Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother (2005) - CBS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zeper said:

ben de avengersta hiç beğenmedim,heran bir yerlerden TEd çıkacak ve gene ona "I love you" diyecek hissi uyandıran bir tipteydi-- ajandan ziyade.=)

Ben I LOVE YOU! dedim zaten.
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:

allah barney'nin belasını versin

Eğer Quinn ile evlenmezse hakkımı helal etmem o kadar sezon izledim lan ben, Robin ile Barney hakkaten olmuyor ya

+++
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

zeper said:

ben de avengersta hiç beğenmedim,heran bir yerlerden TEd çıkacak ve gene ona "I love you" diyecek hissi uyandıran bir tipteydi-- ajandan ziyade.=)

Ben I LOVE YOU! dedim zaten.

yaa onu demiyorum yaw=) tamam güzel hatun hoş hatun da avengersa olmamış...olmamış,film boyunca ölsün diye dua ettik,scarlete onu dedik mi yoo..o yakışmış ama robin ya,how I met gibi bir sit comda 5 yıl oynadıktan sonra olmamış orası.
Mesaj tarihi:
İlk izlediğimde ben de yadırgadım ama ikinci izleyişimde ' Offf taşşş helal vuhuu ' oldum.
Sesi yalnız çağrışım yaptı görüntüden ziyade
Mesaj tarihi:
evet direk sesten tanımıştım ben de =)ikinci kere izliyim ben de ama çok o etkinin değişeceğini sanmıyorum hala şu moddayım...

spo

http://www.thefunnyblog.org/wp-content/uploads/2012/05/aunt-robin-decided-to-join-the-avengers-2012-funny-Cobie-Smulders-pics1.jpg

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:

allah barney'nin belasını versin

Eğer Quinn ile evlenmezse hakkımı helal etmem o kadar sezon izledim lan ben, Robin ile Barney hakkaten olmuyor ya

quiin çok taş

bir de 20.bölüm çok iyidi geri kalna sezonu at çöpe
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...