Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 topa vurmak istemis testislere yansimis. 2 mac yeter ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Şu TS'nin yaptıklarından sonra canı gönülden Fener alsın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 sanki hakem degisse ortalik hic karismaz. ortaligin karismayacagi ihtimalleri yok ettiler dostum, ultraslanin apacileri yok etti herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Ben biz koptuğumuzdan beri feneri istiyorum. Özellikle gs'ın abuk gubuk açıklamaları trabzondan farkının kalmamasını sağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Ya Dia hala turist gibi geziyor, koy şu Topuzu hoca, Olcan'ı durdursun mücadele getirsin yeter hey allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Voleybol macından çıktım eve gidiyorum yormalara bakayım dedim. Bu nasıl futbol bu nasıl hayat arkadas. Lanet olsun şampiyonluğa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 inşallah kaybederiz maçı, gsde şampiyon olur bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 dusuncelihayvan said: Ben biz koptuğumuzdan beri feneri istiyorum. Özellikle gs'ın abuk gubuk açıklamaları trabzondan farkının kalmamasını sağladı. bence sen zaten feneri destekleyecekmişsin :P fenerle ilgili bu sene o kadar şey oldu ondan rahatsız olmadın gs açıklama yapınca mı kaka oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Süper finalinizi alın uygun bir yerinize sokun arkadaş, kaç haftadır neler oluyor, millet tribünde, radyoda dinlerken kalp krizi geçiriyor, sahada futbol hariç her şey oynanıyor, artan tek şey bütün takımlar arasındaki nefret. Şu maç oynatılır mı lan el insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 adamlar direk emre'yi hedef alıyo canlı eve gitse en azından bu aksam fener garanti otobüsü kursunlar bikaç gerizekalı trabzon taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hakem küçük bir kız çocuğu gibi ezildi bırak o düdüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hakem Emreye korner kullanmamı diyormuş maçta öyle birşey okudum ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 3, cak mak bu, bravo. Boyle hakemin de taraftarin da insanlarin arasinda yeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Yalnız şimdi düşündüm, bu herif maçı tatil etse tribündeki şeyler muhtemelen inip dalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Evr said: Hakem Emreye korner kullanmamı diyormuş maçta öyle birşey okudum ahahahahahaevet, ilk devrede de senol gunes demisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Yok artik. Emreye sen kullanma diyor. Ahahaha hakeme bak. Aykut hocayla yer degistir hakem bozuntusu. Sendenmi alacak taktigi futbolcular. Bugun utandim turk futbolundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Khelben said: Yalnız şimdi düşündüm, bu herif maçı tatil etse tribündeki şeyler muhtemelen inip dalarlar.once iceri girip kacacak, tatil edildi anonsu havaalanindayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 "Bunların hepsi Fenerbahçe'nin oyunu, o tribünlerdekiler de Fenerbahçeli aslında, bilerek hükmen feneri kazandırmaya çalışıyorlar" fghfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eXistenZ said: dusuncelihayvan said: Ben biz koptuğumuzdan beri feneri istiyorum. Özellikle gs'ın abuk gubuk açıklamaları trabzondan farkının kalmamasını sağladı. bence sen zaten feneri destekleyecekmişsin :P fenerle ilgili bu sene o kadar şey oldu ondan rahatsız olmadın gs açıklama yapınca mı kaka oldu :P yoo, gs'ın açıklamalarının hiç bir dayanağı yok. İddia delili olmadığı yerde göz göre göre bir başkan bitiriliyor tüm kulüplerin bir arada durması gerektiği yerde gs ve ts çıkar için ayrılığa gittiler. Kaldı ki, fenerin bu sene ki mücadelesi daha bir kutsal ve anlamlı kulüp bu haldeyken böyle bir mücadele vermeleri ne kadar hak ettiklerini ortaya koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Evr said: Hakem Emreye korner kullanmamı diyormuş maçta öyle birşey okudum ahahahahaha bu gerçek mi AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hahaha hakem direk böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Beienvenu ile Dia başka bir kıtadan mı arkadaş, pasif koala gibiler ayakta duramıyorlar bunedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Fener sahadan çekse ne olur takımı çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Beşiktaş'a saha kapama cezası gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Yansimaz cekilisimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar