çalıştırabilirsiniz böylece diyor. Peki ayakta barbell curl ün faydası nedir bu durumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 sabonis said: gayet mışıl mışıl uyuyorum =) lateral pull down ile row'da zorlamıyorum, diğer her şeyde max zorlamaya çalışıyorum kendimi. bench press'i toplam 40kg ile yapıyorum sonra 42 yapıyorum 10 tekrar olan setlerde ardından dumbell fly 10kg yapıyorum, son seti 12.5 yapıyorum bazen incline'a geldiğimde güç kalmıyor toplam 30kg ile anca çıkıyor setler, hatta bi kere altında kaldım barın, adam geldi kurtardı :D biceplerde de barın ağırlığını bilmiyorum ama 15 kilo takıyorum toplamda, dumbell ile çalıştığımı da 7.5kg yapıyorum 1 veya 2 setini 10kg ile yapmaya çalışıyorum. sen nasıl bir azaltmadan bahsediyorsun, set sayıları mı yoksa hareket sayısı mı azalmalı sence? bi de övünmeli miyim bu programı çok da pestilim çıkmadan yapabildiğim için :D bana göre göğüs hareketleri azalmalı. bu konularda benim fikrim hep aynı. göğüs ile sırt aynı set miktarıyla çalışılacak. bu programı ne zamandır yapıyosun? benchte ağırlık arttırabildin mi? hele inclineda hiç artabilir gibi durmuyor. ben günde 5-6 hareketi 4er setten yapıyorum genelde bu arada fikir vermesi için. 30 setten fazlası fazla bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Perfectionist said: tiLi bu sene UD2.0 deniycem. Aklimdaki herseyi toparlayan bir sistem. Hayran oldum. Destek maddelerle birlikte girisicem 8-10 cycle. Ne diyosun? Lyle McDonald sağlam adam, güvenim tam. Hatta ben de UD2 yi bi okuyayım adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 abi nereye topluyonuz kaç senelik üyeyim sdfs killer diye kız mı olur hem ahahaha. olsa da iş çıkmazdı büyük ihtimalle. ÇIKIKCI TAKIKCI fizyoterapist tanıyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 KIZZSANN BEN TAKARIM BEBEĞMM! ortopediste git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 mr sonuçlarımı bi alamadım alınca gidicium fıtık olmuş var mı hiç burlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 BEL FITIĞI İSE BENİ ARA!!! abi bi arkadaşım bel fıtığı olduğunda uzun bi süre dinlendi. yattı falan yani sırt üstü. sonrasında yüzmeye gönderdiler 1ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 4 sene evvel ilk belimi sakatladığımda bel fıtığı başlangıcı demişlerdi. Onun üzerine 20 kere daha sakatlamışımdır. Boynum gene acıyo ya. Erkek gibi çalışcam ben diye diretmenin manası yok, bunu anlayalı çok oldu ama uygulamaya geçiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kadınsa kadın gibi çalışsın tabii. leotardlar, spandexler, yoga pantler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kadın gibi giyinerek değil, kadın gibi güce yönelik olmayan çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 body builderız biz agammmmmmmm pilatesboi değiliz. ha beli ele aldık tabi pilates hareketlerine mahkum kaldık sdfsd=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 İşte dinamik mobilitin iyi olmadığı için eline aldın beli. Bende bu ne ya pilates kadın işi yoga kadın işi diyordum. Ama eğer bunları yapmazsak olmaz cidden. Hele vücut geliştirenlerin daha çok yapması gerek. Haftada 3 ağırlık 2 gün bunlar olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Hem yoga, pilates, stretching derslerinde citirlar da oluyor. Testo Boost!! Bende gidicem bu tarz birseye de, zaten 4 gun salondayim 5. Gun gidesim yok. Bugun bacak yaptim sabahtan hazir testo yuksek diye canim cikti. Keyiflendim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 valla yapıcaz işte hergün evde yapıyorum bişeyler onarmaya çalışıyorum damagei. ama fıtığın geri dönüşü yok diye biliyorum. daha fıtık teşhisi de konmadı allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Geçmiş olsun inş öyle bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar