senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 united clubs diye bi yer. konutkent2 nin carsisinda hemen bunla, kentparktaki most life arasinda kalmistim, burayi sectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Kaliper ile 5 defa olctum. %13.5 yag orani cikiyor. Tanita %18.7 dedi. Evdeki dijital tartim da Tanita da 102kg tartti agirligimi. Olctukce yazarim farklari benzerlikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kaliper nerden buldun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 beyler karın kenarları için ne yapılıyor yan mekik dışında?az bir yağ var sadece kenarlarda vücut çalışan bir adam değilim salonda.aletsiz olacak yani yapacağım hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 abi cardio abanıcan gitmez başka türlü o yan tutamaçlar edit: çık koş aletsiz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Black_Hand, Sag olsun arkadasim getirdi ABD'den. Zep, Bolgesel yag yakimi yok normal sartlarda. Az yiyip bol bol kos, bisiklete bin, hateket et iste. Vucut her tarafindan yag atacak oralarda kuculecek zamanla. Ama kola bacaga gore o bolgede yuksek rezerv oldugundan biraz daha yavas gider diger taraflara gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 creatine ne kadar su tutma yapıyor? bayağı bi zaman geçti ve şimdi hafif bi göbeğim oldu. lol şu yağ oranını ölçtüğü söyleyen tartılar kötü sonuç vermiyormuş aslında huh? çok bişi değil yani aradaki fark.. su vs yağ olayını ayırt edebiliyor mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 dasaaa nin gobegi varsa pekala benimde adonisim olabilir tesekkurler dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 abi adonisim zaten var benim. ama neyini seviyorlar çok emin değilim. bayağı plastik bebeğin bacakları ile gövde birleşim yeri gibi duruyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Yuh be bu optimen'in ne bicim bi kokusu var lan? Tablet neyse de kutu manyak kokuyor. dasaa, yukarda benim yaptigim olcum var farki gorebilirsin. Daha kaliper konusunda acemiyim ama yaptigim olcumlerin en yuksegi ile en dusugu arasindaki fark %0.5 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 omega 3, protein powder, fish oil, multivitamin yeter mi acaba.. creatin e de başlasam mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Su benim beslenme sorusuna da bi el atsaniz ya gencler. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Almisken onu da alsaydin protein ile birlikte? Protein7 guzel kampanya yapiyor whey yaninda creatine seklinde. Kullanmak sart degil tabi ama en etkili supplement sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 motivasyonumu kaybettim ya kebaplar pideler sütlaçlar costum 10 gündür sporda yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 hastalık cok kötü ya , 1 haftadır hicbir sey yapamıyorum yorgunluktan , sınav performansı bile 45-50 lerden 5 e düstü spora küstüm adeta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Red said: motivasyonumu kaybettim ya kebaplar pideler sütlaçlar costum 10 gündür sporda yapmıyorum aynen 5-6 gundur icip siciyorum. tatil bitti ama hastalandim simdi de. yine de yarin baslarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Eve idare eder bir ağırlık seti almak kaç kaymeye mâl olur ya. gym'den çok sıkılmıştım en son bıraktığımda, şimdi evde ağırlık çalışıp salon için boksa döneyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Miraul said: atakoy sports international senelik 3100 istio. cokmu kazik bu? pazarlik yap kesin.her yeni uye ek bir maliyet getirmedigi icin ne kadar alirsak o kadar kar gozuyle bakiyorlar. su an istanbulda degilim ama 15 eylule kadar uye olmazsan araci olup yardimci olmaya calisirim. uye olursan da haber ver birlikte takilalim, squash falan da oynariz :) baska var mi bu arada atakoy sportsa uye olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Miraul said: atakoy sports international senelik 3100 istio. cokmu kazik bu? ataköy'de mac fit var, aylık 120. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Myshkin said: Eve idare eder bir ağırlık seti almak kaç kaymeye mâl olur ya. gym'den çok sıkılmıştım en son bıraktığımda, şimdi evde ağırlık çalışıp salon için boksa döneyim diyorum. 40 a dumbel seti aldim ben daha yeni. dokme demir degil, dokme demirler 80-90 civarlarindan basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bende pazartesi günü başlıyorum yine tam disiplin biraz önce yediğim 5 adet baklavadan sonra karar verdim ha 64 kiloluk adamım gerçi ama olsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 kafayı kıracağım 400 kalorilik protein 500 kalorilik tahil ustune canım cekti makaron aldım, 450 kal hadi 100 gramdan, 50 gr falandı aslında aldığım şey de ve 3 saattir disarida geziyorum tum hafta boyu ekmek bile yemeyerek yaptigim hersey cope gitti instant yaglanma boyle bir sey nasil mumkun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Red said: bende pazartesi günü başlıyorum yine tam disiplin biraz önce yediğim 5 adet baklavadan sonra karar verdim ha 64 kiloluk adamım gerçi ama olsun sdfs ben de pzt start veriyorum. yag olcumu diyetisyen kisisel antrenor vs tam techizat giriyoruz ortama bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 göbek deliği çevremde minik bi göbecik var. yağlanma mı, creatine etkisi mi bilemiyorum. karın kaslarım gözükmüyor. önce çok sevindim sonra üzüldüm biraz... haftaya 64 kilo olurum bence. belki olmuşumdur hatta opti'nin cookie n cream tadı berbat bu arada! almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 creatin in öyle etkileri varmı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar