Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5.Hafta |Trabzon - Fenerbahçe | 06.05.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

Ben biz koptuğumuzdan beri feneri istiyorum. Özellikle gs'ın abuk gubuk açıklamaları trabzondan farkının kalmamasını sağladı.

bence sen zaten feneri destekleyecekmişsin :P fenerle ilgili bu sene o kadar şey oldu ondan rahatsız olmadın gs açıklama yapınca mı kaka oldu :P
Mesaj tarihi:
Süper finalinizi alın uygun bir yerinize sokun arkadaş, kaç haftadır neler oluyor, millet tribünde, radyoda dinlerken kalp krizi geçiriyor, sahada futbol hariç her şey oynanıyor, artan tek şey bütün takımlar arasındaki nefret. Şu maç oynatılır mı lan el insaf
Mesaj tarihi:
adamlar direk emre'yi hedef alıyo

canlı eve gitse en azından bu aksam fener

garanti otobüsü kursunlar bikaç gerizekalı trabzon taraftarı
Mesaj tarihi:
Yok artik. Emreye sen kullanma diyor. Ahahaha hakeme bak. Aykut hocayla yer degistir hakem bozuntusu. Sendenmi alacak taktigi futbolcular. Bugun utandim turk futbolundan.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

Yalnız şimdi düşündüm, bu herif maçı tatil etse tribündeki şeyler muhtemelen inip dalarlar.
once iceri girip kacacak, tatil edildi anonsu havaalanindayken
Mesaj tarihi:
eXistenZ said:

dusuncelihayvan said:

Ben biz koptuğumuzdan beri feneri istiyorum. Özellikle gs'ın abuk gubuk açıklamaları trabzondan farkının kalmamasını sağladı.

bence sen zaten feneri destekleyecekmişsin :P fenerle ilgili bu sene o kadar şey oldu ondan rahatsız olmadın gs açıklama yapınca mı kaka oldu :P

yoo, gs'ın açıklamalarının hiç bir dayanağı yok. İddia delili olmadığı yerde göz göre göre bir başkan bitiriliyor tüm kulüplerin bir arada durması gerektiği yerde gs ve ts çıkar için ayrılığa gittiler.
Kaldı ki, fenerin bu sene ki mücadelesi daha bir kutsal ve anlamlı kulüp bu haldeyken böyle bir mücadele vermeleri ne kadar hak ettiklerini ortaya koyuyor.
  • Yeni Oluştur...