Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5.Hafta |Trabzon - Fenerbahçe | 06.05.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu Sadri Şener nasıl boş bir adam nasıl gereksiz bir adam...

Tutturmuş bir Emre gidiyor. Ulan sen koskoca başkan olmuşsun Emre'ye laf derdindesin hala.

Ahahahah gerzek bu sadri.

Stadyum'da üzüldük falan dedi. Yok ya sevinmişsinizdir siz fener yendi diye dedi suratlarına kapattı telefonu
ahaha
Mesaj tarihi:
sadri şener: cristian gol atınca bana dürbün işareti yaptı niye bilmiyorum

sadri şener:futbolcular emekçi değil burjuvadır, asıl emekçiler yöneticilerdir

safdfdasfdas

beyin yandı artık adamda.

sadri şener kendi ifadesiyle emre'yi bulmaya inmiş soyunma odasına. karşısına semih çıkmış.

asdfsafdsafdasfsfdsad yok artık. vurucaktı heralde bulsa emre'yi.
Mesaj tarihi:
emrenin bana laf etmesi herşeyden önemli!
parmak salladı bana. ben de aşağı indim ama bulamadım!
milyon dolar kazanana emekçi denmez burjuva denilir, yöneticiler emekçidir!

bunun gibi garip laflar falan.

fazla hamsi..

OMEGA-67 KAFASI!
Mesaj tarihi:
canlı yayında "emre devre arasında bana parmak salladı, bende indim aradım ama bulamadım" şeklinde emreyi dövmeye gittiğini ima etmiş, sorulan "parmak mı salladı küfür mü etti" sorusuna "herhalde parmağı güzellik için sallamadı neydi o adamın adı hah reha muhtar gibi saçma sapan soru soruyorsun bana" diye zırvalamaya devam etmiş, "futbolcular arasında küfürleşebilir normaldir, ama futbolcu başkana küfür edemez" diyerek coşmuş, ''bırakın bu dramları, fenerbahçe bizi yendi diye çok sevinmişsinizdir '' diyerek telefon çat diye insanların suratına kapatarak da sıvamış "trabzonspor spor klubü "başkan"ı"...
Mesaj tarihi:
Telegolde canlı veriyor, Trabzonlu bikaç manyak eline eldiven bile giyip Digitürkün kablocusu gibi stat içinde dolaşıyormuş ve Emre'nin yanına gitmişler o arada yakalanmışlar
bu adamlar cidden dengesiz ve çok tehlikeli komik bi tarafı kalmadı
  • Yeni Oluştur...