dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bu Sadri Şener nasıl boş bir adam nasıl gereksiz bir adam... Tutturmuş bir Emre gidiyor. Ulan sen koskoca başkan olmuşsun Emre'ye laf derdindesin hala. Ahahahah gerzek bu sadri. Stadyum'da üzüldük falan dedi. Yok ya sevinmişsinizdir siz fener yendi diye dedi suratlarına kapattı telefonu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ahah sadri şener trt'den, 75 milyorun gözü önünde emre b.'yi tehdid etti. sonra da iyice zırvalayıp telefonu kapattı. crt kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 CRT satışları tavan yapmış olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 sadri şener: cristian gol atınca bana dürbün işareti yaptı niye bilmiyorum sadri şener:futbolcular emekçi değil burjuvadır, asıl emekçiler yöneticilerdir safdfdasfdas beyin yandı artık adamda. sadri şener kendi ifadesiyle emre'yi bulmaya inmiş soyunma odasına. karşısına semih çıkmış. asdfsafdsafdasfsfdsad yok artık. vurucaktı heralde bulsa emre'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 açıklamaların her biri diğerinden daha epikti abi.. arka arkaya toplayıp autotune yapılması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Şener Telegolde yardırmaya devam ediyor, kanal kanal geziyor galiba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 adamlarada rage atmış kızdılar haha sevindiniz falan demiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 emrenin bana laf etmesi herşeyden önemli! parmak salladı bana. ben de aşağı indim ama bulamadım! milyon dolar kazanana emekçi denmez burjuva denilir, yöneticiler emekçidir! bunun gibi garip laflar falan. fazla hamsi.. OMEGA-67 KAFASI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 markus merk diyo dk 5 colman kırmızı NET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 FB'nin otobüs şöförü ben götüremem diyip kaçmış diyorlar heuaehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 canlı yayında "emre devre arasında bana parmak salladı, bende indim aradım ama bulamadım" şeklinde emreyi dövmeye gittiğini ima etmiş, sorulan "parmak mı salladı küfür mü etti" sorusuna "herhalde parmağı güzellik için sallamadı neydi o adamın adı hah reha muhtar gibi saçma sapan soru soruyorsun bana" diye zırvalamaya devam etmiş, "futbolcular arasında küfürleşebilir normaldir, ama futbolcu başkana küfür edemez" diyerek coşmuş, ''bırakın bu dramları, fenerbahçe bizi yendi diye çok sevinmişsinizdir '' diyerek telefon çat diye insanların suratına kapatarak da sıvamış "trabzonspor spor klubü "başkan"ı"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 su kupayi yariya kesip paylasin yeter artik 2 taraf da iyi cozuttu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Darksun said: FB'nin otobüs şöförü ben götüremem diyip kaçmış diyorlar heuaehae hHAHHAHAHAHAHHAHAHAH trt de onayladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WpDvSnkHViM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 otobüsün şöförü kaçmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Darksun said: FB'nin otobüs şöförü ben götüremem diyip kaçmış diyorlar heuaehaeahahah fenerin şöförü bile tırsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bu sarı kart hakem eğitimlerinde falan gösterilir ilerde, Dünyayı Kurtaran Adam'ın kült film olması gibi bişey olabilir bu pozisyon lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Oha abi bu nasıl hakem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Telegolde canlı veriyor, Trabzonlu bikaç manyak eline eldiven bile giyip Digitürkün kablocusu gibi stat içinde dolaşıyormuş ve Emre'nin yanına gitmişler o arada yakalanmışlar bu adamlar cidden dengesiz ve çok tehlikeli komik bi tarafı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Şöför nasıl kaçar lan ahaha taraftar stadı basmış soyunma odalarına doğru gidiyormuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hakem ilk yari facia idimama arada birilerimarayip uyardi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ikinci yarı da faciaydı. sadece ts li futbolcular biraz daha sakinleşti. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 trabzonlular cıldırmış mı şampiyonluk mu kaçtı elden ne bu garez ne alaka yahu sen adamalrın yerıne avrupaya gittin, ondan önceki yıl şampiyonluktan ettin. ne bu saçmalık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar