Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş | 06.05.2012 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu o skorlarla son maça kaldığının ben de farkındayım.ilkokul 3e giden çocuk yapar o hesabı.ben o şartlar dahilinde son maçı almamızın ihtimali olmadığını söylüyorum,fenerliler de biliyo son maça kalırsa şampiyon olacaklarını

neyse ya ben anlatamadım herhalde söylemek istediğimi
Mesaj tarihi:
karamürselidelihamdi said:

terime 3 mac ceza gelmiş

Az vermişler, halbuki bizim federasyon 6 maç verebilecek kadar yüzsüz. Niye 3 vermişler ki. Utanmışlar desem utanma duygusu yok adamlarda, allala..
Mesaj tarihi:
2 mac verseler playoff icin verdiler rerore olcak, 1 mac verseler fener macina ciksin diye az verdi denicek, hic vermeseler federasyonu terimden korktu olucak, kafadan 3 verelim demisler.
Mesaj tarihi:
Hiç belli olmaz diyorum ben de. Kesin yenecekler gibi bir yargıya nasıl vardın anlamadım. Biz takımımıza güveniyoruz, sen istemiyorsan izlemezsin maçı. Yenerler, yenemezler o ayrı. Ama yenme şansları yok oldukça saçma bir düşünce. Oldukça fazla şansları var...
Mesaj tarihi:
Trabzonspor'un içeride maç kazanması bence daha zor. Kendi takımını tamamen olumsuz etkileyen bir taraftarı var. Maça, takımlarına katkıları neredeyse sıfır. Fenerbahçe TS deplasmanlarında hep rahat oluyor genelde..
.
Mesaj tarihi:
O aykut şenol hocayı gazlamadan önceydi abi. Şenol ne yapar eder alır bu maçı gibi duruyor. Maç sonunda basın toplantısında da "fener trabzon maçlarını inceleyin, fener hep yatıyo zaten" der eğlenir.

Aykut torpilin fitilini ateşledi ama elinden çıkaramadı torpili, patlayacak.
Mesaj tarihi:
FesTivaL said:

Forum başlığı : GS - BJK .

BJK bu sene GS ile oynadığı butun maclarda hakem kurbanı oldu.Bu yuzden futbolcular ayrı bir bileniyordur.Ben BJK yener diyorum..

tamam İnönü'de akıllı oyunla Fenerbahçe'yi yendi Bjk de maç biter bitmez golotosoroy sıro sondo diyenleri de anlamıyorum. Arena'da turumuza katılırsınız
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

FesTivaL said:

Forum başlığı : GS - BJK .

BJK bu sene GS ile oynadığı butun maclarda hakem kurbanı oldu.Bu yuzden futbolcular ayrı bir bileniyordur.Ben BJK yener diyorum..

tamam İnönü'de akıllı oyunla Fenerbahçe'yi yendi Bjk de maç biter bitmez golotosoroy sıro sondo diyenleri de anlamıyorum. Arena'da turumuza katılırsınız

Yahu anlamanız için yazdım zaten.Hakem kurbanı oldu.. futbolcuar ayrı bileniyor..Taraftar gıcık kaptı vs...
Mesaj tarihi:
valla ben keyifli maç bekliyorum Galatasaray kendine yarayacak skorda bile akın akın saldırıyor, Beşiktaş'ın da kaybedecek bir şeyi yok. 4-2 tahminim. Aydın ampulu takar yine problem yok, zaten ilk yarıda iş koparsa Sabri ağırlıklı kadroyla çıkarız maç sonu üçlüsü de bonusu
Mesaj tarihi:
khala said:

3 adet pegasus kombinesi var elimde, ilgilenen varsa ozel mesaj atsin fiyatlari uygun sahipleri maca gelemeyeceginden dolayi.

Hala duruyor kombineler. Ligtv satın alsanız daha pahalı. Bırakın da forum taraftarlığını şu stadı doldurun, TS maçında bomboştu tribünler.
  • Yeni Oluştur...