Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 O durumda yine Fener turlamıyor da, tersi durumda biz tur atıyoruz o yüzden saçma olmuş dediğin...
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yahu o skorlarla son maça kaldığının ben de farkındayım.ilkokul 3e giden çocuk yapar o hesabı.ben o şartlar dahilinde son maçı almamızın ihtimali olmadığını söylüyorum,fenerliler de biliyo son maça kalırsa şampiyon olacaklarını neyse ya ben anlatamadım herhalde söylemek istediğimi
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 karamürselidelihamdi said: terime 3 mac ceza gelmiş Az vermişler, halbuki bizim federasyon 6 maç verebilecek kadar yüzsüz. Niye 3 vermişler ki. Utanmışlar desem utanma duygusu yok adamlarda, allala..
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 2 mac verseler playoff icin verdiler rerore olcak, 1 mac verseler fener macina ciksin diye az verdi denicek, hic vermeseler federasyonu terimden korktu olucak, kafadan 3 verelim demisler.
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 caner hakeme küfretti 3 maç ceza aldı. terim de hakeme küfretmiş, 3 maç gayet normal.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Hiç belli olmaz diyorum ben de. Kesin yenecekler gibi bir yargıya nasıl vardın anlamadım. Biz takımımıza güveniyoruz, sen istemiyorsan izlemezsin maçı. Yenerler, yenemezler o ayrı. Ama yenme şansları yok oldukça saçma bir düşünce. Oldukça fazla şansları var...
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Fener bu yimpaş yozgatspor kalitesinde futbolla trabzonda bırakır zaten bütün hayallerini, rahat olun.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Trabzonspor'un içeride maç kazanması bence daha zor. Kendi takımını tamamen olumsuz etkileyen bir taraftarı var. Maça, takımlarına katkıları neredeyse sıfır. Fenerbahçe TS deplasmanlarında hep rahat oluyor genelde.. .
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 O aykut şenol hocayı gazlamadan önceydi abi. Şenol ne yapar eder alır bu maçı gibi duruyor. Maç sonunda basın toplantısında da "fener trabzon maçlarını inceleyin, fener hep yatıyo zaten" der eğlenir. Aykut torpilin fitilini ateşledi ama elinden çıkaramadı torpili, patlayacak.
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Forum başlığı : GS - BJK . BJK bu sene GS ile oynadığı butun maclarda hakem kurbanı oldu.Bu yuzden futbolcular ayrı bir bileniyordur.Ben BJK yener diyorum..
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 beşiktaş alır, fener de trabzonu yener, son haftaya kafa kafaya sokarlar.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 FesTivaL said: Forum başlığı : GS - BJK . BJK bu sene GS ile oynadığı butun maclarda hakem kurbanı oldu.Bu yuzden futbolcular ayrı bir bileniyordur.Ben BJK yener diyorum.. tamam İnönü'de akıllı oyunla Fenerbahçe'yi yendi Bjk de maç biter bitmez golotosoroy sıro sondo diyenleri de anlamıyorum. Arena'da turumuza katılırsınız
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 son nesil alaman teknolojisi gününde olursa yeneriz
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Alex sezonu kapatmis cidden. Kadikoyde sansi kalmadi fenerin :P Ha bi de bi guzellik yapariz bu macta sanki, boyle bi gaza gelip..
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Onu bunu bilmem de playoffların en formda oyuncusu bana göre Eboue, bilmem tehlikenin farkında mısınız?
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Sabri de hirs kupu.. Semih de kartala bileniyor
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 BulletRide said: FesTivaL said: Forum başlığı : GS - BJK . BJK bu sene GS ile oynadığı butun maclarda hakem kurbanı oldu.Bu yuzden futbolcular ayrı bir bileniyordur.Ben BJK yener diyorum.. tamam İnönü'de akıllı oyunla Fenerbahçe'yi yendi Bjk de maç biter bitmez golotosoroy sıro sondo diyenleri de anlamıyorum. Arena'da turumuza katılırsınız Yahu anlamanız için yazdım zaten.Hakem kurbanı oldu.. futbolcuar ayrı bileniyor..Taraftar gıcık kaptı vs...
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 valla ben keyifli maç bekliyorum Galatasaray kendine yarayacak skorda bile akın akın saldırıyor, Beşiktaş'ın da kaybedecek bir şeyi yok. 4-2 tahminim. Aydın ampulu takar yine problem yok, zaten ilk yarıda iş koparsa Sabri ağırlıklı kadroyla çıkarız maç sonu üçlüsü de bonusu
khala Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 khala said: 3 adet pegasus kombinesi var elimde, ilgilenen varsa ozel mesaj atsin fiyatlari uygun sahipleri maca gelemeyeceginden dolayi. Hala duruyor kombineler. Ligtv satın alsanız daha pahalı. Bırakın da forum taraftarlığını şu stadı doldurun, TS maçında bomboştu tribünler.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bugün şampiyonluk turu atılacak. galatasaraylı olsam alırdım.
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bence bugün düğüm çözülecek. son maça kalmayacak, öyle hissediyorum
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bu maç berabere biter, yinede atar turu gs
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 İnsallah sampiyon oluruz da garanti gelmiyor bana o kadar. Olur sacmaliklar falan, derbi sonucta.
Öne çıkan mesajlar