copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Zaman kavraminda sicmislar cok net. Ama ben bruce abimizi cok severim oldum olali. Kucuk cocuk da sahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 küçük velet iyidi ama böyle tam ağzına ağzına vurmalıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 iste ,filmin isminden tut, karakterlerin yaratilmasina, iddiali oldugu tek sey senaryosu olan bi filmin senaryosu olmayinca otomatikman en kotu oluyor. Izleyenin zekasina hakaretti bastan sona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 KHaRoN said: ben de dun izledim looper i , bu senenin en kotu filmi olabilir izlediklerim icinde... katılıyorum fazla overrated. özellikle ikinci yarısı bayım bayım bayıyor. sonu falan da öyle güzel bağlamıyor bence gayet klişe. bu filme 8-9 abananlar; ya kırk yılda bi sci-fi izliyolardır, draması iyi ama senaryo anlaşılır- ekmek teknesi düzeyinde- diye beğenmişlerdir ya da bugüne kadar izledikleri filmleri de öyle anlamadan popülist edayla salonda sevgiliyle yiyişerek izlemişlerdir. şimdilik bu kadar..ç.....,,,,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 looperı kötülememişim ben kendime yakıştıramadım filmdeki yetersizlikleri geç sırf joseph gordona yapılan makyaj film boyu rahatsız etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Deacon said: Kharon anlamamis filmi :( ordumla geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://smartypanties.com/wp-content/uploads/2012/06/ted-movie-wallpaper-11.jpg mila kunis çok güzel ya, sırf onun için izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://www.impawards.com/2002/posters/about_a_boy_ver2.jpg About a boy 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 eee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bugün birşey seyretmedim, youtube da birkaç video baktım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 About a boy işte, fotoşaplı gözlerli posteriti demektir efendimisss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 copry said: eee ? ne ee az önce bunu izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Smiley koyup geçseydin madem . Ne eee? anlamadıysan bişey demiyorum. Yorumunu yazmadığın müddetçe veya puan vermediğin müddetçe başlığın bir özelliği kalitesi kalmıyor. Amaç başlığa cevap vermek değil zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ösge haklı. asdfaf edit: yalnız durum aşırı komik lan asdoğfkasdf 2. mesaj özellikle ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Yorum falan yapmaycam da 8 yazmamışım edikledim. Sanki bana film eleştirmeniyim anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bugünden sonra sıkı bi takipçinim wastyrx http://www.imdb.com/title/tt0120744/ The Man in the Iron Mask http://swotti.starmedia.com/tmp/swotti/cacheDGHLIG1HBIBPBIB0AGUGAXJVBIBTYXNRRW50ZXJ0YWLUBWVUDC1NB3ZPZXM=/imgthe%20man%20in%20the%20iron%20mask1.jpg Üç silahşörlörlü boş zamanda izlemelik vakit geçirmelik bi şey 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Adama zorla puan verdirttin. Sen de nasıl gittin hemen güncelledin kardeşim ? Ne ee'nin arkasında duraydın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Çok seviyor beni naapsın ^__^ Başkası yapsa sallamazdım zaten , vereceği puanı merak ettiğimden carladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 merice ayar gelmis sdfsjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Abi bazen senin için çok üzülüyorum ama bugün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Diyorum ki gerçekten ailen kardeşini daha çok seviyor bence. Şu hareketlerinin başka açıklaması zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Alien, kardeşini daha çok seviyor diye okudum. Artık uyusam iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 asdfga ben de öyle okudum. Sanırım "ailen" kelimesinin Türkçe'deki az kullanımından olsa gerek, demem o ki uyuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bol kitap oku açıklarsın bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar