Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

NolaxThensbane said:

facebooktan edinilen kız arkadaştan hayır gelmez

bu genellemeyi haksız çıkaracak çiftler var, haklı çıkaracak çiftler de var ama hiç beklemediğin bir insanın sana çok benzediğini fark edebilirsin bu tip yerlerde onun dışında herkese yavşayan insanlarla sevgili olunmaz orası doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

abi yok favori listesine aldiklarimi silemiyorum. aldigima bin pisman oldum.
her bisi yuklediklerinde tik tik geliyor bildirimler kil oldum.

abi o favori dediğin şey close friends listesi olmasın facebookun kendi yarattığı liste? ordan çıkaraksın işte. ya da close friends listesine tıkla sağ üstte bildirim ayarları var ordan kapat.
Sosyal ağlarda paylaş

Hesabın geçici olarak kilitlendi
Unfortunately, your computer may be infected with a virus.
Don't worry. We'll help you find and remove any infected files right away.

Devam tıklıyorum

Nasıl etkilenmiş olabilirsin
Often, users who are infected with malware are tricked into running a malicious program, which infects their machine with malware. Remember, you should never run programs from sources that you don't trust.

Microsoft Security Essentials
Size Microsoft Security Essentials'ı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Virüs bulaşmış dosyalar bulunursa, Microsoft Security Essentials bunları kaldırmanızı isteyecektir.

Your computer must be running a genuine installation of Windows to install Microsoft Security Essentials. To learn more about Microsoft Security Essentials, please check the Microsoft website.

indir diyorum hata veriyor sonrada... avg ile taradım virüsleri sildim ama hala giremiyorum accounta.
tavsiyesi bilgisi olan varsa yardım edebilir mi
Microsoft Security Essentials indirmeyi deniyorum bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...