inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 moriQ said: http://img.sceper.ws/images/Xs7pw.jpg çok eğlenceli (tu) 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 inyormaynd said: moriQ said: http://img.sceper.ws/images/Xs7pw.jpg çok eğlenceli (tu) 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Hay arkadaş editleyeceğim diye iki kere alıntıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ohhh iyi kastın he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Kanuni said: dunyadan kareler, guzel muzik esliginde insanligi , yabaniligi barbarligi hayvanlardan farkin olmadigini sana dusundurerek anlatiyor. insanligin gidisatinin ne kadar kotu oldugunu aslinda berbat bir durumda oldugunu falan filan. ne alirsan izlerken o iste. abi cek izle iste :) oldurucu virus tasimiyor sonucta. acimadim 8gb indirdim direk. brrip ayip olur bu görsele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… benjani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yildirimokur said: 3 aydır Bond izlion kardeş, kaç tane kaldı ? 10 tane daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 inyormaynd said: moriQ said: http://img.sceper.ws/images/Xs7pw.jpg çok eğlenceli (tu) 8/10 çokzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Kanuni said: Baraka daha iyi bundan. Ayni ekibin calismalari.. cok ama cok iyi baraka, samsara biraz daha kotu geldi bana. Gorsel belgesel yolculuk vs.. super otesi.. Once baraka sonra bunu izleyin. indiriyorum bak güzel çıkmazsa zigetvarda ölesin diye beddua ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Once baraka sonra samsara izle kefilim. Karart odayi sesi ac uc git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Baraka (1992) Baya güzeldi. şimdi sırada Samsara var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sonra bi bakara oku, 3 kevser, 2 subhaneke, yat uy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Eheh.. Tum gun patinin post kosesi komedi yazari gibisin :) Zor is :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Trias Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Barakayı indirdim, ama haftaya seyredeceğim. Samsaradan sonra vakit geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Baraka abartılacak bir şey değil, direkt olarak duygu sömürüsü sahneleri adamı s.kertiyor. Din temasına fazlasıyla değinmişler. Tamam bu dünyayı dinler yönetiyor, fakat din demek her şey demek değil. Bunu bildikler halde din üzerine fazla oynamışlar. Bunu kavramışlar ya da kavrayamamışlar bilemem. İnsanların bakışlarından puan kazanmaya çalışmışlar, olmamış. Earth, home'u tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/92/Rise_of_the_Guardians_poster.jpg/220px-Rise_of_the_Guardians_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Eee yorumun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Zilyon tane klişe dışında komikti. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ha şöyleeeee. İzlediğime pişman oldum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Polis yok mu diye bağırmışım bi ara.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 böyle filmleri nasıl izliyorsunuz lan. ben güzel oldugunu bildiğim filmlerin bile başına zor oturuyorum izlemek için. şu filmi indirip izlemem için elektriklerin 5-6 saat boyunca kesik olucagını bilip bilgisayarda da sadece bu filmin olması lazım. o zaman belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Yok olmadı bu espri, tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 espri degil valla dogru soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bu film Metacritic'de nasıl 58 almış? Düşünüyorum düşünüyorum kafayı yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Sonraki 57.sayfa (Toplam 81 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Bugün Ne Seyrettiniz?
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 inyormaynd said: moriQ said: http://img.sceper.ws/images/Xs7pw.jpg çok eğlenceli (tu) 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Hay arkadaş editleyeceğim diye iki kere alıntıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ohhh iyi kastın he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Kanuni said: dunyadan kareler, guzel muzik esliginde insanligi , yabaniligi barbarligi hayvanlardan farkin olmadigini sana dusundurerek anlatiyor. insanligin gidisatinin ne kadar kotu oldugunu aslinda berbat bir durumda oldugunu falan filan. ne alirsan izlerken o iste. abi cek izle iste :) oldurucu virus tasimiyor sonucta. acimadim 8gb indirdim direk. brrip ayip olur bu görsele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… benjani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yildirimokur said: 3 aydır Bond izlion kardeş, kaç tane kaldı ? 10 tane daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 inyormaynd said: moriQ said: http://img.sceper.ws/images/Xs7pw.jpg çok eğlenceli (tu) 8/10 çokzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Kanuni said: Baraka daha iyi bundan. Ayni ekibin calismalari.. cok ama cok iyi baraka, samsara biraz daha kotu geldi bana. Gorsel belgesel yolculuk vs.. super otesi.. Once baraka sonra bunu izleyin. indiriyorum bak güzel çıkmazsa zigetvarda ölesin diye beddua ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Once baraka sonra samsara izle kefilim. Karart odayi sesi ac uc git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Baraka (1992) Baya güzeldi. şimdi sırada Samsara var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sonra bi bakara oku, 3 kevser, 2 subhaneke, yat uy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Eheh.. Tum gun patinin post kosesi komedi yazari gibisin :) Zor is :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Trias Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Barakayı indirdim, ama haftaya seyredeceğim. Samsaradan sonra vakit geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Baraka abartılacak bir şey değil, direkt olarak duygu sömürüsü sahneleri adamı s.kertiyor. Din temasına fazlasıyla değinmişler. Tamam bu dünyayı dinler yönetiyor, fakat din demek her şey demek değil. Bunu bildikler halde din üzerine fazla oynamışlar. Bunu kavramışlar ya da kavrayamamışlar bilemem. İnsanların bakışlarından puan kazanmaya çalışmışlar, olmamış. Earth, home'u tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/92/Rise_of_the_Guardians_poster.jpg/220px-Rise_of_the_Guardians_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Eee yorumun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Zilyon tane klişe dışında komikti. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ha şöyleeeee. İzlediğime pişman oldum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Polis yok mu diye bağırmışım bi ara.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 böyle filmleri nasıl izliyorsunuz lan. ben güzel oldugunu bildiğim filmlerin bile başına zor oturuyorum izlemek için. şu filmi indirip izlemem için elektriklerin 5-6 saat boyunca kesik olucagını bilip bilgisayarda da sadece bu filmin olması lazım. o zaman belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Yok olmadı bu espri, tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 espri degil valla dogru soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bu film Metacritic'de nasıl 58 almış? Düşünüyorum düşünüyorum kafayı yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Sonraki 57.sayfa (Toplam 81 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Hay arkadaş editleyeceğim diye iki kere alıntıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ohhh iyi kastın he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Kanuni said: dunyadan kareler, guzel muzik esliginde insanligi , yabaniligi barbarligi hayvanlardan farkin olmadigini sana dusundurerek anlatiyor. insanligin gidisatinin ne kadar kotu oldugunu aslinda berbat bir durumda oldugunu falan filan. ne alirsan izlerken o iste. abi cek izle iste :) oldurucu virus tasimiyor sonucta. acimadim 8gb indirdim direk. brrip ayip olur bu görsele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yildirimokur said: 3 aydır Bond izlion kardeş, kaç tane kaldı ? 10 tane daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 inyormaynd said: moriQ said: http://img.sceper.ws/images/Xs7pw.jpg çok eğlenceli (tu) 8/10 çokzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Kanuni said: Baraka daha iyi bundan. Ayni ekibin calismalari.. cok ama cok iyi baraka, samsara biraz daha kotu geldi bana. Gorsel belgesel yolculuk vs.. super otesi.. Once baraka sonra bunu izleyin. indiriyorum bak güzel çıkmazsa zigetvarda ölesin diye beddua ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Once baraka sonra samsara izle kefilim. Karart odayi sesi ac uc git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Baraka (1992) Baya güzeldi. şimdi sırada Samsara var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sonra bi bakara oku, 3 kevser, 2 subhaneke, yat uy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Eheh.. Tum gun patinin post kosesi komedi yazari gibisin :) Zor is :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Trias Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Barakayı indirdim, ama haftaya seyredeceğim. Samsaradan sonra vakit geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Baraka abartılacak bir şey değil, direkt olarak duygu sömürüsü sahneleri adamı s.kertiyor. Din temasına fazlasıyla değinmişler. Tamam bu dünyayı dinler yönetiyor, fakat din demek her şey demek değil. Bunu bildikler halde din üzerine fazla oynamışlar. Bunu kavramışlar ya da kavrayamamışlar bilemem. İnsanların bakışlarından puan kazanmaya çalışmışlar, olmamış. Earth, home'u tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/92/Rise_of_the_Guardians_poster.jpg/220px-Rise_of_the_Guardians_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Eee yorumun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Zilyon tane klişe dışında komikti. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ha şöyleeeee. İzlediğime pişman oldum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Polis yok mu diye bağırmışım bi ara.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 böyle filmleri nasıl izliyorsunuz lan. ben güzel oldugunu bildiğim filmlerin bile başına zor oturuyorum izlemek için. şu filmi indirip izlemem için elektriklerin 5-6 saat boyunca kesik olucagını bilip bilgisayarda da sadece bu filmin olması lazım. o zaman belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Yok olmadı bu espri, tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 espri degil valla dogru soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bu film Metacritic'de nasıl 58 almış? Düşünüyorum düşünüyorum kafayı yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Sonraki 57.sayfa (Toplam 81 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Kanuni said: Baraka daha iyi bundan. Ayni ekibin calismalari.. cok ama cok iyi baraka, samsara biraz daha kotu geldi bana. Gorsel belgesel yolculuk vs.. super otesi.. Once baraka sonra bunu izleyin. indiriyorum bak güzel çıkmazsa zigetvarda ölesin diye beddua ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Once baraka sonra samsara izle kefilim. Karart odayi sesi ac uc git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Baraka (1992) Baya güzeldi. şimdi sırada Samsara var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sonra bi bakara oku, 3 kevser, 2 subhaneke, yat uy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Eheh.. Tum gun patinin post kosesi komedi yazari gibisin :) Zor is :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Barakayı indirdim, ama haftaya seyredeceğim. Samsaradan sonra vakit geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Baraka abartılacak bir şey değil, direkt olarak duygu sömürüsü sahneleri adamı s.kertiyor. Din temasına fazlasıyla değinmişler. Tamam bu dünyayı dinler yönetiyor, fakat din demek her şey demek değil. Bunu bildikler halde din üzerine fazla oynamışlar. Bunu kavramışlar ya da kavrayamamışlar bilemem. İnsanların bakışlarından puan kazanmaya çalışmışlar, olmamış. Earth, home'u tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/92/Rise_of_the_Guardians_poster.jpg/220px-Rise_of_the_Guardians_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Eee yorumun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Zilyon tane klişe dışında komikti. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ha şöyleeeee. İzlediğime pişman oldum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Polis yok mu diye bağırmışım bi ara.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 böyle filmleri nasıl izliyorsunuz lan. ben güzel oldugunu bildiğim filmlerin bile başına zor oturuyorum izlemek için. şu filmi indirip izlemem için elektriklerin 5-6 saat boyunca kesik olucagını bilip bilgisayarda da sadece bu filmin olması lazım. o zaman belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Yok olmadı bu espri, tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 espri degil valla dogru soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bu film Metacritic'de nasıl 58 almış? Düşünüyorum düşünüyorum kafayı yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar