benjani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 said: Irkçılık-Turancılık davasının gerekçelerinden biri olarak gösterilen Hüseyin Nihal Atsız - Sabahattin Ali davasının 3 Mayıs 1944 tarihli duruşmasından sonra yaşanan "Ankara Nümayışı"'nı anmak amacıyla, ilk defa 3 Mayıs 1945 tarihinde Tophane Askerî hapishanesinde Nihal Atsız, Zeki Velidi Togan, Nejdet Sançar ve Reha Oğuz Türkkan başta olmak üzere 10 mahkûm tarafından kutlanmıştır. Daha sonraki senelerde de devam eden toplantılar Türkçülük Günü (Bayramı) adını almıştır. http://www.anamurunsesi.com/HABERLER/nihal_atsiz/nihal_atsiz%20(2).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 king in the north Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Birgün Adolf Hitler'e sormuşlar.Niye TÜRKİYE CUMHURİYET'yle savaşmadınız? O da şöyle yanıt vermiş: Türkler öyle bir millet ki onlara saldırdın mı hepsini öldürmen gerekir.Eğer 1 tane bile kalırsa yeni bir devlet kurar intikamlarını alırlar. cCc NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE cCc gerisini siz düşünün artık ermeni puştları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bir insaın türk bayraklı kalpli vatan asna canım fedalı facebook resimleri şundan daha samimi ve içten geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ne saçmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 "çaşıt olduğu için banlanmıştır..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ahmedinejad said: Birgün Adolf Hitler'e sormuşlar.Niye TÜRKİYE CUMHURİYET'yle savaşmadınız? O da şöyle yanıt vermiş: Türkler öyle bir millet ki onlara saldırdın mı hepsini öldürmen gerekir.Eğer 1 tane bile kalırsa yeni bir devlet kurar intikamlarını alırlar. cCc NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE cCc gerisini siz düşünün artık ermeni puştları ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Soimyr said: "çaşıt olduğu için banlanmıştır..." ne efsane forumdu yahu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ahmedinejad said: Birgün Adolf Hitler'e sormuşlar.Niye TÜRKİYE CUMHURİYET'yle savaşmadınız? O da şöyle yanıt vermiş: Türkler öyle bir millet ki onlara saldırdın mı hepsini öldürmen gerekir.Eğer 1 tane bile kalırsa yeni bir devlet kurar intikamlarını alırlar. cCc NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE cCc gerisini siz düşünün artık ermeni puştları http://i.imgur.com/fe0Sz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 o sıralarda, bu grupla beraber yakalanıp "ben bilmiyordum Türkçü olduklarını" diyip paçayı kurtaran biri, daha sonra yok tırnakları söküldü yok bilmemne denerek büyütülmüş, sonra da nato destekli "Başbuğ" olup çıkmış ortalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 auuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=H7k6S_9XSps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 S-H said: http://www.youtube.com/watch?v=H7k6S_9XSps fail adamlar osmanlıcı deil türkçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Atsızın edebi yönü iyidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ben kitaplarınıda okumustum neydiş bozkurtların uyanısı sanırsma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 BonePART said: S-H said: http://www.youtube.com/watch?v=H7k6S_9XSps fail adamlar osmanlıcı deil türkçü atsızcıları mı diyosun ? türkçülük gününü ülkücüler de kutluyor. atsızcılara ithafen değil,genel olarak topice koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ümmetçilerden daha çok seviyorum ben bu adamları. en azından araplar tarafından kılıçtan geçirilerek zorla müslüman yapıldığımız gerçeğini unutmuyorlar. ümmetçilere sorsan her türk müslüman doğarmış, tecavüz ve kılıçtan sonra tabii. http://www.ilknokta.com/urun/E/88209.jpg şu çok enteresan bi kitap mesela. kitabın title'ı türkiye'ye özel böyle basılmış. abd'li amcam 50 yıllık araştırmalarının sonucunu yazıyor bu kitaba ve dünya kültürlerinin %90'ının türk ve hint kültürlerinden çıktığını savunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ülkücüler türkçü değil ki? ümmetçi. zıt ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Türkçülük gününü kutlayacan ülkücüler azıcık bilinçli olanlar, %80 i bilmez bile geçenlerde burda ocak var, arabadayım önünde duruyorum birini bekliyorum, bi tanesi rahat 10 dakka yeminettirdi tebasına, içinde bir kere Türk kelimesi geçmedi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 4 mayis da star wars day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 emanet said: ülkücüler türkçü değil ki? ümmetçi. zıt ikisi. Yanlış. Hem türkcu hem İslamcı. Hatta %70 türkcu otuz İslamcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 eskidendi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Ümmetçiler ayrılan BBP tayfasıydı galiba. Ülkücüler için en büyük türk Atatürk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar