Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 sayfa sayısı kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ımola yarışı kaç yılında oldu filmi izlemedim de afiş eski gibi duruyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 9 yaşındayken işte 1 Mayıs 1994. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ve hatırlıyon yani o yarışı.. ondan işte sordum yaşını da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 6/10 , Eh işte , posterde Bruce Wills var diye aldanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 The Wire sezon 5, gerçekten HBO true blood dısında kötü dizi çekmiyor. http://i.lv3.hbo.com/assets/images/series/the-wire/episodes/3/35/reformation-01-1024.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 7/10 Fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Bayağıdır izlemek istediğim bir filmdi.Forumda brileri resmi koyunca aklıma geldi indirdim izledim.Güzeldi.Heath Ledger'ı çok severdim, rahmetli... Casanova 8/10 http://www.gophoto.it/view.php?i=http://4.bp.blogspot.com/_OU9gW7W3rlg/R5aZk7-Eb-I/AAAAAAAACBQ/QeTS5gzqqMw/s400/HeathLedgerAsCasanova.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 birşey değil, hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ahaha evet sen koymuştun=) sağol tekrar, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 fena değildi , izlememiştim daha önceden D&R 9.99 tl sandığından buldum :) 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 post apo türünü çok sevdiğim için bana güzel geldi. Bizde bu kadar dini tema işlense yobaz filmi filan damgası vurup demediğimizi bırakmayız. benim için 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 hotel rwanda'ya 6.5 az bence ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mr_Hand said: Arabalarla biraz ilginiz varsa, mutlaka izleyin. F1'in eskiden niye iyi olduğunu anlıyorsunuz. Senna'nın sonu olan Imola yarışını canlı yayında izliyordum, o yüzden benim için daha da etkileyici oldu. ve izledim gerçekten ağladım adam için.. yarışı bırakıp yaralanan arkadaşına koşması ve sanna dan sonra f1in baştan aşağı değişmesi. çok fuygusal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Anlatımı iyiydi de fazla durgun bir film..javier hatrına izlenebilir 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 İyi gibi 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 http://i.imgur.com/BWNq4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler : 6.8 Çarliz iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 http://nsa27.casimages.com/img/2011/09/01//110901101926884881.jpg Belgesel. Bir sırp genci tarafından Yugoslavya'nın nasıl parçalara ayrıldığını anlatmaya çalışıyor. Bazı konularda tarafsızlığını kaybediyor ancak Yugoslavya'ya dışarıdan müdehale eden güçleri oldukça iyi yansıtmış. Osmanlı'ya başlarda giydiriyor biraz. Sırp'ın milliyetçi damarı kabarınca çekilmiyor hiç. =/ Bize karşı olan yenilgilerini kutluyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 The house sand and fog 81/100 Guzel drama olmus . filmin sonuna dogru ' hayiiiiiir salakkkk yapmaaaa :((((' gibi anneanne tepkileri verdigim yerler oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 8/10 Öncekilerden ne eksik ne fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://www.gophoto.it/view.php?i=http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUwOTE5NjA5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTcyNjk4Nw%40%40._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg 360 Bourne yerine buna gittiğimize çok memnun oldum, oyuncuar güzeldi konusu da iyiydi. 7 veririm 10 üzerinden. Farklı hayatların kesişimini konu alan filmlerden, Vantage pOİNT veya Babel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 7/10 Klasik konuya farklı bir yaklaşım. Sırf Charlize için bile İzlenir. Charlize çoşmuş yine. Mümkünse Kristen Stewart'ı başka filmde oynatmasınlar. Mutlu,heyecanlı, cesur olması/görünmesi gereken sahnelerde ağlak bir surat görmekten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Gerçek bir hikaye olması daha da etkiledi gayet eğlenceliydi. 7/10 Çok eğlenceli bir hint filmi olmuş. Müzikler şahane ancak çok uzun yormuyor nasıl geçtiğini anlamıyorsun ama gereksiz uzun. 7.5/10 Çok güzel bir komediydi ama çok fazla bir şey beklemeyin 6/10 Uzun ve aksiyonu bol film. Zaten Filmin 3dakikasında aksiyon bir başlıyor ara vermeden 2 saat bitiyor. Aksiyon sahneleri müthiş ve gerçekçi. Çok şükela hareketler görebiliyorsunuz. Film bittikten sonra gidip suratımı yıkadım dayak yemişe dönmüştüm. 8.5/10 Kore sineması hayranları için güzel bir film. Sonu biraz saçmalıyor ama aksiyonu bol hoş bir kore filmi 7/10 Yönetmenleri senaristleri bir deha tamam eyvallah da filmi çok saçma buldum ben. Yani bir kurgunun ötesinde saçmalık var. Teen slasher gibi başlayıp truman show tadında bir korku versiyonuna dönüyor ancak sonu inanılamz saçma. Farklı bir film izlemek için izlenir. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 jonq said: 7/10 Klasik konuya farklı bir yaklaşım. Sırf Charlize için bile İzlenir. Charlize çoşmuş yine. Mümkünse Kristen Stewart'ı başka filmde oynatmasınlar. Mutlu,heyecanlı, cesur olması/görünmesi gereken sahnelerde ağlak bir surat görmekten sıkıldım. ahaha bende 7 veririm dün izledim kristen stewartın bence ağız kısmına kadar çok güzel bir yüzü var kaş göz burun baya başarılı.ama o ağız çemçük olunca bide minyon olunca çok itici charlizeden gelecek her türlü lanete varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar