Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Matt Damon'ı sevmediğim için bunca zaman izlememişim ama resmen ayıp etmişim, özür diliyorum herkesten.

http://2.bp.blogspot.com/-5_YCt3c0iT0/TpgZIIWYQMI/AAAAAAAAAFc/ScixfbNSerA/s1600/the_bourne_trilogy.jpg

seriye 8.5/10 veriyorum komple. aksiyon sahneleri yeterli, gerilim yeterli, çatışma iyi yaratılmış. ikinci filmle üçüncü filmin bağlanması da çok hoşuma gitti.

izlemeyen varsa hala (benim gibi öküzlerden bahsediyorum) mutlaka izlenmeli.
Mesaj tarihi:
sen illk izlemişin yine iyi sfds

bourne serisini herhalde 10 defa izlemişimdir.

zaten extreme ways bourne için yaratılmış bi parça.film sonu onu duymak için bile izlenir
Mesaj tarihi:

bugün değil de birkaç gün önce A Serbian Film'i izledim. arkadaşla birlikteydik elimiz ayağımız buz kesti mk. dışarı çıktık 15 20 dakka konuşmadık ne biçim film lan bu o_O

Mesaj tarihi:
KidLazer said:

bugün değil de birkaç gün önce A Serbian Film'i izledim. arkadaşla birlikteydik elimiz ayağımız buz kesti mk. dışarı çıktık 15 20 dakka konuşmadık ne biçim film lan bu o_O

abi izlemeyin artık şu filmi ya. soranlara da sakın izleme falan demeyin o zaman inadına izliyorlar. "çok sıkıcı ya boşa zaman kaybı bi numara yok" falan diyin de izlemesinler.
Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

KidLazer said:

abi izlemeyin artık şu filmi ya. soranlara da sakın izleme falan demeyin o zaman inadına izliyorlar. "çok sıkıcı ya boşa zaman kaybı bi numara yok" falan diyin de izlemesinler.

Olum nası bi reklam yaptın lan herkes indiriyo filmi sdfsfsd
Mesaj tarihi:
cinsellik için demiyorum ama film gerilim anlamında ciddi anlamında başarılı. otel filmi de gerilim ama onda bi konu yok saçma sapan astım kestim deştim bu farklı abi konusu zaten zorluyor seni.

@neostyle
katılıyorum soundtracki cok iyi.
Mesaj tarihi:
copry said:

If you lose your purpose... it's like you're broken

90/100 çok etkilendim.

sinemada 3d izlesen 120/100 verirdin o zaman. çünkü oldukça net ve başarılıydı, ayrıca kullanılan planlarla vs. aksiyon filmi olmadan da 3d nasıl yapılır öğretmiş scorsese.
Mesaj tarihi:
KidLazer said:

bende izledim. film sonuçta. 15 -20 dak. konuşamamak bunalıma giremek saçma.
Mesaj tarihi:
@soul
ben bir film izlediğimde ambiyansı iyice uydururum aydınlatma seslendirme vs. çünkü filmin içine girmek daha iyi bir izleyiş sunar bana göre. yine böyle bir ortamda o anı düşünerek izlediğimiz için bizi etkiledi. sinema filmi izliyorsun 'lan film işte' dedikten sonra eline kumanda al muhteşem yüzyıl izle bir farkı yok benim için. film 15-20 dk diyorsun da bu açıdan bakarsan son gs-fb derbisinde de top ayakta 35dk kalmış demekki maç 35dk. mantalite bu olmamalı.

herneyse zevkler/renkler.
Mesaj tarihi:
Revenge said:

said:
Bir klasiğin içine nasıl sıçılır 101
5/10

O kadar da kötü değildi sanki :) bir prequel filmi için daha nolsun

http://thumbs.vidivodo.com/vidivodo/vidservers/server01/videos/2012/11/29/15/v201211291537041007154.mp4.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...