Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 jonq Filmde Sean Bean ölüyor mu? Ölmüyorsa izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Raincloud said: jonq Filmde Sean Bean ölüyor mu? Ölmüyorsa izleyeceğim. Hayır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 İyi yahu izleyeyim bir ara madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 6.9/10 Drama/Komedi türünde, little miss sunshine tadında bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 neden yaptım bunu neden. allahım kötü ötesi kötü 0/10 imdb puanı 7.8 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ice age 4 6.5/10 diğer serileri daha güzeldi bence,3d lik bişiydi yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 6/10, zaman geçirmelik bir aksiyon filmi. İşin içine biraz bilim kurgu katmaları da fena olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 guy riçi ye yakışmış piç kahraman rolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 nerde lan guy riçi. adam götüyle izliyomuş filmleri o yüzden beğenmiyomuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ahaha guy pearce diyecekti sanırm, olur öyle arada=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ahahah hakkaten ritchie daha kolay geldi bir an yazarken .ha pearce ha riçi yani ne fark eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 biri yönetmen biri oyuncu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Red said: guy riçi ye yakışmış piç kahraman rolü AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Llama said: Daesu said: awsome!! http://geektyrant.com/storage/2011-post-images/goon-new-clip.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1324590561819 aptal adam :D eğlenceli karakterdi kızın göz yapısınada aşık oldum Arrrr! versiyonunu bulamadım ömden link atsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 çog mu komik lan bu hata kesinlikle guy riçinin tipini değilde hep ismini ve filmlerini bildiğimden oldu.şimdi tipine baktım daha da karıştırmam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 http://files.myopera.com/Zaphira/blog/Get-The-Gringo-Mel-Gibson1.jpg eğlenceli bir filmdi, iyi başlıyor iyi gidiyor. bazı kolpalar ve arasak plot hole'lar olsa da 90 dakikada kafa yormayan oldukça sempatik bir filmdi. mel riçi ye yakışmış piç kahraman rolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 7.2 verdim demeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 hahah lan ben görüp hadi yüzüne vurmiyim değmez demiştim vurmuşsunuz tekmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 fede başlattı.=) ---------------------------- http://1.bp.blogspot.com/_60A8zsWp2jY/TDwY5Ou2AWI/AAAAAAAAAX4/SIx_pKj0UPk/s1600/contactposter.jpg bilim-kurgu ama bilim biraz zayıf kalmış,gene de hoşuma gitti. Oyuncuların hatırlarıyla birlikte 7 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 7 az, çık biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 http://www.magicdvdripper.com/uploads/images/magicdvd/support/rip-midnight-in-paris-dvd.jpg Altı yaşınızdan beri Woody Allen filmleri izleyerek büyüdüyseniz, daha film başlayıp teker teker karakterler önünüze gelmeye başladığında hikayenin nereye doğru savrulacağını anlayıvereceksiniz. Bu durum o kadar güzel bir his yaratıyor ki sanki bir arkadaşınız size bir hikaye anlatıyormuş ve siz de onu az çok tanıdığınızdan bir sonraki adımını tahmin ediyormuşsunuz gibi oluyor. Filmlerini çektiği şehirleri arka planda tutmak yerine tam da hikayenin orta yerine yerleştirmeyi başardığı filmlerinden biri olmuş bu. Vick Cristina Barcelona'daki karakterlerden birinin flinginin geçtiği yer olmak yerine sanki karakterlerden biriymiş gibi yansıtılmış bu sefer şehir. Neyse daha yazacak çok şey var. İzleyin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bol keseden vermiyim puanları dedim ,peki 7.5 olsun senin hatırına....=) yildirimokur said: 7 az, çık biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 http://waitingforistanbul.files.wordpress.com/2012/02/hunger-2008.jpg 9/10 mcqueen kesinlikle daha fazla film çekmeli.michael fassbander ve liam cunningham'ın tek sekanslı yaklaşık 20 dakika olan sahneleri mükemmeldi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Klasik örümcekadam filmi..öncekiler ayarında olmuş..lizardı güzel yapmışlar yalnız 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Siyasi komedi türünde bi film...Özel ilgisi olmayanı sarmayabilir ama bence güzeldi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar