Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Dun aksam Samsara'yi da izledim. Muhtesem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 benjani said: http://www.deryabilgisayar.net/wp-content/uploads/2013/01/skyfall-2012-action-adventure-crime-movie.jpg bond luğu kalmamış artık, düz aksiyon filmine çevirdiler. bunu yazmaya geldiydim. vasat bir film olmuş. imdb puanını haketmiyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/57/Life_of_Pi_2012_Poster.jpg/220px-Life_of_Pi_2012_Poster.jpg başka bir abartılmış film. spo vermeden eleştirmek zor ama, "aslında o şu değil, şöyle ehüehü" kafasında orjinallikten uzak bir senaryo...bi ara uyuttu abartısız. sırf içinde lesser ırk barındırıyor diye bu kadar beğenildi herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA4NDg3NzYxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTgyNzkyNw@@._V1_SX214_.jpg another götüm gibi movie. dün seyrettim. kitabında daha tutarlıdır ama hanım kızımızın gönül işleri cidden dingilceydi. sonuç olarak bi battle royale'de değil. (td) izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Beni Unutma http://www.sondakika.com/haber-foto/690/beni-unutma-3-filmi-3097690-3097690_300.jpg 3/10 tam incir reçeli kafaları. ne desem bilemedim. seyirciyi filme sokamadığı kesin bir kere. ağlanacak bayağı sahne var galiba ama, ı ıh zor ağlamak. çünkü yakın hissetmiyorsunuz kendinizi karakterlere. samimiyetsiz, sadece büyük laflara, büyük şiirlere dayanan bir aşk hikayesi işte; veya öyle gösterilmiş. ha, temanın hafif hafif drama döndüğü sahnelerden sonra samimiyet ister istemez artıyor biraz. oraya kadar kapatılmadığında sonu getirilebiliyor filmin kısacası(incir reçelinde getirememiştim oraya kadar örneğin :) ). şu filmin tek getirisi muhtemelen, soundtrack'inin eskiden sevdiğim bir şarkı olması oldu; onu dinliyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 imamizer said: başka bir abartılmış film. spo vermeden eleştirmek zor ama, "aslında o şu değil, şöyle ehüehü" kafasında orjinallikten uzak bir senaryo...bi ara uyuttu abartısız. sırf içinde lesser ırk barındırıyor diye bu kadar beğenildi herhal. (tu) slumdog milyoner etkisi olarak literatüre geçmişti bu etki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Revenge said: Öncelikle şunu belirteyim,film değil müzikal,yani dialog yerine insanların birbirine sürekli şarkı söylediği,hatta insanlar tek başınayken de şarkı söylediği,şarkı türkü halay birleşimi şey.. Tamam müzikal olacağını biliyordum ama yarısını müzikal yarısını dialog beklerken nerdeyse tamamı müzikaldi..Tüm film şarkı söyleyen bir russell crowe'dan bahsediyorum..şu oyuncu kadrosu bile filmi izletemediyse ne denir.. inanılmaz bir olay ya,bu film imdbden 7.9,evet yanlıs okumadınız 7,9 almıs.. 3 saat geçmek bilmedi..salonun çoğu yarısında çıktı zaten..kısacası aman diyim 3 saat değerli bir süre,oyuna gelmeyin 5/10 kardeş marangozdan yeni mi çıktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 imamizer said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/57/Life_of_Pi_2012_Poster.jpg/220px-Life_of_Pi_2012_Poster.jpg başka bir abartılmış film. spo vermeden eleştirmek zor ama, "aslında o şu değil, şöyle ehüehü" kafasında orjinallikten uzak bir senaryo...bi ara uyuttu abartısız. sırf içinde lesser ırk barındırıyor diye bu kadar beğenildi herhal. lesser ırk ne lan, senin ataların at eşşek kovalarken hintliler bütün dünyaya çelik ihraç ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kardeş adama yüklenme gemi kazasından falan kurtulmayacaksın ilginç bi yaşamın olmayacak izle geç filmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Sparkcaster said: Revenge said: Öncelikle şunu belirteyim,film değil müzikal,yani dialog yerine insanların birbirine sürekli şarkı söylediği,hatta insanlar tek başınayken de şarkı söylediği,şarkı türkü halay birleşimi şey.. Tamam müzikal olacağını biliyordum ama yarısını müzikal yarısını dialog beklerken nerdeyse tamamı müzikaldi..Tüm film şarkı söyleyen bir russell crowe'dan bahsediyorum..şu oyuncu kadrosu bile filmi izletemediyse ne denir.. inanılmaz bir olay ya,bu film imdbden 7.9,evet yanlıs okumadınız 7,9 almıs.. 3 saat geçmek bilmedi..salonun çoğu yarısında çıktı zaten..kısacası aman diyim 3 saat değerli bir süre,oyuna gelmeyin 5/10 kardeş marangozdan yeni mi çıktın Senin çıktığın yerden çıkmadığım kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 @Sparkcaster ne malum neandertal olmadığım? sen iran da övüyorsundur sohbet ortamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 life of pi ödüllü kitap lan kurgusuna filan laf atılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 orhan pamuk da ödüllü yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 orhan pamuk gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 orhan pamuk'a laf etmek, so 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ben de onu diyorum gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Tüm müzikal filmler imha edilsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Sparkcaster said: Revenge said: Öncelikle şunu belirteyim,film değil müzikal,yani dialog yerine insanların birbirine sürekli şarkı söylediği,hatta insanlar tek başınayken de şarkı söylediği,şarkı türkü halay birleşimi şey.. Tamam müzikal olacağını biliyordum ama yarısını müzikal yarısını dialog beklerken nerdeyse tamamı müzikaldi..Tüm film şarkı söyleyen bir russell crowe'dan bahsediyorum..şu oyuncu kadrosu bile filmi izletemediyse ne denir.. inanılmaz bir olay ya,bu film imdbden 7.9,evet yanlıs okumadınız 7,9 almıs.. 3 saat geçmek bilmedi..salonun çoğu yarısında çıktı zaten..kısacası aman diyim 3 saat değerli bir süre,oyuna gelmeyin 5/10 kardeş marangozdan yeni mi çıktın klsadjflkadsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Abi müzikal sevmemek ayrı, beğenmemek tamam da çart diye 5 vermişsin. Zalim misin Spark? ^^ http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE3OTc2MjUwMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDg2MjE5Mw@@._V1_SY317_CR12,0,214,317_.jpg http://www.imdb.com/title/tt1075110/ 10/7-8 arası, dram var, bisiklet var, cıbıllar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Raincloud said: Abi müzikal sevmemek ayrı, beğenmemek tamam da çart diye 5 vermişsin. Zalim misin Spark? ^^ eheh abi mesajı bir daha dikkatli oku kim kime vermiş beşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Sağol gold :D Spark affet beni! 5 veren, yapma nolursun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 yildirimokur said: Tüm müzikal filmler imha edilsin bence. Müzikal sevmeyen biri olsam,müzik olduğunu bildiğim şeye neden gideyim? Yazdığımı tekrarlatıyorsunuz,müzikal dediğin arada dialogları da olan,yer yer müzikler giren falan birşeydir format olarak..burda tüm filmi müzikal yapmışlar,bu da izleyeni baymış..film hakkında o kadar yorum okuyorum çoğu kişi; "film arasından sonra salon bomboştu" diyor,demek ki bu kadar insanı sarmayan bi durum var ortada...sizi de sarabilir yani herkesin sinema zevki anlayışı farklı..trollük yapacagınıza suna saygı gösterin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 müzikal adı üstünde, hayatı boyunca müzikal izlememiş Türk halkı tabi boşaltır salonu. Hepsi tatava, hiçbiri bir esnaf müzikaline gitmemiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 müzikhol bilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 müzikal =/= müzikli film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar