Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI5OTA5MTI3OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQyNzYzMQ@@._V1._SY317_CR3,0,214,317_.jpg abi güzel müzel de keşke biri bana katilin kim olduğunun belli olmadığını söyleseydi daha önceden öne göre izlerdim, şimdi uyayamıcam abi ben kafamda bin tilki. ben standart bir seri katil filmi diye bekliyordum vay serhat ya katili öğrenir yatar uyurdum mışıl mışıl derken dumur oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Trias said: O kazayı yapmasa MIT' e gidecekti. Dolaylı olarak bir şekilde uzay işlerine karışmış olacaktı. Alternatif olanda onu yapmış sanırım. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Güzel filmdi,tavsiye ederim 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 jonq said: Trias said: O kazayı yapmasa MIT' e gidecekti. Dolaylı olarak bir şekilde uzay işlerine karışmış olacaktı. Alternatif olanda onu yapmış sanırım. 7/10 kazadan önceki sahneleri dikkatli seyredememiştim. yanlızca astronomi ile uğraşıyor diye tahmin etmiştim. Makul bir son olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Dun TV'de Clockwork Orange'a denk geldik, hic izlememistim, izlemek istedim ama orjinal dilinde olunca yetemedim, kalktim basindan. Turkce altyazi ile izlicem sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 inanılmaz bi film. kendi topicini de uplamıstım buraya seyediyim izlemeyen varsa izlesin. benden puanı 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aktı gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 dark knight rises'a hazırlık yaptım akşam için. http://www.impawards.com/2005/posters/batman_begins_ver5.jpg http://likecool.com/Gear/Film/The%20Dark%20Knight%20Poster/The-Dark-Knight-Poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 zamanda yolculuk konusunu sevenler için 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 kızla izlencek güzel korku filmi plx. hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 (tu) 2008 çevrimi 1. film ne kadar iyiyse 2010'da çevrilen 2.si o kadar kötü. epic film yapmaktan vazgeçip sıradanlaştırmak istemişler niyeyse. herneyse 2. filmi seyretmeyin bile bence ama 1.yi kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Killer said: kızla izlencek güzel korku filmi plx. hardcore şuna blue screen vermeden geçemiycem freddynin en son dönemlerdeki komedili hayat dersi veren wisdom sahibi eksantrik amca rollerindeki dizi bölümleri olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Flassh said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI5OTA5MTI3OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQyNzYzMQ@@._V1._SY317_CR3,0,214,317_.jpg abi güzel müzel de keşke biri bana katilin kim olduğunun belli olmadığını söyleseydi daha önceden öne göre izlerdim, şimdi uyayamıcam abi ben kafamda bin tilki. ben standart bir seri katil filmi diye bekliyordum vay serhat ya katili öğrenir yatar uyurdum mışıl mışıl derken dumur oldum ya posteri görünce ürperdim ne iyi filmdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 bi adı var mı bu filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 memories of murder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 sağolasın hemen edineyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 "edinmek" ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 3 idiots 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 çok deşelemeyelim lütfen B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bugünü tekrar izleme günü yaptım (tu) bu dev film unutulmamalı. yolande moraeu çok başarılı, bi kez daha söylemiş olayım. (tu) bu zaten unutulmaz da hani olur kusturika filmlerini henüz seyretmemiş olanlar vardır diye söylüyorum: mutlaka seyredin ama sakın dom za vesanje (time of gypsies)'i underground'dan önce izlemeyin. boşverin tarih sırasını, önce undergroundu izleyin heyecanlanın, sonra çingeneler zamanı'dan daha fazlasını bekleyin seyredin ve daha fazlasını bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 durun hatta bunun da posterini koyayım, birazdan 2. kez seyretmeye başlıycam. bu kez peşinen olsun: (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Çok nostaljik gördüm seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 abi etme alt tarafı 90lar. serafin zaten 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 (tu) epik. d&d lvl30+ ayarında combatlardan falan hoşlanıyorsanız mutlaka seyredin. her türlü feat, super-natural tarzı yetenekler falan var karakterlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar