Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yok yav unuttu diye atilmaz :D başka türlü atılmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kademeli kontrolden geçiyor zaten bi arıza kaydı. önce telekomun repertitör bölümü sonra santral falan. evinize geliyorlarsa %90 sizin tesisat probleminiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 youtube sizde de yavaş mı? çok zor yükleniyor videolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 http://i.imgur.com/wYZEbfk.jpg uydunet ile avrupa serverlarında bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 internet can çekişiyor ya. tek bakır telle bağlıyız galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 3g surunuyor izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 cuma ctesi aksamlari olur oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 dün akşam yutup çığlık atıyordu yine, 240p video izlerken takılıp duruyordu. sonra fiber internet diye bağrıyorlar reklamlarda. LAN İSTANBUL'DA "7" KM KABLO DÖŞEMİŞSİN 2014 BOYUNCA, ne fiberi amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 okulun yurdunda bu haldeyim. sunucu olarak da kullanabilirim aslinda hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kullanamzsin popondan kan alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yasak diye mi diyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 İnternet aşırı yavaş bende şuan 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 yıllarca uydunet 3mbit kullandım. şu an kullandığım 10mbit eski tarifemden daha verimsiz. nasıl oluyor anlamyorum ama allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 sol sorunsuz http://www.speedtest.net/result/4152926778.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 benim uydunet patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 sürekli internet kesiliyor 30sn sonra baglanıyor tekrar 5 kere falan arıza kaydı oluşturmuşumdur, 2 sefer gelip baktılar bişeyler yaptılar hala aynı sorun devam ediyor speedtest aşşagıdaki gibi ne yapmam lazım arayıp sövmekten sıkıldım Gayrettepe/Istanbul http://www.speedtest.net/result/4160789534.png ayrıca bu upload niye böyle korkunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Oha bide istanbul pop santraliyle ayni ilcedesin ahahah ayip yapmislar hakkaten:) Direkt ariza kaydi actir Misteri hizmetlerindende hizini dusurmesini soyle Normalde hizin kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 16mbit sözleşmem, speedtestte daha 11 görmedim hep 10 civarı yetiyo zaten de upload cok zayıf, o da kabulum gerci ama su kesilme olayını bi düzeltseler hızımı düşürmelerini niye isteyim anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 şikayetvar'a yazdım bakalım neler olacak burdan bilgilendiririm sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Bugün ttnet ile olan muhabbeti anlatayım size AKK aştıktan sonra internet leş oluyordu son birkaç aydır ,çözüm olmayacagını bildigim için de aramadım ben de.Neyse bugün baya baya bir kötü durumda 1 mbitlerde geziyor internet ,dedim bir arayayım eskiden port değiştiriyorlardı ,yalandan da olsa arıza kaydı alıyorlardı ,ne bileyim en kötü ordan resetliyorlardı modemi vs vs Derdimi anlattım uyuz bir kadına ,mıy mıy merhaba lafı bile 5 dk sürüyor ve ttnet'e yakışan cevabı aldım , AKK'yi geçtiğim için internet hızımla ilgili yapılabilecek hiç bir şey yokmuş ,direttim baya bir 15 dk falan konuştuk , aynen bu ,kadın resmen yapılabilecek hiç bir şey yok diyor hahah.Teşekkür ettim kapattım suratına artık hepten sinirlenmeyeyim diye, neyse kendim kaşındım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 akk yı aşmışsın işte, ne istiyorsun anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Tarife değiştirmeden önce AKK'yı aştıktan sonra kullandıgım 3 mbit hız ve normal interneti istiyorum ,56k olanı degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 makine restart, modem restart, dns flush, dns değiştir vs bilindik ne varsa yaptım blizzard oyunlarının hiçbirine giremiyorum. browserdan battle.nette gezinebiliyorum sıkıntısız var mı böyle bir sorunla karşılaşan daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Şuan yurtdışı ping sorunu var varmı başka yaşayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Evdeki tüm makineler nete bağlanıyor benim laptop Proxy hatası veriyor. Anlaymadım sebebini. Akşam kapattığımda problem yoktu? Ne yapıcaz nasıl yapıcaz bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar