Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5.Hafta |Trabzon - Fenerbahçe | 06.05.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BlackRose said:

dusuncelihayvan said:

BlackRose said:

Zokora ne kadar "medeni" oldugunu göstermiş :) hoş farklı bir şey de beklemiyorum zaten, arkasında duran gaz veren zihniyet belli

Gayet medeni adam.

Emre özür dileme gereği bile duymadı. Yobo'yu alıp benim de zenci arkadaşlarım var mesajı verdikten sonra kariyerinin ne kadar muhteşem olduğundan bastı gitti.

Raporlarda var açıkça küfür etmiş adama 2 maç ceza verdiler. Rezillik. Zokora gereğini yaptı.
Biraz vicanınız olsun yorum yaparken. Taraf olacaksınız diye Irkçı hakaretleri bile savunur oldunuz.

vicdanen rahatsız değilim çünkü emrenin hatalı olduğunu, ilk olmayan ırkçı tavırlarının şiddetle cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum

ama bu zokoraya emrenin bu hareketini bir kez daha yedirmek ve ezmek için eline geçen böyle bir fırsatta emrenin yaptığı kadar olmasa da hiç de medeni olmayan bu davranışı göstermesi ve bunu yaparken de o büyük başkanının sözlerini harfiyen yerine getirmesi şeklinde sonuçlanmamalıydı

taraf olacağım derken yiğidi öldürüp hakkını da vermeyi unutmayalım, zokoranın yaptığını kınarken nasıl emrenin ırkçı hareketlerini savunmuş oluyoruz onu da bir zahmet anlatırsan sevinirim, sayın düşünemeyendüşüncelihayvan

Bana zokora'nın ne yapmasını gerektiğini söyler misin? Yurtdışında yaşansaydı bu emin ol reaksiyon çok daha fazla olurdu. Eğer Emre 8-10 maçlık cezasını aldıktan sonra zokora'nın karşısına çıksaydı durum aynı olmazdı.
Benim Irkıma küfür eden biri 2 maç ceza alıp 2 hafta sonra tekrar önüme geçerse üstelik özür dilemek yerine kariyerinden bahsediyorsa televizyonlarda ben o eli sıkmam.

Sadri Şener ayrı yeto ona lafım yok ama Zokora'nın tavrının doğru olduğunu düşünüyorum.
Her neyse.
Mesaj tarihi:
şenol güneş emreye korneri sen kullanma demiş. evet tribün şiddetini böle engellicez hakkaten. tribüne istediğini vererek. şenol'du dimi müthiş barışçıl
Mesaj tarihi:
eXistenZ said:

tamam ya son maça kaldı şampiyonluk pff. fener şampiyon. gs hayatta yenemez şükrü saraçoğlu'nda feneri.

Gs'ın puanı yuvarlandığı için puan eşitliğinde şampiyon sayılmıyor mu daha fazla puanla girdiğinden?
En son durum neydi bunda =)
Mesaj tarihi:
mokoko said:

şenol güneş emreye korneri sen kullanma demiş. evet tribün şiddetini böle engellicez hakkaten. tribüne istediğini vererek. şenol'du dimi müthiş barışçıl

barışçıllıkla falan alakası yok ,kafa o kadar basıyor.
Mesaj tarihi:
Fener yenerse bizim BJK'yi yenmemiz veya berabere kalmamız durumu değiştirmiyor. Fener'in yenmesi, GS'nin yenilmemesi gerek şampiyonluk için.
BJK'ye yenilirsek, beraberlik de Fener'e geçiyor, fark o kadar şu an...
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

eXistenZ said:

tamam ya son maça kaldı şampiyonluk pff. fener şampiyon. gs hayatta yenemez şükrü saraçoğlu'nda feneri.

Gs'ın puanı yuvarlandığı için puan eşitliğinde şampiyon sayılmıyor mu daha fazla puanla girdiğinden?

gs nin atıyorum 9.5'dan 10
fenerim 10 dan 10 olduğu için fener önde olur
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

eXistenZ said:

puan eşitliğinde fb şampiyon.
Mesaj tarihi:
ulan şu yapılanları bizim taraftar çağlayan'da yapsa ordu gelir ateş açar heralde.

ay pardon onuda yaptılar ya doğru. ozmn uçak filosu yollarlar bomba atarlar heralde.
Mesaj tarihi:
fizban said:

Zokora napti kacirdim? Bi colmanin tekmeleri gordum emreye bi deatilan cakmagi

emre herkesle tokalaştı, en sonda zokora vardı ona da elini uzattı zokora arkasına çekti elini, ısrarla bekledi zokora ısrarla vermedi elini başka tarafa baktı hatta suratına da bakmadı, emre de karnına iki pat pat yapıp zokoranın geçti bu kadar

şener efendi "tahminimce" zokora emrenin elini sıkmaz dedi ya işte o tiyatroyu oynadı görevini yerine getirmiş oldu ve başkanının tahmini de böylece tutmuş oldu oo yea
Mesaj tarihi:
mokoko said:

ulan şu yapılanları bizim taraftar çağlayan'da yapsa ordu gelir ateş açar heralde.

ay pardon onuda yaptılar ya doğru. ozmn uçak filosu yollarlar bomba atarlar heralde.

Siz de kontra olarak basın mensubunun kafasını patlatırsınız taş ile, ne olacak.
Mesaj tarihi:
Trabzonsporlu futbolcular geçen sene emeklerinin çalındığını düşünmüyorsa, taraftarında uslu uslu yerinde oturması lazım. Oyunu oynayan futbolcular , neticeyi belirleyen onlar.
  • Yeni Oluştur...