cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kithnos_1 said: İran'a giderken pasaporta damga vuruyorlar mı ? 2. bi pasaport veriyorlar , orjinalini safe a alıyorlar diye bir efsane var ama , olayı bir anlatabilir misin ? İstersen ÖM den de anlatabilirsin İran'a vize almadan gidebiliyor Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları. Ve evet, pasaporta damga vuruyorlar. O safe'e alma efsanesinin aslı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Aslı varmış , İEM var diyor. Yukarda linkini verdim . 2. pasaportu çıkartmadan hayatta gidilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 HocaEfendi said: hurma getir. adresi özelden yollarım kargolarsın kardeş Önümüzdeki ay geldiğimde cidden alabilirim ve kargo ile yollarım. 1 Dolar'a inanılmaz lezzetli hurmalar var(kutusu 1 Dolar ve en az yarım kilogram vardır içinde). Hurmayı hiç sevmezdim, 2 seferdir bayıldım hurmaya. Demek ki bizim memlekete gelen hurmalar yalancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kithnos_1 said: Aslı varmış , İEM var diyor. Yukarda linkini verdim . 2. pasaportu çıkartmadan hayatta gidilmez Bir şey olmaz, sadece İsrail'e gidişler sorun olur. ABD'de de çekerler seni bir odaya,1 saat sorgularlar sonra da "geç" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Of laik ve çağdaş bir türk vatandaşı nasıl iran gibi molla ülkesine gider ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Viktor said: Oglum iran diyip gecmeyin, o topraklarin cok eski bir tarihi var... Omer hayyamlarla inanilmaz rubailerle dolu iran edebiyati... Adeta bir derya!... Harbiden öyle. Çok farklı bir kültür. Tertemiz insanlar her şeyden önce. Aranızda Arap ülkelerini gezenleriniz var mı bilmiyorum ama adamların hiç alakası yok, yok burada herkes biliyordur zaten Arap değil adamlar da genel bir önyargı var özellikle Avrupa'da-ABD'de, İranlı deyince Arap sanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 dasaaa said: detayları söle abi cidden. bi sorun olmuyorsa pasaportla falan, pasaportu geri alır almaz bi haftasonu kaçıcam sanırım. Yazacağım hem de ayrıntılı yazacağım. Araba ile 1200 km yol yaptık. Önemli 3 tane şehrini gördüm. Geçen sefer Tahran ve İsfahan; bu sefer bir de Borujerd'i gördüm. Muhteşem-doğa harikası bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 -Deno- said: sağlığın yeter dostum. Sağol canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Esh said: pazar alanında santur isteyen bi nerd mühendis vardı, istersen özelden sor ona santur ne yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 irtica var mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 gelince konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aquila said: var, donme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 cetoritto said: HocaEfendi said: hurma getir. adresi özelden yollarım kargolarsın kardeş Önümüzdeki ay geldiğimde cidden alabilirim ve kargo ile yollarım. 1 Dolar'a inanılmaz lezzetli hurmalar var(kutusu 1 Dolar ve en az yarım kilogram vardır içinde). Hurmayı hiç sevmezdim, 2 seferdir bayıldım hurmaya. Demek ki bizim memlekete gelen hurmalar yalancı. walla olabilir.daha önce irandan gelen hurma yemiştim süperdi ondan şeyettiydim.. bi sonraki gidisinde irtibatı kuralım. saygılar.teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 farslar iyidir iyi. ortadoğunun tek aklıbaşında adamları zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kedi getirirsen aslında süper olur. her sokakta vardır herhalde getir iki üç tane talibi çok olur. Onun dışında naksh-i rüstem'e,persepolis'e,büyük kyros'un mezarına git bir daha ki sefere fotoğraflarını paylaş.(tabii zamanın olursa) son zerdüştlük inancına sahip insanların resimlerini çek,bilgi al. tapınaklarına uğrarsan onları fotoğrafla çünkü bugün var yarın yok bu kültür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 universitedeyken iranlı bi arkadaşım, sanki böyle irmikten yapılmış gibi bi tatlı getirmişti. küçük küp küp kesilmiş oluyo. google'da aradım da bulamadım. görürsen ondan al çok şahane bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bir çok arap ülkesine gittim nefret ettim. iran a nasip olmamıştı. Objektif bir yazı beklemiyorum ama yinede merakla okuyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 tütün aslında fena olmazdı yada duty freeden içki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aquila said: var, donme. demek için gelmiştim,speedy gonzales canını senin akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 açıkçası benim çetoritto'dan hala umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 sevenden de, sevmeyen de yaratan razı olsun. geldim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 şeriat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar