Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 home alone'daki efsane film sahnesi angels with dirty faces dan mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 değil, o hangi film bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Myshkin said: home alone'daki efsane film sahnesi angels with dirty faces dan mıydı? yok o angels with filth souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://www.shadowlocked.com/images/stories/features/2012/003_March/008/xenomorphs_in_prometheus/prometheus_poster_LARGE.jpg çok sevdim filmi, iyi ki izlemişim. yani hala yanıtlanmamış soruların olması hoş değil tabi ama napalım ayrıca elizabeth shaw gördüğüm en badass karakterlerden biri olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 WebRip mi izlediniz ? Oyleyse kalite nasil diye sormak istiyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Dvdrip çıktı çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Dvdrip'i sen izle sincap. Soyle guzelinden 720p ya da 1080p var midir diye bakiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 CtrlHD, 720p vardi. 3,5GB civarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 TL'den bakiyorum da, onda da WebRip yaziyor, ondan sorduydum esasen. Neyse indirip bakayim bi. Kotu cikmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 di said: Dvdrip'i sen izle sincap. Soyle guzelinden 720p ya da 1080p var midir diye bakiniyorum. Blueray'i beklersin 3 ay daha, düdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 prometyusun iyi bi versiyonu çıktı ya. dvdribden iyidir. http://deskofbrian.com/wp-content/uploads/Moonrise-Kingdom-Poster.jpg bunu izledim YÜREKLERİ ISITAN bir film olmuş. sinematorgrafi falan kartpostal gibi. retro tadında ama hipster filmi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ben de merak ediyordum bunu. İyi oldu açıklaman, hemen izleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Sinemada izlemistim Moonrise Kingdom'i. Cekimleri guzel, pastel tadinda, sahneleri ve anlatimlari da baya eglenceli. Gayet eglendirir vakit gecirtir. edit : -da bu sefer bitisik. adsdasasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 wes anderseon filmi diyoruz ozetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ahahah. Sunrise serinin ilki olsa gerek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Benim bildigim tek Anderson, Matrix'te ki Agent Smith'in kanlisi Mr. Anderson. Haliyle normaldir boyle anlatmam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 sen baska film mi izledin lan acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Hakkatten ya, Sunrise nerden gelmis. Duzelteyim hemen. Bunu da birakiyorum ki rezilligim baki kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ahah. Yok yok film dogru. Boyle afisi gunluk guneslik olunca moonrise'dan sunrise'a kaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 http://www.movieposterdb.com/posters/04_12/2005/0320661/l_2515_0320661_841e6e0a.jpg 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Saeros said: http://www.shadowlocked.com/images/stories/features/2012/003_March/008/xenomorphs_in_prometheus/prometheus_poster_LARGE.jpg çok sevdim filmi, iyi ki izlemişim. yani hala yanıtlanmamış soruların olması hoş değil tabi ama napalım ayrıca elizabeth shaw gördüğüm en badass karakterlerden biri olmuş Izledik bu aksam en 720p'sinden. Cok sahane olmus. Son sahneden sonra umarim Alien serisini remake yaparlar bile dedim. Yalniz; Alien filmlerinde insan irkini yarattigi one surulen tiplerden birini uzay gemisinin koltugunda oturur sekilde buluyorlardi. Haliyle elemanin kalkip Elizabeth'in pesine dusmesi ve daha sonra hikayenin "ya tek gemi bu degil ki, bir suru var" seklinde baglanmasi hosuma gitmedi. Sanki "lan bak onu unuttuyduk biz, neyse soyle yamalayip cozelim bari" havasi sezdim". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 goldbären said: prometyusun iyi bi versiyonu çıktı ya. dvdribden iyidir. http://deskofbrian.com/wp-content/uploads/Moonrise-Kingdom-Poster.jpg bunu izledim YÜREKLERİ ISITAN bir film olmuş. sinematorgrafi falan kartpostal gibi. retro tadında ama hipster filmi değil. Wes Anderson'ın en büyük sıkıntısı bu zaten, güzel film çekip hipsterlara kaptırıp filmlerinin adının çıkması. Canavar gibi her filmi. Darjeeling Limited. ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Lady Snowblood: Blizzard from the Netherworld (1973) guzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 http://s11.postimage.org/cqo64pcgz/e99b1_a9b1120ea1.jpg 7.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 PastorOfMuppets said: Darjeeling Limited. ;_; abi bunu hep hipster paylaşımlarında gördüğümden çekindim elim gitmedi ahah izlemeli mi? moonrise ile kıyaslarsan hangisi daha iyi (konusu hissiyatı vb farklıdır da, hangisi daha başarılı diyelim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar