Sawer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 10/10 Çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ObuzHapsever said: Harcadığım 700mb kotaya acıdım. 4/10 sen baya cahilmişsin korku ve gerilim filmleri konusunda. türün en iyi örneklerinden biri bu film. özellikle korku klişelerine sürekli olarak göndermeleri, bildiğimiz aptal sarışın, sporcu, otçu ve bakire karakterlerin kullanımına nasıl giydirdiğini anlayamamışsın. bambaşka bir film ya bu. 8/10 falan veriyorum hatta. lütfen anlamadığınız türler hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. son dönemin en iyi filmlerinden biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Trias said: tarantino filmi, puan vermek anlamsız Tarantino ile ilgisini anlatirsan fikrimiz olur, ben biliyorum ama sen bilmeden filmi izlemissin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bu filmde ben çok eğlendim. Tarantino filteri ile puanlarsak 7.5 falan veririm. çok iyi taşak geçmiş adam. kafası iyiyken çekmiş filmi. komedi falan değil (görünürde) sdfsdfd çok yarıldım ama ben klişelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 film o kadar kotu ki anlatilmaz, bir rapperin film cekip yonetmesi bu sekilde sonlaniyormus meger. RZA adinda bir tip ceken yoneten yazan vs. 0/100000 tarantino ismi sadece cekenin arkadasi oldugu icin, alakasi yok filmin tarantino ile. berbat bir sey sakin kacirmayin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Chronicle http://3.bp.blogspot.com/-HZ9g2Zt7yJk/Tw0u-aZeLuI/AAAAAAAAAC0/Gy5Dcu719T4/s1600/Chronicle%2BFilm.jpg 3/10 aşırı bayık. öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://geekleagueofamerica.com/wp-content/uploads/2012/11/The-Man-With-The-Iron-Fists-First-image.jpeg çok çok daha iyisini çinliler yapıyodu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Kanuni said: Trias said: tarantino filmi, puan vermek anlamsız Tarantino ile ilgisini anlatirsan fikrimiz olur, ben biliyorum ama sen bilmeden filmi izlemissin gibi. oyunculara kanıp da güzel filmdir bu kesin mantığıyla izlememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Kanuni said: Trias said: tarantino filmi, puan vermek anlamsız Tarantino ile ilgisini anlatirsan fikrimiz olur, ben biliyorum ama sen bilmeden filmi izlemissin gibi. producer Tarantino diye okuyup seyretmiştim. ama değilmiş. ama hiç bilgi verilmeden oturup seyretsen, bu filmi tarantino yapmış diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Arkadasi oldugu icin film reklami amacli tarantino baska bir seyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 mascio said: ObuzHapsever said: Harcadığım 700mb kotaya acıdım. 4/10 sen baya cahilmişsin korku ve gerilim filmleri konusunda. türün en iyi örneklerinden biri bu film. özellikle korku klişelerine sürekli olarak göndermeleri, bildiğimiz aptal sarışın, sporcu, otçu ve bakire karakterlerin kullanımına nasıl giydirdiğini anlayamamışsın. bambaşka bir film ya bu. 8/10 falan veriyorum hatta. lütfen anlamadığınız türler hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. son dönemin en iyi filmlerinden biri bu. Benden farklı düşünen herkes yansın kül olsun diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 cabin in the woods 7/10 alır en az ya. farklı bi bakış açısı var. güzel gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Never Let Me Go Aşk filminden çok dram ağırlıklı,güzel bi filmmiş..başroldeki kıza da ölünür 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ObuzHapsever said: mascio said: ObuzHapsever said: Harcadığım 700mb kotaya acıdım. 4/10 sen baya cahilmişsin korku ve gerilim filmleri konusunda. türün en iyi örneklerinden biri bu film. özellikle korku klişelerine sürekli olarak göndermeleri, bildiğimiz aptal sarışın, sporcu, otçu ve bakire karakterlerin kullanımına nasıl giydirdiğini anlayamamışsın. bambaşka bir film ya bu. 8/10 falan veriyorum hatta. lütfen anlamadığınız türler hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. son dönemin en iyi filmlerinden biri bu. Benden farklı düşünen herkes yansın kül olsun diyosun yani? hayır çok net bir şekilde anlamadığınız konular hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin diyorum. ben beğenmedim dersin geçersin ama yorum yapma hakkına sahip olduğunu düşünmüyorum. yeterli donanıma sahip olsaydın korku ya da gerilim türü ile ilgili olarak, zaten bu filmi beğenmeme gibi bir lüksün olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.impawards.com/intl/uk/2012/posters/fantastic_fear_of_everything_ver2_xlg.jpg simon pegg severseniz izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://forum.divxplanet.com/images/Outlander-Movie-Poster.jpg eh işte 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 mascio said: ObuzHapsever said: mascio said: ObuzHapsever said: Harcadığım 700mb kotaya acıdım. 4/10 sen baya cahilmişsin korku ve gerilim filmleri konusunda. türün en iyi örneklerinden biri bu film. özellikle korku klişelerine sürekli olarak göndermeleri, bildiğimiz aptal sarışın, sporcu, otçu ve bakire karakterlerin kullanımına nasıl giydirdiğini anlayamamışsın. bambaşka bir film ya bu. 8/10 falan veriyorum hatta. lütfen anlamadığınız türler hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. son dönemin en iyi filmlerinden biri bu. Benden farklı düşünen herkes yansın kül olsun diyosun yani? hayır çok net bir şekilde anlamadığınız konular hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin diyorum. ben beğenmedim dersin geçersin ama yorum yapma hakkına sahip olduğunu düşünmüyorum. yeterli donanıma sahip olsaydın korku ya da gerilim türü ile ilgili olarak, zaten bu filmi beğenmeme gibi bir lüksün olmazdı. Bu nası bi kuyruk acısıdır allasen? Film ekibinde amcaoğlun falan mı çalıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://3guys1movie.com/wp-content/uploads/2012/10/Looper-Poster.jpeg meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 :/ meh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben de dun izledim looper i , bu senenin en kotu filmi olabilir izlediklerim icinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Kharon anlamamis filmi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ufacık çocuk bile genç/yaşlı bruce willisten daha iyi rol yapıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bu sene baska ne izledin ki? Hobbit disinda daha iyi yoktu bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yazan adam yazmaya yetememis daha ziyade. zaman falan zeki adamin kurcalamasi gereken mevzular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kharon haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar