Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/57/Life_of_Pi_2012_Poster.jpg/220px-Life_of_Pi_2012_Poster.jpg

başka bir abartılmış film. spo vermeden eleştirmek zor ama, "aslında o şu değil, şöyle ehüehü" kafasında orjinallikten uzak bir senaryo...bi ara uyuttu abartısız. sırf içinde lesser ırk barındırıyor diye bu kadar beğenildi herhal.
Sosyal ağlarda paylaş

Beni Unutma

http://www.sondakika.com/haber-foto/690/beni-unutma-3-filmi-3097690-3097690_300.jpg

3/10

tam incir reçeli kafaları.

ne desem bilemedim. seyirciyi filme sokamadığı kesin bir kere. ağlanacak bayağı sahne var galiba ama, ı ıh zor ağlamak. çünkü yakın hissetmiyorsunuz kendinizi karakterlere. samimiyetsiz, sadece büyük laflara, büyük şiirlere dayanan bir aşk hikayesi işte; veya öyle gösterilmiş.

ha, temanın hafif hafif drama döndüğü sahnelerden sonra samimiyet ister istemez artıyor biraz. oraya kadar kapatılmadığında sonu getirilebiliyor filmin kısacası(incir reçelinde getirememiştim oraya kadar örneğin :) ).

şu filmin tek getirisi muhtemelen, soundtrack'inin eskiden sevdiğim bir şarkı olması oldu; onu dinliyorum şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

başka bir abartılmış film. spo vermeden eleştirmek zor ama, "aslında o şu değil, şöyle ehüehü" kafasında orjinallikten uzak bir senaryo...bi ara uyuttu abartısız. sırf içinde lesser ırk barındırıyor diye bu kadar beğenildi herhal.

(tu) slumdog milyoner etkisi olarak literatüre geçmişti bu etki
Sosyal ağlarda paylaş

Revenge said:

Öncelikle şunu belirteyim,film değil müzikal,yani dialog yerine insanların birbirine sürekli şarkı söylediği,hatta insanlar tek başınayken de şarkı söylediği,şarkı türkü halay birleşimi şey..
Tamam müzikal olacağını biliyordum ama yarısını müzikal yarısını dialog beklerken nerdeyse tamamı müzikaldi..Tüm film şarkı söyleyen bir russell crowe'dan bahsediyorum..şu oyuncu kadrosu bile filmi izletemediyse ne denir.. inanılmaz bir olay ya,bu film imdbden 7.9,evet yanlıs okumadınız 7,9 almıs..
3 saat geçmek bilmedi..salonun çoğu yarısında çıktı zaten..kısacası aman diyim 3 saat değerli bir süre,oyuna gelmeyin
5/10

kardeş marangozdan yeni mi çıktın
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/57/Life_of_Pi_2012_Poster.jpg/220px-Life_of_Pi_2012_Poster.jpg

lesser ırk ne lan, senin ataların at eşşek kovalarken hintliler bütün dünyaya çelik ihraç ediyordu
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Revenge said:

Öncelikle şunu belirteyim,film değil müzikal,yani dialog yerine insanların birbirine sürekli şarkı söylediği,hatta insanlar tek başınayken de şarkı söylediği,şarkı türkü halay birleşimi şey..
Tamam müzikal olacağını biliyordum ama yarısını müzikal yarısını dialog beklerken nerdeyse tamamı müzikaldi..Tüm film şarkı söyleyen bir russell crowe'dan bahsediyorum..şu oyuncu kadrosu bile filmi izletemediyse ne denir.. inanılmaz bir olay ya,bu film imdbden 7.9,evet yanlıs okumadınız 7,9 almıs..
3 saat geçmek bilmedi..salonun çoğu yarısında çıktı zaten..kısacası aman diyim 3 saat değerli bir süre,oyuna gelmeyin
5/10

Senin çıktığın yerden çıkmadığım kesin
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Revenge said:

5/10

klsadjflkadsjf
Sosyal ağlarda paylaş

Abi müzikal sevmemek ayrı, beğenmemek tamam da çart diye 5 vermişsin. Zalim misin Spark? ^^

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE3OTc2MjUwMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDg2MjE5Mw@@._V1_SY317_CR12,0,214,317_.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1075110/

10/7-8 arası, dram var, bisiklet var, cıbıllar var.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Tüm müzikal filmler imha edilsin bence.

Müzikal sevmeyen biri olsam,müzik olduğunu bildiğim şeye neden gideyim? Yazdığımı tekrarlatıyorsunuz,müzikal dediğin arada dialogları da olan,yer yer müzikler giren falan birşeydir format olarak..burda tüm filmi müzikal yapmışlar,bu da izleyeni baymış..film hakkında o kadar yorum okuyorum çoğu kişi; "film arasından sonra salon bomboştu" diyor,demek ki bu kadar insanı sarmayan bi durum var ortada...sizi de sarabilir yani herkesin sinema zevki anlayışı farklı..trollük yapacagınıza suna saygı gösterin biraz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...