cantug Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEYLER Şuan aldığım bilgi süper hahahaha Bütün 192.255.255.255 Altı IP ler banlı geçmiş olsun sakjfhaskfsa Blocklamamı var yoksa Mal bir tekniksyen hatasımı bilmiyoruz şuan hahaah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ne güzel DBZ izliyordum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 patlyan bişey yok ya gayet normal bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abv telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sani düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Uydunet mi bura komple acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yurtdışı siteler komple yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 google dns patlamış sanırım, oto dns yaptım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 google dnsim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bende otodns düzeldiği felan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 nuki said: bende otodns düzeldiği felan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 birçok bölgeye bağlanılmıyor... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 BİRİLERİ DÜĞMEYE BASTI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Noluoz yaaa. ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 14127 kbps 956 kbps Line Attenuation 8.5 db 3.4 db Noise Margin 17.6 db 11.2 db 8limitsiz dim ben. Nolmuş yaw. Aha bugün babamı aradıydılar, 2 ay tivibu mu ne bişiler dedilerdi. Karıştı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bu ne ya skypetan insanlarla konuşuyorum ama internetim yok. patiye girdim anca ıkına ıkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 facebooka hiç girilmiyor demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben de diyorum facebook'ta ne oluyo adamlara. chat ibaresi yanıp yanıp sönüyodu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 düzeliyor yavaş yavaş ama pingler ağlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bnede şuan facebook dışında herşeye giriyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 FromTheHell said: bu ne ya skypetan insanlarla konuşuyorum ama internetim yok. patiye girdim anca ıkına ıkına ttnette mesela hattin borctan dolayı kapalı olsun Skype çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 evet şuan facebook ta geldi 31.13.72.7 bu ip üzerinden çalışıo mis gibi sırayla açtılar !!! bi deneme yaptılar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Türksat Temiz İnternet Hizmeti! Bilgi için lütfen; [email protected] veya 444 0 126. Saygılarımızla; Türksat Kablo İnternet Destek Grubu An error occurred while handling your request While trying to retrieve the URL: http://www.youtube.com/ Error message: DNS resolution timeout Sistem Yöneticisi: [email protected] bu ne lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 open dns ve google dns e erişilmiyormuş. ttnet dnslerinde sıkıntı yokmuş. sanıyorum devasa bi sansür hammer ufukta belirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 gleoddyn said: Türksat Temiz İnternet Hizmeti! Bilgi için lütfen; [email protected] veya 444 0 126. Saygılarımızla; Türksat Kablo İnternet Destek Grubu An error occurred while handling your request While trying to retrieve the URL: http://www.youtube.com/ Error message: DNS resolution timeout Sistem Yöneticisi: [email protected] bu ne lan! ahahaah efsane olmuş asjkfhaslkfa Even you cant reach to help desk aslkjfslkafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 geldi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar