nienna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 fiberoptik iğrençti bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 allah belasını versin türk telekomun 7 sülalesi kanserden gebersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Speedtest'den Amerika hızını test edeyim dedim. Böyle kahırbela olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Abi SMTP çalışmıyo lan nası iş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 720p video streamledim az önce hem de youtube'dan. http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/002/796/447px-Manlytears3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 cabukVPN ile bağkandığımızda http://img593.imageshack.us/img593/2479/speedg.jpg Amerikaya bu değerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi sen onu değilde bir kutuna bak ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Benim gayet hızlı artık dert etmiyorum. Bir film 2 dakika ve altı inecek diye bir derdimde yok.Böyle alıştırdım kendimi. O yüzden kırdığım klavyeyede acıyorum şimdi. Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 d-smart kullanıyorum ve şu an yurt dışı hedeleri rezil durumda. ayın 1'i olmuş, hızımı telefon açıp yükselttirdim zaten. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 superonline pert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 pati twitter ve facebook dışında hiçbir şey açılmıyor google dahil. ama skypetan çetleşebiliyorum ama torrentten bişey indiremiyorum. nasıl sorun lan bu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yutubda takılıyor bende de cok sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 rezil ya. download falan sürünüyor resmen. TTnet ne rezil bir kurumsun sen ya. istanbul-bakırköy 1 haftadır böyle. gece yarısı düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 belirli saatlerde youtubeda vidyo seyretmek işkence gibi. hafta içi saat 6 gibi hafta sonu 2 gibi başlıyo yavaşlamaya gece yarısına kadar böyle.uydunette bozdu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 mani said: rezil ya. download falan sürünüyor resmen. TTnet ne rezil bir kurumsun sen ya. istanbul-bakırköy 1 haftadır böyle. gece yarısı düzeliyor bu oluyor hakkaten geçen hafta temizdi dün 20.00 den sonra bozuldu sabahları yine düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bizim oralara fibernet geldiğinden beri internet baya iyi. kablo ile kablosuz arasında fark var, modemden sanırsam. Bir sene sabrettim, şimdi baya memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Bu aralarda genel bir sorun mu var? Paypal, Amazon vb sitelere bazen timeout oluyor giremiyorum. Özellikle akşam saatlerinde garip şeyler oluyor, YouTube stream etmiyor vs. TTNet ADSL de böyle, Turkcell Vınn da böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 78'li IP'ler iyi, 88'ler baya kötü durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Quadrophenia said: Bu aralarda genel bir sorun mu var? Paypal, Amazon vb sitelere bazen timeout oluyor giremiyorum. Özellikle akşam saatlerinde garip şeyler oluyor, YouTube stream etmiyor vs. TTNet ADSL de böyle, Turkcell Vınn da böyle. Aynı şekilde Uydunet. Akşamları özellikle sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 superonline upload 5mbit değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 20 / 10 var bende ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ttnetin ist avrupa yakasında 8mbit olan bütün paketleri 3 çekiyor benim gördüğüm kadarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 youtube mu sıctı ne bu yavaşlık bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 akşam saatlerinde yavaşlıyor youtube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 streamleri kasıtlı bozuyorlar sanırım hiçbir şey izlenmiyor adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar