Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI5OTA5MTI3OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQyNzYzMQ@@._V1._SY317_CR3,0,214,317_.jpg

abi güzel müzel de keşke biri bana

katilin kim olduğunun belli olmadığını söyleseydi daha önceden öne göre izlerdim, şimdi uyayamıcam abi ben kafamda bin tilki. ben standart bir seri katil filmi diye bekliyordum vay serhat ya katili öğrenir yatar uyurdum mışıl mışıl derken
dumur oldum ya

Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

Trias said:

O kazayı yapmasa MIT' e gidecekti. Dolaylı olarak bir şekilde uzay işlerine karışmış olacaktı. Alternatif olanda onu yapmış sanırım.

7/10

kazadan önceki sahneleri dikkatli seyredememiştim. yanlızca astronomi ile uğraşıyor diye tahmin etmiştim. Makul bir son olmuş

Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI5OTA5MTI3OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQyNzYzMQ@@._V1._SY317_CR3,0,214,317_.jpg

abi güzel müzel de keşke biri bana

katilin kim olduğunun belli olmadığını söyleseydi daha önceden öne göre izlerdim, şimdi uyayamıcam abi ben kafamda bin tilki. ben standart bir seri katil filmi diye bekliyordum vay serhat ya katili öğrenir yatar uyurdum mışıl mışıl derken
dumur oldum ya

posteri görünce ürperdim ne iyi filmdi ya
Sosyal ağlarda paylaş

bugünü tekrar izleme günü yaptım

(tu)

bu dev film unutulmamalı. yolande moraeu çok başarılı, bi kez daha söylemiş olayım.

(tu)

bu zaten unutulmaz da hani olur kusturika filmlerini henüz seyretmemiş olanlar vardır diye söylüyorum: mutlaka seyredin ama sakın dom za vesanje (time of gypsies)'i underground'dan önce izlemeyin. boşverin tarih sırasını, önce undergroundu izleyin heyecanlanın, sonra çingeneler zamanı'dan daha fazlasını bekleyin seyredin ve daha fazlasını bulun.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...