smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 düğün bariz de barneyle robin evleniyo. sezonun başında barneynin düğününde bride wants to see you diyodu lily. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 allah barney'nin belasını versin Eğer Quinn ile evlenmezse hakkımı helal etmem o kadar sezon izledim lan ben, Robin ile Barney hakkaten olmuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 zeper said: ben de avengersta hiç beğenmedim,heran bir yerlerden TEd çıkacak ve gene ona "I love you" diyecek hissi uyandıran bir tipteydi-- ajandan ziyade.=) Ben I LOVE YOU! dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ombakkombak said: allah barney'nin belasını versin Eğer Quinn ile evlenmezse hakkımı helal etmem o kadar sezon izledim lan ben, Robin ile Barney hakkaten olmuyor ya +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 wastyrx said: zeper said: ben de avengersta hiç beğenmedim,heran bir yerlerden TEd çıkacak ve gene ona "I love you" diyecek hissi uyandıran bir tipteydi-- ajandan ziyade.=) Ben I LOVE YOU! dedim zaten. yaa onu demiyorum yaw=) tamam güzel hatun hoş hatun da avengersa olmamış...olmamış,film boyunca ölsün diye dua ettik,scarlete onu dedik mi yoo..o yakışmış ama robin ya,how I met gibi bir sit comda 5 yıl oynadıktan sonra olmamış orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 İlk izlediğimde ben de yadırgadım ama ikinci izleyişimde ' Offf taşşş helal vuhuu ' oldum. Sesi yalnız çağrışım yaptı görüntüden ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 evet direk sesten tanımıştım ben de =)ikinci kere izliyim ben de ama çok o etkinin değişeceğini sanmıyorum hala şu moddayım... spo http://www.thefunnyblog.org/wp-content/uploads/2012/05/aunt-robin-decided-to-join-the-avengers-2012-funny-Cobie-Smulders-pics1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ahuahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Hea ben tedin çakması olduğumdan etkilenmemiş olabilirim şöyle bir düşününce O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ombakkombak said: allah barney'nin belasını versin Eğer Quinn ile evlenmezse hakkımı helal etmem o kadar sezon izledim lan ben, Robin ile Barney hakkaten olmuyor ya quiin çok taş bir de 20.bölüm çok iyidi geri kalna sezonu at çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22966997 ted anne ile bu düğünde mi tanışıyordu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 geçen sezon sonu bu sezon başı barneynin düğünde tanışıyorum demişti saçmaladılar sezon finalinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 neyse bakalım barney'nin düğününde tarcy diye biriyle tanışırsa görebiliriz. casta da göz atmak lazım gelecek sezon. victoria ile takılsınlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m41t6uhnBs1rvnmtmo4_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Duygusal bir sezon acilisi oldu. Cok guldurmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Çok tatlıydı ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 haydi bakalım klişe, güldürmedi postları ile dolu bir sezon bizi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bana böyle şeylerle gel himym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 hay sarı şemsiye gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 gelenekse himym yerme şenlikleri başlasın. gerçekten kabak tadı verdi artık evliliktir, şemsiyedir sürekli aynı şeyler. dizinin bu motonluğu bayıyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 barney de olmasa dizi cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Millet cacık diziye o kadar laf söyleyip hala izlemeye devam edince yapımcılar tam gaz devam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 anneni dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 How I Met Your Mother explained in under a minute http://www.youtube.com/watch?v=I6SJkBuXapU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 said: Ted should reaaaaally learn from barney in telling stories. asdfsdaf o bir dakika olayı iyiydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar