xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ya bu favoriler kismina ekle falan olayi cikti bi ara karsima. mal gibi annemi ve durmadan gezen eden bi arkadasimi ekledim. eklemez olaydim. surekli bildirim geliyor. nasil cikarticam bulamiyorum favorilerimden. fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 facebooktan edinilen kız arkadaştan hayır gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 facebook açılmıyo lan? sdf lol neyse girdi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 tek tıkla tüm mesajları silmek isteyenler vardı bir ara. bi eklenti varmış: https://chrome.google.com/webstore/detail/klmpnhheahecaojonebajllddfhpilan/details?utm_source=chrome-ntp-icon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 timeline ciktigindan beri asıl hesabıma girmiyorum-sadece telden bakıyorum.adamlar herseyi dayatıyor akıl hocaları bu ulkeden midir nedir anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 blockladiginiz bir insan ortak arkadasiniz olsa bile sizin profilinizi görebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 göremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 NolaxThensbane said: facebooktan edinilen kız arkadaştan hayır gelmez bu genellemeyi haksız çıkaracak çiftler var, haklı çıkaracak çiftler de var ama hiç beklemediğin bir insanın sana çok benzediğini fark edebilirsin bu tip yerlerde onun dışında herkese yavşayan insanlarla sevgili olunmaz orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 sevgili arkadaşlar, bu zaman tüneli nanesinden en basic olarak nasıl kurtulunuyor. bir arkadaşım istedi. ben de bir bilene sorayım diye kaçtım. help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bildiğim kadarıyla bir yolu yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ren said: sevgili arkadaşlar, bu zaman tüneli nanesinden en basic olarak nasıl kurtulunuyor. bir arkadaşım istedi. ben de bir bilene sorayım diye kaçtım. help. yok abi böyle bişe. ortalıkta sahte linkler dolanıyor virüs yiyo millet dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 abi yok favori listesine aldiklarimi silemiyorum. aldigima bin pisman oldum. her bisi yuklediklerinde tik tik geliyor bildirimler kil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 timeline o kadar kötü değil ya, asıl kötü olan şey chatte "seen" olayı. kim seni çüklemiyo görüyosun acı veriyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 xwhiplashx said: abi yok favori listesine aldiklarimi silemiyorum. aldigima bin pisman oldum. her bisi yuklediklerinde tik tik geliyor bildirimler kil oldum. abi o favori dediğin şey close friends listesi olmasın facebookun kendi yarattığı liste? ordan çıkaraksın işte. ya da close friends listesine tıkla sağ üstte bildirim ayarları var ordan kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 mesajlardaki seen olayını çıkaranın allah belasını versin ya çükü düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bence allah tuttuğunu altın etsin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Hesabın geçici olarak kilitlendi Unfortunately, your computer may be infected with a virus. Don't worry. We'll help you find and remove any infected files right away. Devam tıklıyorum Nasıl etkilenmiş olabilirsin Often, users who are infected with malware are tricked into running a malicious program, which infects their machine with malware. Remember, you should never run programs from sources that you don't trust. Microsoft Security Essentials Size Microsoft Security Essentials'ı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Virüs bulaşmış dosyalar bulunursa, Microsoft Security Essentials bunları kaldırmanızı isteyecektir. Your computer must be running a genuine installation of Windows to install Microsoft Security Essentials. To learn more about Microsoft Security Essentials, please check the Microsoft website. indir diyorum hata veriyor sonrada... avg ile taradım virüsleri sildim ama hala giremiyorum accounta. tavsiyesi bilgisi olan varsa yardım edebilir mi Microsoft Security Essentials indirmeyi deniyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Microsoft Security Essentials yükleyince de windows orjinal değil birader diyor çalıştırmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 özelden yardımcı olmaya çalışayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 mse'yi de yükledim ama hesabıma giremiyorum hala hesabı nasıl açtırıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ahanda oldu saeros verdiğin ilham için teşekkür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shamelessherat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 aynı dertten muzdaribim yardım arkadaşlarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respect34 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Aynı sorun bendede var yardımcı olur musunuz acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bende facebook açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 facebooka giremiyorum diye google arayan paticik'e gelmis lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar